Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Devre arası bu takıma sol stoper topla çıkmayı seven bir 8 numara ve forvet yedeği lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem teknik heyet hem de oyuncular dogal olarak frankfurt macindan mental olarak etkilenmis
Fener dün puan kaybetmemis olsaydi bence kazanmamiz zor olurdu
Farki arttirmak icin odaklandilar
hocaların hocası ya vardır bir bildiğiOkan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.
Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.
Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."
Ne alaka öyle bir şey mi yazmışım? Bunu mu çıkarttın o kadar cümleden?Napalim lige takim mi transfer edelim?
Hocam tamam ama koşmuyoruz kabul etmek lazımOkan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.
Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.
Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."
Demiyorda ben hata yaptimOkan Buruk: "Avrupa'da oynarken, ligdeki tempo gibi olmuyor. Her hafta düşük tempoda oynarken, bir anda çıkıp Avrupa'da yüksek tempoda maç oynuyorsunuz.
Türkiye Ligi'nde bu kadar cezalandırmıyorlar. Frankfurt'un golleri atmasına biz yardım ettik, onlar da cezalandırdılar."
O zaman antreman temposunu artırmamız gerekiyor. Haftaiçi boş olan haftalarda yedek oyuncular için avrupa takımlarla hazırlık maçı yapmamız gerekiyor. Bizim lig kötü diye avrupada başarısız olmaya devam mı edeceğiz.Okan Buruk: "Avrupa'da oynarken, ligdeki tempo gibi olmuyor. Her hafta düşük tempoda oynarken, bir anda çıkıp Avrupa'da yüksek tempoda maç oynuyorsunuz.
Türkiye Ligi'nde bu kadar cezalandırmıyorlar. Frankfurt'un golleri atmasına biz yardım ettik, onlar da cezalandırdılar."