Okan Buruk: "Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynatmayacağım"

Hamza hoca benzetmeleri şaka olmalı herhalde, Kadrosunda bu kadar önemli oyuncular varken takıma Tete ve Zaha takviyeleri yapılmasını isteyen bir hocadan bahsediyoruz. Sürekli kadrosunun gelişmesini isteyen ve böyle kaliteli bir oyuncu grubuyla harika iletişim kurabilen bir isim Okan hoca vizyonu da gayet geniş. Her defasında hem ligde hem Avrupada başarı hedefini belirtiyor, Bazı oyuncuların hazır olmaması konusunda yapabileceği fazla birşey yok bunların bir çoğu transfer sürecinden veya sakatlıktan kaynaklıydı. Bu oyuncular hazır olduğunda keyifle oynatacaktır tabiki. Bende bu oyuncuların biran önce oynamasını istiyorum ama oyuncuların tam durumunu ve kondisyonunu bilen Okan hoca ve teknik ekiptir o yüzden eleştirilecek bir konu yok.

Bu sezon hoca daha iyi performans gösterecek ilk 5 hafta sabır

Milletin aldığı oyuncular çıkıp hemen oynuyorsa demek ki bizimkilerden daha hazırlarmış. Angelino da ilk hazırlık maçında hiç hazır değildi. Belki şu an fiziken hazırdır ama mental olarak, takıma uyum olarak hazır değildir.

Yani adam yeni geleni oynatsa ve oyuncu dökülse neden oynattın diye soruluyor.
Beklese oynatmasa neden ilk 11 oynatmıyorsun diye soruluyor.

Eleştiri de hakkaniyetli olmalı. Ben korkuyorum şahsen böyle birkaç tane sürekli bağırıp çağırmayı eleştiri zanneden tipin milleti galeyana getirip Hoca'yı yemeye çalışmalarından ama baştan kabullenelim, biz Eylül ayının ortasına kadar muhtemelen rahat bir maç izleyemeyiz ya da az izleriz diyelim. Ama ondan sonra bu takım önüne geleni tokatlayacak, hiç şüphem yok. Hatta gaza gelmek için demiyorum ama bir aksilik olmaz da ait olduğumuz yere gidersek de hepimizin göğsünü kabartacak birkaç tane maç oynayacağımızı bekliyorum. Dengimiz ve kendimizden iyi takımlarla nasıl oynadığımız belli. Acayip bir potansiyel var bu takımda ama biraz sabır lazım.

Hocayı yemezseniz içinizde kalır.
Ben geçen sezon son zamanlarda izlediğim en iyi Galatasaray ı izledim. O oyunu oynatabilecek hoca var da buraya geliyorsa hemen yiyebilirsiniz hocayı.

Hiç bişi olmaz levocum. Hiç bişi olmaz

Burdaki üç beş renkdaş diyim, onlarla olmaz o iş

Ben alper potuk diye ağlıyordum. Almadık. Nooldu. Süper oldu. Demek ki bu foruma bakmıcaksın

😆
Hahaha... Hatırlıyorum lan o günleri. Alper aşağı Alper yukarı...

ligin basladigindan haberi yok herhalde hocanin. ilk mactan gereksiz 2 puan kaybedildi.
sen oynat kaliteli adamlari. hele bir hazir olmasinlar da göreyim milyon euroluk oyunculari
2 ay düsük modda takilip kendilerini hazir etmezlerse ligdeki konum felaket olur.

Geri
Üst Alt