GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

Evet dün yoktur ama yarını da düşünmeden linç edilir. Sezon başı performansı ile adam gönderen sonrasında da ligin dibine düşen başka takım yoktur.
Tam tersi yarınları düşünerek yapıyoruz bu eleştrileri. Neden mi eleştiriyoruz, çünkü bu camianın başarısızlığa karşı elastikiyeti düşündüğünden çok daha fazladır, zamanında yaşananlar yüzünden.

Benim Galatasarayım'da başkanı da futbolcusu da td'si de hem kendini geliştirecek hem de başarılı olacak kusura bakmasınlar.

3. lig kırmızı grup değil burası, dünya çapında tanınan bir kulüpte devam etmek istiyorlarsa şayet.

Oyunculari bir sistemine haps etmek degil, oyunculara göre bir sistem kurmak sart. Hoca sinifda kaldi.
sevgili hakan,

bu olabilir bir dogal durum. yani bir hoca inandigi,ustunde calistigi, ve dahasi lokal de olsa ust uste iki kez kupa kaldirdigi sistemindn taviz vermeyebilir.
<- 4231.

burada problem - nacizane dusuncem ve gozlemim ;

kendi inandigi sisteme orj asal tipolojileri alip almamasi konusu.

misal , kendi siteminde kanimca lucas'in yan tarafi kerem demirbay olmamali.
ornekler ve isimler cogalabilir,degisebilir.

dipnot ;

baska baslikta kisaca deginmistim ;

oyuncuya/oyuncularin *tipolojisine *uygun sistem.
(ki, dunya futbolunda bunu uygulayan hocalar da var)

hoca nin kendi sabit *sistemi tipolojiler.
(kanimca bu nokta da hoca ile farkli dusunen kesim fazla)

aldirdigi oyuncular oynanan sisteme orj ve uygun mu . bu kanimca ayri konu basligi . <- ki ->

x hoca nin kendi sistemine *uygun orj tipolojiler secmesi.
(bielsa,pep, ,de zerbi ,klopp bu baglam da en begendigim ornkler)

tum bunlar goreceli elbette.

@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek ,

saygi ve selamlar.

Hocam o zaman biz Zaha, Ziyech, Zaniolo üçlüsünü neden aldık ? 4-3-3 kanatları değil miydi bunlar ?
Keza Angelino 3-5-2 sol bekiydi, niye ısrarla aldırmıştın ?
Bu gereksiz inadı sonu olacak

Sahadakinin trip atmayı kimden öğrendiği belli oldu..

Öğrenmem öğretirim demiş.
Saygı duyarım.
Nasıl ki imparator Fatih Terim hocamız gitti Okan hocamızın da sanki gidiş zamanı geliyor inşallah biz yanıliriz hazırlık maçları dahil ilerde baskı ile başlayıp bu kadar kontra yiyen bir takım daha görmedim.
İlerde baskı ile attığımiz 3 5 gol varsa yediğimiz daha fazla gol vardır.
Sahaya iyi yayilamadigimiz belli defanstan top cikaramadigimiz için yediğimiz goller belli degaj ile oyun kurmaya çalışıyoruz ama sistem de sistem .

Pusuda bekliyenleri yine dehliyeceksin aslan hocam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yemişim üçlü orta sahayı.
Bu insanlar keyfinden üçlü orta saha demiyor.
Üçlü orta sahaya karşıysan oyuncu analizin iyiyse o zaman var olan eksikleri kabak gibi görünen kötü oyunu nasıl düzelteceksin.

Tamam oyuncu alma,bu sistemde ve oyun anlayışı ile devam et.sen bu takımın teknik adamısın.Kadrom yeterli diyorsanda yapacak birşey yok.
O zaman oynanan rezalet oyunu düzeltmeni bekliyor bu taraftar.
Be bileyim takım sahaya bu kadar kötü yayılıyorken hani kenarda çıldırp müdahele etmeni bekliyorum.Sahada bu kadar rezalet sahaya yayılan adamları görünce rakibe bu kadar boş alan veren takımı görünce ben ekranda çıldırıyorum ama sen teknik adam olarak sahada hiçbirşey olmamış gibi takılıyorsun.Nasıl oluyor bu arkadaş.

Arkadaş oynanan oyun rezalet.Ve insanlar bunu görüyor ve ileri için endişeleniyor.Sen Bunun için ne yapıyorsun hiçbirşey.Taraftar bu yüzden kızgın.

Bir taraftar olarak ben hiçbirşey bilmiyorum.Üçlü orta sahada istemiyorum,transferde istemiyorum.
Tek bildiğim oynanan oyundan zevk almıyorum ve bunun düzeltilmesini bekliyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yemişim üçlü orta sahayı.
Bu insanlar keyfinden üçlü orta saha demiyor.
Üçlü orta sahaya karşıysan oyuncu analizin iyiyse o zaman var olan eksikleri kabak gibi görünen kötü oyunu nasıl düzelteceksin.

Tamam oyuncu alma,bu sistemde ve oyun anlayışı ile devam et.sen bu takımın teknik adamısın.Kadrom yeterli diyorsanda yapacak birşey yok.
O zaman oynanan rezalet oyunu düzeltmeni bekliyor bu taraftar.
Be bileyim takım sahaya bu kadar kötü yayılıyorken hani kenarda çıldırp müdahele etmeni bekliyorum.Sahada bu kadar rezalet sahaya yayılan adamları görünce rakibe bu kadar boş alan veren takımı görünce ben ekranda çıldırıyorum ama sen teknik adam olarak sahada hiçbirşey olmamış gibi takılıyorsun.Nasıl oluyor bu arkadaş.

Arkadaş oynanan oyun rezalet.Ve insanlar bunu görüyor ve ileri için endişeleniyor.Sen Bunun için ne yapıyorsun hiçbirşey.Taraftar bu yüzden kızgın.

Bir taraftar olarak ben hiçbirşey bilmiyorum.Üçlü orta sahada istemiyorum,transferde istemiyorum.
Tek bildiğim oynanan oyundan zevk almıyorum ve bunun düzeltilmesini bekliyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi oynadığımız max 10 maç harici takım boyu hep 55-65 mler arası gidip geliyor. Böyle olunca da zaten yetersiz olan ortasahamızın defoları iyice ortaya çıkıyor. Mesela buna hiç çözüm bulabilmiş değil

Takım genişliğinde de sıkıntılar var. Önde baskı için genişliği artırıyor ama top geçtiği anda 30-40 metrelik top sürecek bomboş alanlar kalıyor

Madem aynı sistemde devam edeceğim diyor niye sarayı aldırdı. Adam bu oyunun oyuncusu değil. Gidip atletik, driblingi olan birini bulup aldırsaydı. Jelerti niye aldık mesela, kesinlikle bizim oyun düzenimize ayak uydurabilecek gibi gözükmüyor.

Koca yaz mesela aponun talipleri var dendi durdu, yolla o zaman git oraya da daha diri atletik bi stoper aldır. Hocanın oyuncu seçimleri resmen facia

Savunmadan çıkmaya hiç gelmeyeceğim, çünkü takım boyu ve genişliğini halletmeden onu zaten çözemezsin

İyi oynadığımız max 10 maç harici takım boyu hep 55-65 mler arası gidip geliyor. Böyle olunca da zaten yetersiz olan ortasahamızın defoları iyice ortaya çıkıyor. Mesela buna hiç çözüm bulabilmiş değil

Takım genişliğinde de sıkıntılar var. Önde baskı için genişliği artırıyor ama top geçtiği anda 30-40 metrelik top sürecek bomboş alanlar kalıyor

Madem aynı sistemde devam edeceğim diyor niye sarayı aldırdı. Adam bu oyunun oyuncusu değil. Gidip atletik, driblingi olan birini bulup aldırsaydı. Jelerti niye aldık mesela, kesinlikle bizim oyun düzenimize ayak uydurabilecek gibi gözükmüyor.

Koca yaz mesela aponun talipleri var dendi durdu, yolla o zaman git oraya da daha diri atletik bi stoper aldır. Hocanın oyuncu seçimleri resmen facia

Savunmadan çıkmaya hiç gelmeyeceğim, çünkü takım boyu ve genişliğini halletmeden onu zaten çözemezsin
Şunları soracak kapasitede bi muhabir yok

Hoş sorsa da cevap alamaz net konuşmuyo çünkü eveleyip geveliyip geçiştiriyo

-Gergin misiniz?
-Traş oldum eheh eheh

Ne yaşıyo kim bilir

Şunları soracak kapasitede bi muhabir yok

Hoş sorsa da cevap alamaz net konuşmuyo çünkü eveleyip geveliyip geçiştiriyo

-Gergin misiniz?
-Traş oldum eheh eheh

Ne yaşıyo kim bilir
Ben aslında çözdüm hocayı. Eşinden ayrıldığından beri ruh hali iyi değil. Eş dost falan bi ön ayak olsa tekrar barıştırıp evlendirseler. Geçen hatay maçı sonrası da apr topar eski eşinin doğum gününe gitmiş. Okan hoca istekli ama belli ki eşi yanaşmıyor. Bu kafa dağınıklığı falan bence hep evlilik yüzünden

Okan hocam sen bu işi bilmiyorsun üçlüye geç

Ben aslında çözdüm hocayı. Eşinden ayrıldığından beri ruh hali iyi değil. Eş dost falan bi ön ayak olsa tekrar barıştırıp evlendirseler. Geçen hatay maçı sonrası da apr topar eski eşinin doğum gününe gitmiş. Okan hoca istekli ama belli ki eşi yanaşmıyor. Bu kafa dağınıklığı falan bence hep evlilik yüzünden
Tam tersi bu pas vermiyo sanki

Şampiyon olup boşananı ilk defa görüyorum

Tivubu spikerine de seneye şampiyon olursam gelirim yine röp yaparız dedi,kadınla röp yapabilmek için şampiyon olacak :)

Önce keremi evlendirmek lazım. Okan hoca bekarlığın tadını çıkarmalı aceleye gerek yok. Ali yiğit de benimle aynı fikirde.

Geri
Üst Alt