GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

aynı oyundan kastın ön alan presi ise yap hoca bunu yapma demiyoruz ki

sorun top bize geçince oyun kurmada

Taraftara sallamaya devam ediyor hoş değil

Takımın oyunculardan bağımsız aynı oyunu oynaması her büyük hocanın hedefidir

Umarım bu oyunu bir şekilde oturtursun üçüncü yılında

4-2-4 ile devam

Okan Buruk: "2 senedir buradayız. Galatasaray ne Bayern'e ne Manchester'a karşı oyun planından ödün vermedi. Bu zamana kadar oynadığımız oyundan yarın da ödün vermeyeceğiz."
çok önemli bir şey sanki ödün vermemek :D ulan şunu bile olumlu bişeymiş gibi anlatıyor ::D:D:DD::D

4-2-4 ile devam

Okan Buruk: "2 senedir buradayız. Galatasaray ne Bayern'e ne Manchester'a karşı oyun planından ödün vermedi. Bu zamana kadar oynadığımız oyundan yarın da ödün vermeyeceğiz."
O zaman Boey vardı, takımın defolarını kapatan. Yboys kadrosuyla Bayerne çıkarsan bu sefer harbi 8 lik olursun.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştiriye tahammülü yokmuş. Çok stresli. Ve durmadan sosyal medyaya söyleniyor. Psikolojisi iyi değil.

Bir de hakem ne alaka ya. Girme şu konulara işte.

çok önemli bir şey sanki ödün vermemek :D ulan şunu bile olumlu bişeymiş gibi anlatıyor ::D:D:DD::D
Ancelotti'nin basin toplantisini dinledim gecen gun, Mbappe geldigi icin ve Kroos biraktigi icin farkli bir oyun anlayisini oturtmaya calisiyorum dedi. Ben her daim en verimli sistem ne olabilir onu dusunuyorum diyor.

Tamam Okan Buruk bu oyunla herkesi dove dove yense birsey denmez ama kapanan ve cok kosan takimlara karsi zorlaniyoruz, hele rakipler Torreira'nin presini gectiginde direk bizim stoperlere yuruyorlar bari buna bir cozum bul. Madem bu sekilde oynayacaksin niye Sara alindi? Kotu oyuncu demiyorum ama Torreira'nin yanina farkli bir profil daha dogru olmaz miydi? Boey gibi oyuncumuz da yok artik.

Insan bunlari sorguluyor.

Oyun üstünlüğü skora yansıyorsa önemli hocam. 70 dakika oynuyorsun rakip 3-1 kazanıp gidiyor. Böyle mi olacak yani?

Nevzat Dindar: "Kerem ile ilgili kaptanlık konusu, maçın önüne geçti. Takım kaptanları belli mi?"

Okan Buruk: "Sizin için maçın önüne geçmiş olabilir ama bizde öyle bir durum yok. Kadromuz netleştiğinde tam kararımızı vereceğiz. Galatasaray'ın her futbolcusu kaptandır, kaptanlık yapabilir."

Aynı oyunu farklı oyuncular ile oynayabileceğini sanması = uçurum

Ana oyunumuz varmış bizim. 2 senedir nedense hiç göremedim. Vallahi ne yapıp edip bu maçı almamız şart aksi takdirde başarısız sayılırsın ve gidersin.

Ancelotti'nin basin toplantisini dinledim gecen gun, Mbappe geldigi icin ve Kroos biraktigi icin farkli bir oyun anlayisini oturtmaya calisiyorum dedi. Ben her daim en verimli sistem ne olabilir onu dusunuyorum diyor.

Tamam Okan Buruk bu oyunla herkesi dove dove yense birsey denmez ama kapanan ve cok kosan takimlara karsi zorlaniyoruz, hele rakipler Torreira'nin presini gectiginde direk bizim stoperlere yuruyorlar bari buna bir cozum bul. Madem bu sekilde oynayacaksin niye Sara alindi? Kotu oyuncu demiyorum ama Torreira'nin yanina farkli bir profil daha dogru olmaz miydi? Boey gibi oyuncumuz da yok artik.

Insan bunlari sorguluyor.

bizim yerli hocaların hastalığına kapılmış kendisi. az biraz başarıyı görünce tamam ben oldum ders almam ders veririm moduna giriyor herbiri.

oynamak istediği oyun dünyanın en pahalı oyunu. her mevkinde fiziksel ve teknik olarak üst düzey isimler gerekli. ligte bu oyunu bi şekilde kıvırıyoruz çünkğ kalite yok. avrupada elinoğlu boşluğunu bulduğu an affetmiyor. köy takımı dediğin young boys bile affetmedi

ben sanki yolun sonuna gelinmiş gibi hissediyorum. yarın açık söyliyim olumlu bi sonuç beklemiyorum. elendikten sonra da sanırım yeni bi hoca bakarlar artık

Kopenghag prag falan daha dün beşiktaş
Bozuyorlar işte
Başka plan bilmiyorum demenin yolunu bulmuşsun hoca

Geri
Üst Alt