Okan Buruk: "Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynatmayacağım"

şampiyon yaptığı başakşehir ile sezona küme düşme hattında başlayıp kovulmuştu aynı süreç yaşanıyor.

ne kafası yaşıyor bilmem ama trabzon maçı da puan kaybı olursa baya taraftardan ses yükselmeye başlıycak gibi taraftarın gerginliği buna işaret bence
Trabzon maçında da yanlış kadro ile çıkıp berbat bir oyun oynatırsa üstüne de yine 70 dakika oyuncu değiştirmemeye devam ederse skora göre bayağı bir yuhlanır

ne kafası yaşıyor bilmem ama trabzon maçı da puan kaybı olursa baya taraftardan ses yükselmeye başlıycak gibi taraftarın gerginliği buna işaret bence

taraftarın gerginliği filan yok

z kuşağı denen hadsiz bir grubun ilgi o..luğu için yaptığı twitter yorumları var

okan buruk 43 maçta 32 galibiyet almış puan ortalaması 2.37

gergin taraftar bu istatistiklerin üzerine oturup biraz serinleyebilir

şampiyon takımın hocası ligin daha ilk iç saha maçında yuhlanacakmış hayallerde yaşıyor galiba bazıları demek istiyorum

o hazırlık maçında olmasa öbüründe de olabilirdi bu tarz sakatlık

hocanın bunu nasıl hesaplaması gerekiyor

acun bilerek sakatla mı demiş
Hazır olmayan oyuncu darbeyle de daha kolay sakatlanır.

Sakatlayan oyuncu kim, ortada pozisyon yokken niye öyle sert girmiş ki aynı girişi Belöz Baros’a yapıp ayağını kırmıştı, sorgulayınca olaylara ben masum bakamıyorum, sen bakıyorsan bakabilirsin.

O gün o maçı ayarlamak baştan başa riskti ve bize bedeli fazlasıyla ağır oldu.

taraftarın gerginliği filan yok

z kuşağı denen hadsiz bir grubun ilgi o..luğu için yaptığı twitter yorumları var

okan buruk 43 maçta 32 galibiyet almış puan ortalaması 2.37

gergin taraftar bu istatistiklerin üzerine oturup biraz serinleyebilir
tabiki 1 maçla hoca yenmez ama sosyal medya kaynıyor işte, ama dediğin gibi twitter baya ergen z kuşağı dolmuş

Hazırlık maçında apalakasız yerde oyuncumuz perte çıkarıldı. Yahu hazırlık maçı bu pozisyon icabı bile değil gayet net kasti bilinçli planlı eylemdi. Son maçta fbli olduğu iddia edilen kayserili topçu Zaha'nın aşiline basmaya çalıştı Kayseri maçında, Zaha kasti mevzuyu anlayıp hemen çıldırdı. Siz bu fblilerin art niyetini çok hafife alıyorsunuz. Biz bunları hep yaşıyoruz. Herkes ekibimize karşı ekstra kinli çıkıyor. Bilhassa fbli davarolar bu işlere çok meyilli.

Geri
Üst Alt