GSC Haber Okan Buruk: "Paniğe gerek yok. İstediğimiz oyuncularla görüşme halindeyiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Her transfer döneminde bu tip gelgitler oluyor. Geçen sene de bu zamanlarda umutsuzluk hakimdi.. Ama son 2 yılın şampiyonu biz olduk. Şu an 6 puan farkla öndeyiz.. En iyi futbolu uzak ara biz oynuyoruz.. Dolayısıyla paniğe gerek yok. İstediğimiz oyuncularla görüşme halindeyiz. Transfer bitmeden kimse enseyi karartmasın. Son 2 senedir olduğu gibi finalde ipi biz göğüsleyeceğiz. Taraftarımız her zaman tepki gösterebilir ama onların desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız var." (TV 100)

1738013837924.webp

Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Vallaha geçen sene en azından geriye düşsek bile icardi filan çıkıp maç aliyordu. Hiç maçta. Ümidi kesmiyorduk. Bu sene ise en az 4 gol atalım puan kaybi olmasın pskolojisine girdik. Transfer dönemi açıldığı 2. Günün sonunda en azından bir sagbek olmaliydo

Garip
Yav zatwn seneye cl yapaxaksın champ olursan
Ulan ona göre hazırlık yapsana

Yönetim iyi kullanıyor bu tip durumlarda hocayı. Erden Timur gidince transfer açıklamalarını hep hocaya yaptırıyorlar gaz almak için. Hocanın işi şuan Ajax maçı olmalıyken yapmak zorunda olduğu açıklama bu mu olmalı?

Taraftar transferi yönetimden bekliyor.

ben de şu an için gereksiz panik olduğunu düşünüyorum, transfer yapmama ihtimalleri yok. en azından bir forvet/10 no - sağbek - stoper girişiminde bulunacaklardır.

ben de şu an için gereksiz panik olduğunu düşünüyorum, transfer yapmama ihtimalleri yok. en azından bir forvet/10 no - sağbek - stoper girişiminde bulunacaklardır.
Transfer yapmama ihtimalinden değil son günlere bırakıp çer çöp toplayıp gelmelerinden korkuyor taraftar

Transfer yapmama ihtimalinden değil son günlere bırakıp çer çöp toplayıp gelmelerinden korkuyor taraftar
bunun tek bir doğrusu yok bence, geçen dönemde de son anlarda osimhen geldi jelert normal sezonda gelmişti. genel olarak transfer yapma konusunda başarısız tabii o ayrı.

bunun tek bir doğrusu yok bence, geçen dönemde de son anlarda osimhen geldi jelert normal sezonda gelmişti. genel olarak transfer yapma konusunda başarısız tabii o ayrı.
Bunun riskli ve mantıksız iş olduğunu söylüyoruz. Osimhen piyangoydu, o piyango çıkmasa ayvayı yemiştik. Kumar oynar gibi transfer politikası mı olur. İhtiyaçlarını alırsın pastanın üstüne çilek koymak için son günlerde fırsat transferini yine kovalarsın

Geri
Üst Alt