GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

Okan Hoca'nın Sara ve Torreira sorusuna yanıtını canlı dinlemedim ama yazı olarak önüme düştü.

Eğer düşündüğüm gibiyse gerçekten bu sezon artık bitmiştir. Orta sahaya adam düşünmüyorlar ise koca sezonu çöpe attık demektir.

Hoca 2 yıllık şampiyonluğa, maç kazanma rekorlarına güveniyor ve salakça bir şekilde başkana güveniyor ama ilk onun kellesini alacaklar ve maalesef bunun farkında değil.

Bunun farkında olmaması, bir oyunumuzun olmamasından daha büyük bir fecaat. Cümleten geçmiş olsun...

gun gectikce terim e evrilmeye basladi garip sekilde .. tavirirlari ve sabit gorusluluguyle .. umarim yakinda ben ders almam ders veririm soylemlerine girismez

Asgari ücretle çalışmayan herkese haksız eleştiri ya da kucumseyici alaycı sözler serbest midir
Yoo serbest değildir. Senin hocan bizimle alay etmesini biliyor ya ondan öyle yazdım.

Okan hoca herhalde Galatasarayi çalıştırdığınin farkında değil. Bu takım her sene şampiyonluğa oynar, sampiyonlar ligine katılmak mecburidir.

Bu ikisini yapamıyorsan eleştirilirsin kim olursan ol. Üstüne bir de ne oynadığın belli değilse tabi taraftar eleştirir.

Hoca kendi eleştiriyi açık olacak.

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım.' diye bir şey okudum. Herhâlde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var."
orta saha mevzusu artık kapanmalı. istese amrabat profilinde birini veya o paraya direkt amrabatı da aldırabilirdi diye düşünüyorum.

demek ki aklında öyle bir şey yok. tercihlerinin sonucunu sezon içerisinde ve sezon sonunda hep beraber görecez

Yoo serbest değildir. Senin hocan bizimle alay etmesini biliyor ya ondan öyle yazdım.

Okan hoca herhalde Galatasarayi çalıştırdığınin farkında değil. Bu takım her sene şampiyonluğa oynar, sampiyonlar ligine katılmak mecburidir.

Bu ikisini yapamıyorsan eleştirilirsin kim olursan ol. Üstüne bir de ne oynadığın belli değilse tabi taraftar eleştirir.

Hoca kendi eleştiriyi açık ololacak.
Serbest değildir o da onu demiş

orta saha mevzusu artık kapanmalı. istese amrabat profilinde birini veya o paraya direkt amrabatı da aldırabilirdi diye düşünüyorum.

demek ki aklında öyle bir şey yok. tercihlerinin sonucunu sezon içerisinde ve sezon sonunda hep beraber görecez

Ben ders almam veririm, çalışarak gelişemiyorsak değişerek gelişiriz de dedi mi?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

taraftar konusunda haklı 3 büyük takımda en boktan taraftar uzak ara bizde. maçın başında bi 3'lü hey höy yapıyolar sonra 90 dakika pozisyon gelene kadar suspuslar. iç sahanın avantajı hakem yönetimini etkilemektir en başta, sen tepkini onun kararlarına göre verip enerjini iyi kullanacaksın. geçen sene bi maymunun peşine takılıp zaten yarı avare sahada dolanan topçuları da maçtan kopardılar şampiyonluk maçında. 40 metreden topu alana vur diye bağırıp gole sevinmeyle büyük kulüp taraftarı mı olunur. heriflere zaten her türlü hizmeti veriyonuz yol, yemek, barınmada bari 2 tane de ders verin de taraftarlığı da öğrensinler.

Konuştuklarını dinlemedim okumadım da.Sinirim bozulmasın.

yenildik aga CLyi geçemeyiz. SAÇMALIK!!!
sen hep aynı oyunu oyna, millet de hep aynı taktiği yapsın.

Bu ısrar seni bitirecek. Oynadığın oyun değil. Giderek kötüye gidiyor futbolumuz. Bazen yeni çözümler gerekiyor.

Okan Buruk: "Son iki sezon şampiyon olmuş, 17 maç üst üste galip gelmiş takıma başarısız diyorsanız ya Manchester City'i tutmanız lazım ya da Real Madrid'i... Tabii ki kaybedilen her maçtan bir şey çıkarıyoruz, hatalarımız oluyor, eleştiriler oluyor, bunları anlıyorum."
Puahahahaa olay kimi tutacağımıza kadar geldi mi yav bu ne saçma bir söylemdir :asd: ahsjsnsn

Geri
Üst Alt