Okan Buruk: ''Özellikle orta sahada oyunu yönetebilecek oyuncuya ihtiyacımız var''

Ona çok benziyor..
Ama ondan çok daha iyi olacak
FB_IMG_1658690123313.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geldiginde direkt katki sagliyacak oyuncu istiyoruz tamam dogruda o vakit Grillitsch ile neden hala medya göre ilgimiz var tuaf bir celiski olmus

Yakinda hamza gibi eksik olan bölgeleri icerden hallederiz demeye baslarsa sasmam.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

avusturyali oyuncu konusundaki aciklamasina - tahmin yurutursem_tarafim adina bir yonden anlam tasir ;
oyuncunun babasi ve menajerine yonelik manevra tandansli - olsa da olur olmasa da havasinda oldugunu tahmin ediyorum. karsi taraf/ve kaynaklari haber servis bazli cikislarla adaya gidiyor suraya gidiyor ile $'i yukseltmeye calisiyor havasi olusmustu... kim bilir belki bu aciklama olumlu olumsuz baglamda bir hareketliligin habercisi olur...

alternatifleri elbet vardir. yaptigi aciklamayi salt stratejik den bagimsiz yorumlarsam,
dedigine de hak veriyorum. su saatten sonra hazir ve de idman/hazirlik maci yemis oyuncu gelmeli ozellikle bu bolgeye.

keza, genel aciklamalarini da olumlu buldum .

galibiyetten dolayi tebrikler hocamiza. hazirlik da olsa - ilk ic saha macindan galibiyetle ayrilmasi kendi taraftari_camiasi_ailesi onunde cok anlamlidir eminim.

bu arada, dunku oyundan *2.yari genelinde memnunum. istedigim seylerin cogunlugunu gordum - arti eksi denkleminde.
ozellikle leo , sergio, sefer uclusu disinda, yunus ,akbaba ozelinde.

Stoper bölgesine takviye yapmayı düşünüyorduk ancak Luyindama da döndü. Onu da bir görmek gerekiyor, gördükten sonra karar vereceğiz

Vay be okadar mi kötüydü kamp kadrosuna dahil olmadi? Ömer beyfendiyi ama götürürsün

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan Buruk: "Stoper bölgesine takviye yapmayı düşünüyorduk ancak Luyindama da döndü. Onu da bir görmek gerekiyor, gördükten sonra karar vereceğiz."

Dün bunu söyleyip bugün kampa almadığına göre gece rüyasında gördü herhalde

griliş ile telefonda görüşüp oyun planını onun rolünü neden anlattın madem önceliğin değildi ve tercih etmiyordun. Baya garip 1 açıklama olmuş. luyindamayı göreceğiz deyip bugün götürmemek de ayrı.

Geri
Üst Alt