GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

Kibirli olan taraftarlar da var hem de cahil cesareti ile
Yav sana fikrini soran mı var?

Taraftar kibirli de olabilir, öfkeli de olabildi, coşkulu da olabilir.

Neticede adı üstünde, taraftar.

Sen maaşlı bir işte bu Camiaya hizmet eden bir hocasın.

Böyle tavırlar takınamazsın.

Ha ancak bu şöyle olur,

Gidersin deplasmanda young boys a top göstermezsin, 3-0 yapıştırır geçersin, buraya gelince basın toplantısında "kralı gelsin daha iyi top oynatsın" desen bile kimse bir şey diyemez.

Burası Galatasaray, bu taraftar başarısız olduğunda terim'i yedi.

Lakin Okan buruk korkarım ki Hamzaoğlu v2 olacak.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, şu futbolu bizden daha iyi bildiğinize eminim. Ama bazı şeyleri de görmediğinize çok çok eminim. Ya görmüyorsunuz ya da görmemezlikten geliyorsunuz. Ya da biz futboldan anlamıyoruz, sadece eleştirmek için eleştiriyoruz.

Ha ancak bu şöyle olur,

Gidersin deplasmanda young boys a top göstermezsin, 3-0 yapıştırır geçersin, buraya gelince basın toplantısında "kralı gelsin daha iyi top oynatsın" desen bile kimse bir şey diyemez.

Burası gs taraftar her şeyi diyebilir zekası evetviste o zeka

Kimse okan ci değil biraz üslup hadsizlik vb arıyor sadece isimlere değil davranışlara odaklan diginda zaten bunu bu yorumu yazmazsiniz

Hem de ölümüne Okan Buruk'u savunanlardansınız. Okan Buruk, her gün kalkıp dua etsin ki böyle bir kadro kendisine verildi. Bu kadro elinde olmasaydı, ne kadar kötü bir hoca olduğu ortaya çıkardı. Kendisi, tıpkı Fatih Terim gibi ancak ligin üstünde kadrolarla başarı yakalayabilen hocalardan biridir. Hiçbir şey üretemezler; sadece bireysel ayaklara güvenirler. Ne taktikten anlarlar ne de doğru düzgün antrenman yaptırmayı bilirler. Takım, defanstan pas oyunu ile çıkamayıp sürekli uzun top oynuyor; bu da her şeyin kanıtıdir antremanlarda hic birsey ögretilmedi.

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım' diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız... Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var..."

gerçekten Sara-Torreira orta sahanın yeterli olacağını düşünüyor ve olmayan sistemle devam edecekmiş. Bu sezon en az 4-5 maç'ta 4 yada daha fazla gol yiyeceğimiz kesinleşti. Şampiyonlar ligine olurda kalırsak, alınan skorlardan sonra yolun sonuna geliriz hocayla.

Ha ancak bu şöyle olur,

İşte sosyal yaşamda da para veriyorum her şey hakkım diye görmemiş görmemiş davranıyoruz sonra .

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım' diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız... Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var..."

Ne oynadığımızı sadece sen bilmiyosun

Bilmediğin için yaptırdığın tüm transferler tutmuyo

Bilmediğin için 3 senedir bok gibi oynuyoruz

Bilmediğin için 1.5 senedir tüm önemli maçları kaybediyoruz

Bir arpa boyu gelişemedik 3 senedir aynı iskeletle oynamamıza milyonlarca euro harcamamıza rağmen

Hoca çok kibirli konuşuyor.

Hayır oynattığı oyun pozitif sinyaller verse anlayacağım
Ama baktığında çok pozisyon veriyor ve az gol üretiyoruz.

Bu bağlamda sahanın boyutu olarak bile 2 os ile rakibi karşılayamadığını görmek için ancelotti olmaya gerek yok hoca...

Köhn ileri çıksın, jelert bindirsin, sara ileri dribble etsin.

Ee? Sonra kerem gelip gol engelliyor.

Ya stoper karakterli çakılı bir savunmacı bek ile oynarsın, ya orta sahayı üçlersin, ya da ocağa kadar gidersin

Denklem basit, görünen köy kılavuz istemez.

5 yediğimiz maç da kendisine ders olmadıysa zaten bundan sonra laf etmenin manası yok. Galatasaray taraftarı hafta içi maçları gelmesin diye dua edecek bir süre sonra

Hem de ölümüne Okan Buruk'u savunanlardansınız. Okan Buruk, her gün kalkıp dua etsin ki böyle bir kadro kendisine verildi. Bu kadro elinde olmasaydı, ne kadar kötü bir hoca olduğu ortaya çıkardı. Kendisi, tıpkı Fatih Terim gibi ancak ligin üstünde kadrolarla başarı yakalayabilen hocalardan biridir. Hiçbir şey üretemezler; sadece bireysel ayaklara güvenirler. Ne taktikten anlarlar ne de doğru düzgün antrenman yaptırmayı bilirler. Takım, defanstan pas oyunu ile çıkamayıp sürekli uzun top oynuyor; bu da her şeyin kanıtıdir antremanlarda hic birsey ögretilmedi.
İsim önemli değil davranışa bakarım ben Okan değil konu

Aşırı talihsiz bir açıklama

Okan Buruk: "Daha gelmeden bir şey okudum... Sara ve Torreira'nın yanında bir de 8 numara lazım deniyor. Herhalde maça 12 kişi çıkacağız. Ne oynadığımız sistemi bilen var, ne yapmak istediğimizi bilen var..."

Burası gs taraftar her şeyi diyebilir zekası evetviste o zeka
Hoca böyle devam ederse taraftarın bu tavrını bile arkasında bulamayacak.

Ligde şampiyon olmak için 100 milyon harcamaya gerek yok.

Bu kulüp zaten tarihinde winner bir kulüp.

Yeri geldi engin baytar emre çolak aydın yılmaz ile şampiyon olduk.

Taraftar olarak insanlar şunu soruyor hocaya:

"ben neden takımımı 20_25 milyon euro kadro değerine sahip beş para etmez kuzey ülkeleri takımlarına yatarken görüyorum?"

Bu kadar para harcanmış yerde bunu sormak gayet doğal.

Kadronu korumuşsun, üç senedir takımın başındasın, sokaktaki çocuk bile orta saha veya beklerin aynı anda bu yapıda olmayacağını bilir.

Sanırsın bana arteta, ilk senesi arteta da eleştiri alıyordu ancak oyunu çok ümit veriyordu, ayrıca o ligin koşulsuz şampiyonluk favorisi değildi.

Eleştiriye açık olmayan o koltukta oturmasın abi, young boys'un kadrosunda bizim ligde bile fark yaratamayacak olan en az 4-5 oyuncusu vardır.

Ne anlatıyorsunuz...

Taraftar yerden göğe kadar haklı

Buralarda her türlü şey yazılırken taraftar diyor mi ben haddimi asıyor muyum diye oyunculara hocaya
Taraftar kutsal değerlerine sövmedikten sonra istediği eleştiriyi yapabilir. Millet ailesinin rızkından vazgeçip bu kulübe yatırım yapıyor.

Taraftar sayesinde ayda 35 milyon lira maaş alan adam kalkıp taraftara Manchester city ya da real madrid’i tutun diyemez. Bunu bu kulübün gelmiş geçmiş en büyük hocası bile demedi.

Aşırı talihsiz bir açıklama

Okan Buruk: "Daha gelmeden bir şey okudum... Sara ve Torreira'nın yanında bir de 8 numara lazım deniyor. Herhalde maça 12 kişi çıkacağız. Ne oynadığımız sistemi bilen var, ne yapmak istediğimizi bilen var..."
Ben ders almam.ders veririme isik hizi ile geldi okan buruk

Her geçen gün daha kötüye gidiyor ve stresi kaldıramadığına dair emareler gösteriyor. Taraftarı, twitter’ı bırakıp işine bakarsa ömrü daha uzun olur. Bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok kendisinden..

Hoca sinirli. Hoca kızgın. Hoca inatçı. Hoca yanlış yapıyor.

Her şey çıkar bu toplantı sonucundan.

Sen kendine ben bir yerlerde yanlış yapıyorum, gidişat iyi demezsen senin adına bu taraftar konuşur. Çoğunda da haklıdır taraftar. Allami cihan gelse de taraftarın konuşmasını engelleyemez.

İşini iyi yap ki kimse konuşmasın o zaman. Sanki ortada muhteşemi bırakın iyi bir oyun varda taraftar boşa konuşuyor. Amaç ortamı karıştırmakmış. Ne alakası var. Bu yılki alınan sonuçlar, oynanan oyun ortada işte. Eksikler belli. Hoca çıkıyor orta sahaya adama gerek yok diyor. Herkes görüyor ama hoca görmüyor. Garip.

Sen kulübün maaşlı bir çalışanısın. Taraftar senin gibi 100 milyon almıyor yıllık. Sen bu iş için alıyorsun. İşini layıkı ile yapmakta görevin. Yapmazsan çok duramayacaksın orada.

Bizler ise taraftarız. Bizim destek verdiğimiz takımımızı başarıda alkışlarız, kötü de eleştiririz ki doğrular görülebilsin. Taraftar bunu yapar. Asıl eleştiri yapmayıp bazıları gibi kafayı kuma gömersek o zaman bu takımın taraftarı olamayız.

Hoca ben ders almam veririm tarzı konuşmuş, geçmiş olsun arkadaşlar, kazara ş.ligine girsek bile bu oyuncu grubu ve bu kafa yapısındaki hocayla rezil kepaze olur anamızın ligine döneriz

Geri
Üst Alt