GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

Eleştiriye tahammülü yokmuş. Çok stresli. Ve durmadan sosyal medyaya söyleniyor. Psikolojisi iyi değil.

Bir de hakem ne alaka ya. Girme şu konulara işte.
Bence çoğu Yorumlara da bakınca onların da psikolojileri iyi degil. Mesela kafa kafaya oynanan bir maç düşün adamlar bunu üstünlük kuramamak değil ezilmek olarak yorumluyor . Bonservisi 1 1.5 fazla adam düşün adam buna 2 kati fazla diyor. Gs seviyesinde olmayan birini düşün ama kariyer yapmış adam buna oyuncu değil diyor adam şunu gönder diyor yerine adam yazamıyor aynı adamı haftaya övüyor

Okan Buruk: “Yarın sahaya 11 tane kaptanla çıkacağız.”

Yine kalemize bol bol pozisyon göreceğiz desenize.
Rakip uzun vuracak, fizikli oyuncu indirecek ve karşı karşıya veya 4 e 3 young boys atağı.

Yarın akşama dair ümitleri rafa kaldıralım.
İcardi, Ziyech, bats, sara vs ekstra işler yapamazsa zor geçeriz ilk maçtaki oyunu oynayarak

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: "Huzur içinde çalışmaya ihtiyacımız var. Bu ülkede bunun olması zor biliyorum, belki yarın ki Norweçli hakeme sormak lazım orada şartlar nasıl diye. Başarıyı ve başarısızlığı çok fazla abartıyoruz. Yarın taraftarımıza çok ihtiyacımız var."

kime atar yapiyor?

Bir babayiğit çıkıp hocam geçen seneki fener maçından beri bu takım neden futbol oynamıyor diye sorsa keşke zaman geçtikçe daha iyi olması gereken oyun neden zaman geçtikçe daha kötü duruma geldi mesela young boys neden 5-6 net pozisyon buldu kalemizde ki 3 tanesini attılar yani biz 2 sene üst üste şampiyon olduk herşey okeymi tamammı bu oynanan kötü oyunu nasıl görmüyorsun

Okan Buruk: "Huzur içinde çalışmaya ihtiyacımız var. Bu ülkede bunun olması zor biliyorum, belki yarın ki Norweçli hakeme sormak lazım orada şartlar nasıl diye. Başarıyı ve başarısızlığı çok fazla abartıyoruz. Yarın taraftarımıza çok ihtiyacımız var."
elenırsek gıtmem dıyor

Can bedel kimse mükemmel soru sordu ama hocanın verdiği cevap ciddi hayal kırıklığı

hocam tatava yapmayalım. Yarın çıkalım maçı düzgün bir oyunla oynayıp kazanalım. İtici taraftar istiyorsanız yönetime söyleyeceksin 30m luk maçın biletlerini asgari ücrete denk yapmayacak.

"Başarıyı ve başarısızlığı çok fazla abartıyoruz."

Şu çok doğru bir söylem.

Son dönemde biraz sizi gergin görüyoruz gibi. Üzerinizde baskı hissediyor musunuz?

- Okan Buruk: “Fazla gerginim sorma. Tıraş oldum o yüzden

Taraftardan şikayete ve taktikte ısrara başlandıysa devre arası çalışarak gelişemiyorsak değişerek gelişeceğiz açıklaması duymaya hazırlanalım

sonra sahte hacının biri gelip 2 maçta tek isabetli şut attırıp 4 puanını alırsa avrupa hayallerine kapılma o zaman.

Geri
Üst Alt