GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

Bu ısrar seni bitirecek. Oynadığın oyun değil. Giderek kötüye gidiyor futbolumuz. Bazen yeni çözümler gerekiyor.
oynadığı oyun için sürekli sirkülasyonlu bi kadro lazım. 2 sene öncenin mertensiyle icardisiyle torreirasıyla aposuyla şimdiki halleri bir değil. bunu bilse de anlamak istemiyor

Maçın 90 dakika olduğunu belirterek taraftara açıkça olmasa da homurdanmaları, stresi sahaya yansıtmamaları gerektiğini söylemesi bence doğru. Sahamızdaki maçlar bazen bu anlamda daha negatif etki yaratıyor takım üzerinde.

Fakat geri kalan açıklamalara bakıldığında işlerin yolunda gitmediği aşikar. ''13.lükten aldık bu takımı'' demeye de başlandıysa bu hikayelerin sonunu az çok tahmin edebiliriz.

Bjk maçından önce ''Bu maçın sonucu lige etki etmez'' dedi, 5-0 mağlubiyet aldık. Hala etkisini yaşıyoruz, hatta en çok kendisi ve takım etkisini yaşıyor.

Şimdi de ''Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum'' açıklaması hala gerekli dersleri alamadığını ve gelişime, değişime kapalı olduğunu gösteriyor. Üstelik bu oyuna ayak uyduramayan oyuncuların da verimini düşürecek.

Geçen yazmıştım, Sara'yı kendi oyunumuza hazırlamaya çalışıyoruz gibi bir şey demişti. Sara belki bu oyunun parçası olmaya müsait değil, o zaman ne olacak?

Maçın 90 dakika olduğunu belirterek taraftara açıkça olmasa da homurdanmaları, stresi sahaya yansıtmamaları gerektiğini söylemesi bence doğru. Sahamızdaki maçlar bazen bu anlamda daha negatif etki yaratıyor takım üzerinde.

Fakat geri kalan açıklamalara bakıldığında işlerin yolunda gitmediği aşikar. ''13.lükten aldık bu takımı'' demeye de başlandıysa bu hikayelerin sonunu az çok tahmin edebiliriz.

Bjk maçından önce ''Bu maçın sonucu lige etki etmez'' dedi, 5-0 mağlubiyet aldık. Hala etkisini yaşıyoruz, hatta en çok kendisi ve takım etkisini yaşıyor.

Şimdi de ''Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum'' açıklaması hala gerekli dersleri alamadığını ve gelişime, değişime kapalı olduğunu gösteriyor. Üstelik bu oyuna ayak uyduramayan oyuncuların da verimini düşürecek.

Geçen yazmıştım, Sara'yı kendi oyunumuza hazırlamaya çalışıyoruz gibi bir şey demişti. Sara belki bu oyunun parçası olmaya müsait değil, o zaman ne olacak?

senin ki de soru yav. ne olacak zaha gibi ortaya atacak, angelino gibi gönderin gitsin diyecek

"Başarıyı ve başarısızlığı çok fazla abartıyoruz."

Şu çok doğru bir söylem.

Sartlarin bu cografyada yuzyillardir ayni oldugunu ve onun demesiyle bir sey degismeyecegini kabul etmeli ve sikayet etmeyi birakip isine odaklanmalidir. Biz buyuz, adami vezir de ederiz rezil de. Sıkıntısı varsa kapi orda.

Sartlarin bu cografyada yuzyillardir ayni oldugunu ve onun demesiyle bir sey degismeyecegini kabul etmeli ve sikayet etmeyi birakip isine odaklanmalidir. Biz buyuz, adami vezir de ederiz rezil de. Sıkıntısı varsa kapi orda.
biz buyuz diye bir şey yok
kinin var diye doğruya yanlış diyemezsin

okan hocanın uzun top 4-5-1 oyununu kaldırabilecek kadro anca budur.
pes-4-3-3-taktik-1.png

Galatasarayda dün olaaydi kapıdan giremezdin Okan bey. Üst üste 70 maç kazan, üst üste 3 maç kaybet dış kapı açılır. Heleki gelip birde yaptığın hataları matah gibi anlatmaya kalkar, taraftarı eleştirirsen o kapıya doğru hep beraber götürürüz seni

Hocayı severim,desteğimde sonuna kadar ama son konuşmaları rezalet. İsmail’le çok dalga geçtik galiba.

Bu mactan sonra Sara nasıldı ? Maça damgasını vurdu demi diye bir giriş yaparsa hiç şaşırmayacam.

saha içindeki rezillikleri ayrı saha dışı açıklamaları daha ayrı bir rezil hoca.

fatih terim dahi taraftara racon kesip şu cüretle konuşmazken sen kimsin ?
Buralarda her türlü şey yazılırken taraftar diyor mi ben haddimi asıyor muyum diye oyunculara hocaya

Hocanın geçen sene Avrupa’da başarısız olduğunu kabul etmesi lazım. Yarı kadro değerimize sahip takım üstümüzde bitirdi, Prag’dan 4 yedi. Kendini kandırmana gerek yok

Geri
Üst Alt