Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
çekmek dehlemek karizmatik olduk yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok önemli bir şey sanki ödün vermemek4-2-4 ile devam
Okan Buruk: "2 senedir buradayız. Galatasaray ne Bayern'e ne Manchester'a karşı oyun planından ödün vermedi. Bu zamana kadar oynadığımız oyundan yarın da ödün vermeyeceğiz."
O zaman Boey vardı, takımın defolarını kapatan. Yboys kadrosuyla Bayerne çıkarsan bu sefer harbi 8 lik olursun.4-2-4 ile devam
Okan Buruk: "2 senedir buradayız. Galatasaray ne Bayern'e ne Manchester'a karşı oyun planından ödün vermedi. Bu zamana kadar oynadığımız oyundan yarın da ödün vermeyeceğiz."
Fatura ödensin diye hesaba 500 atmışlar.İnternetin parasını da mı odememisler
Ancelotti'nin basin toplantisini dinledim gecen gun, Mbappe geldigi icin ve Kroos biraktigi icin farkli bir oyun anlayisini oturtmaya calisiyorum dedi. Ben her daim en verimli sistem ne olabilir onu dusunuyorum diyor.çok önemli bir şey sanki ödün vermemekulan şunu bile olumlu bişeymiş gibi anlatıyor :
D:
![]()
Eleştiriye açığız dedi...tahammülümüz yok demedi...Eleştiriye tahammülü yokmuş. Çok stresli. Ve durmadan sosyal medyaya söyleniyor. Psikolojisi iyi değil.
Bir de hakem ne alaka ya. Girme şu konulara işte.
Ancelotti'nin basin toplantisini dinledim gecen gun, Mbappe geldigi icin ve Kroos biraktigi icin farkli bir oyun anlayisini oturtmaya calisiyorum dedi. Ben her daim en verimli sistem ne olabilir onu dusunuyorum diyor.
Tamam Okan Buruk bu oyunla herkesi dove dove yense birsey denmez ama kapanan ve cok kosan takimlara karsi zorlaniyoruz, hele rakipler Torreira'nin presini gectiginde direk bizim stoperlere yuruyorlar bari buna bir cozum bul. Madem bu sekilde oynayacaksin niye Sara alindi? Kotu oyuncu demiyorum ama Torreira'nin yanina farkli bir profil daha dogru olmaz miydi? Boey gibi oyuncumuz da yok artik.
Insan bunlari sorguluyor.
Fark yemeye devam.4-2-4 ile devam