Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.738
- 94.849
- 4.978
bir çoğu kripto fbjk li. son yb ve bjk maçından sonra bir çoğunu ifşa ettilerTaraftar söyleminde haklı cidden sosyal medyada acayip saçma bir taraftar kitlesi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir çoğu kripto fbjk li. son yb ve bjk maçından sonra bir çoğunu ifşa ettilerTaraftar söyleminde haklı cidden sosyal medyada acayip saçma bir taraftar kitlesi var
Hayır takımın yarısı ileri gidemiyor yasırı da geri gelemiyor. Bu şartlarda herkes yerinde durup orta sahalar git gel yapsa en az 3 fark atarız.mükemmel bir oyun sistemi var, biz mal taraftarlar olarak anlayamıyoruz kusura bakma sayın hocam![]()
Yoo serbest değildir. Senin hocan bizimle alay etmesini biliyor ya ondan öyle yazdım.Asgari ücretle çalışmayan herkese haksız eleştiri ya da kucumseyici alaycı sözler serbest midir
orta saha mevzusu artık kapanmalı. istese amrabat profilinde birini veya o paraya direkt amrabatı da aldırabilirdi diye düşünüyorum.Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım.' diye bir şey okudum. Herhâlde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var."
Serbest değildir o da onu demişYoo serbest değildir. Senin hocan bizimle alay etmesini biliyor ya ondan öyle yazdım.
Okan hoca herhalde Galatasarayi çalıştırdığınin farkında değil. Bu takım her sene şampiyonluğa oynar, sampiyonlar ligine katılmak mecburidir.
Bu ikisini yapamıyorsan eleştirilirsin kim olursan ol. Üstüne bir de ne oynadığın belli değilse tabi taraftar eleştirir.
Hoca kendi eleştiriyi açık ololacak.
Telekoma borcu odememisler herhalde2 ayda kulübü ne hale getirdiler rezil herifler. Harbi her şeyi düzgün yapılıyormuş gibi gösteren Erden Timur’muş
orta saha mevzusu artık kapanmalı. istese amrabat profilinde birini veya o paraya direkt amrabatı da aldırabilirdi diye düşünüyorum.
demek ki aklında öyle bir şey yok. tercihlerinin sonucunu sezon içerisinde ve sezon sonunda hep beraber görecez
transferi kapatmışız via @urfalıorta saha mevzusu artık kapanmalı. istese amrabat profilinde birini veya o paraya direkt amrabatı da aldırabilirdi diye düşünüyorum.
demek ki aklında öyle bir şey yok. tercihlerinin sonucunu sezon içerisinde ve sezon sonunda hep beraber görecez
Puahahahaa olay kimi tutacağımıza kadar geldi mi yav bu ne saçma bir söylemdirOkan Buruk: "Son iki sezon şampiyon olmuş, 17 maç üst üste galip gelmiş takıma başarısız diyorsanız ya Manchester City'i tutmanız lazım ya da Real Madrid'i... Tabii ki kaybedilen her maçtan bir şey çıkarıyoruz, hatalarımız oluyor, eleştiriler oluyor, bunları anlıyorum."