GSC Haber Okan Buruk: "Puan farkını 6'ya çıkardık"

Okan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.

Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.

Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."

Hem teknik heyet hem de oyuncular dogal olarak frankfurt macindan mental olarak etkilenmis

Fener dün puan kaybetmemis olsaydi bence kazanmamiz zor olurdu

Farki arttirmak icin odaklandilar

Hem teknik heyet hem de oyuncular dogal olarak frankfurt macindan mental olarak etkilenmis

Fener dün puan kaybetmemis olsaydi bence kazanmamiz zor olurdu

Farki arttirmak icin odaklandilar

Etkilenmeyen zaten Galatasaraylıyım demesin. Yani tarihimizin en pahalı kadrolarından biriyle orta sınıf Alman takımından fark yedik. Bu takım Fener'i iki maçta yenememişti daha 2-3 sene önce.

Esas bazı önemli açıklamaları vardı, onları da ekleyin bence.

Okan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.

Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.

Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."
hocaların hocası ya vardır bir bildiği

1758573611219.webp

Hocam tamam ama koşmuyoruz kabul etmek lazım

Okan Buruk: "Avrupa'da oynarken, ligdeki tempo gibi olmuyor. Her hafta düşük tempoda oynarken, bir anda çıkıp Avrupa'da yüksek tempoda maç oynuyorsunuz.

Türkiye Ligi'nde bu kadar cezalandırmıyorlar. Frankfurt'un golleri atmasına biz yardım ettik, onlar da cezalandırdılar."

Okan Buruk: "Avrupa'da oynarken, ligdeki tempo gibi olmuyor. Her hafta düşük tempoda oynarken, bir anda çıkıp Avrupa'da yüksek tempoda maç oynuyorsunuz.

Türkiye Ligi'nde bu kadar cezalandırmıyorlar. Frankfurt'un golleri atmasına biz yardım ettik, onlar da cezalandırdılar."
Demiyorda ben hata yaptim
Bu senin isin degil mi
Azerbaijanda hizli mi oynuyorlar ya da kazakistanda? Cyprisda lig mi var

O zaman antreman temposunu artırmamız gerekiyor. Haftaiçi boş olan haftalarda yedek oyuncular için avrupa takımlarla hazırlık maçı yapmamız gerekiyor. Bizim lig kötü diye avrupada başarısız olmaya devam mı edeceğiz.

O zaman hiç gitmeyelim şampiyonlar ligine.

Şu 2.satir ne allah aşkına ya konyada cokta iyi oynamadik ama 2-0 önde girdik iyi oynarkense 3-1 geriye dusmustuk falan. Dalga mi geciyon be adam konya kim lan, eyup kim , antep kim , vs bunlarla frankfurtu bir tutuyor :crushed:

Son dakilarda defansif anlamda büyük sıkıntılar yaşadık demişsin hoca ama o değişiklikleri ekran başında ben yapmadım sen yaptın. Değişikliklerden sonra saçma sapan bir hal alıyor takım her maç bunu çözemedin kaç senedir. Şu maçta davinsonu neden oyuna alıyorsunda ardayı oyuna almıyorsun onuda bi zahmet çıkıp bir sonraki maç açıklayıver

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa'da Başarı İstiyoruz Avrupa'da Başarı İstiyoruz Avrupa'da Başarı İstiyoruz
Avrupa'da Başarı İstiyoruz Avrupa'da Başarı İstiyoruz Avrupa'da Başarı İstiyoruz

Geri
Üst Alt