GSC Anket Okan Buruk Şanslı mı Yoksa İyi Hoca mı?

Okan Buruk Şanslı mı yoksa Iyi Hoca mı?

• Kullanılan toplam oy
    187
iyi mi kötü mü bilmem ama Beşiktaşa maç satmış, fenerbahceye de mac verip son gorevini yapacakmış.
Böyle birşeye inanmam karaktersiz değil Okan Buruk hatta çok iyi bir insan gördüğüm kadarı ile ama yeterince bilgi ve tecrübeye sahip değil sadece. Beni bu kadro ile açık ara her kulvarda cok baskın oyunla başarılı yapmasını beklerdim bunu başaramadı. Kimsenin Okan Buruk'un karakteri ile işi yok. Oynattığı oyun yaptığı değişlikler ve seçimleri hatalı. Ayrıca sistemi aşırı saçma sorun burda zaten. Maç satmak filan böyle söylemler saçma oluyo

Mertensi taşıyacaz diye takımın anası ağlıyor 2 senedir. Gençlere asla açık bir adam değil. Gelen topçuların hepsi geriye gidiyor. Bir tane regen aldırmıyor. Satılacak topçuların piyasasının içine etti. Aldırdığı adamlarda elimizde patlama ihtimali bulunan adamlar mesela jacops mesela jelert. Dünya para harcıyor. Daha bunun gibi 10 tane madde sayarım. Kendisine verilen imkan bugüne kadar hiçbir Galatasaray hocasına verilmedi malesef.

Kendini geliştiremeyen bir hoca. Belli seviyenin üzerine çıkamadı. Kriz anlarında ölmek dışında bir tepki veremiyor. Oyun anlamında B planı yok. Galatasaray'ın hocası gerektiğinden Z planı dahi üretebilmeli.

Ayrıca tartıştığı ve üstünü çizdiği oyuncuları sayalım: Gomis, Sergio, Kazımcan, Zaha, Nelsson.. Sürekli arasının iyi olmadığı oyuncuları hedef göstermesi sıkıcı.

yahu savunanlar 3 yıldır berbat top bi o kale bi bu kale oynadığımızı, hele son zamanlarda ''şişir ileri düşeni al'' görmüyor mu? ya da görüyorlar ama nasıl olsa çıkıp biri atıyor nasıla alıyoruz maçı diye mi iyi diyorlar?

Eğer savunanlar kötü oynadığımızı görüp de hala hocayı savunuyorlarsa bu bir çelişki değil mi? hoca kötü top oynatıyorsa niye savunulur? madem ''ama kazanıyoruz'' diyorsanız o zaman golü atan oyuncuları savunun, osimhenin, müthiş koşularını,icardinin kavisli kafalarını,ziyechin uzaktan şutları savunun, ha yok ''bence iyi oynuyoruz'' diyen okancılar varsa yuh diyorum başka bi şey demiyorum.

Onların yeni gelen hoca defansif oynatır,daha beter olur korkusunu da anlıyorum o yüzden doğru hücum oynatan,set oynatan, topa sahip olma oyunu oynatan hoca gelsin diyoruz,yoksa her yabancı hoca tabiki iyi değildir,dediğim özelliklerde yerli olabilir tabi.

Benfica ligi hoplatan jesus niye sampiyon olamadi? Kötu hocami? Kadrosu kötumuydu? Yok demekki öyle kolay degilmis ligde sampiyon olmak

Ben istatistige bakarim, iyi oynatir kötu oynatir. Orasi baska bisey, sonucta oraya sampiyon yazdirmis buda lig icin okani iyi yapiyor
kötü oynatıyorsa hoca nasıl şampiyon yazdırmış oluyor hahahaha yıldız oyuncuları savunalım o zaman

ayrıca evet jesunun kadrosu bizden kötüydü, adam gustavo henriqie, arao , rossi, luan peres samet falan vardı, takımın yıldızı valenciaydı

iyi oyun izlemek senin de benim de hepimizin hakkı, kötü futbolla mı devam edicez yıllarca yahu,her zaman futbola bakarım, iyi oyun+sonuç olay bu olmalı

Senin görusun öyle benimki böyle dayi. Sana göre kötu bana göre iyi ligde
valla kötü oynatıp da sonuçtan dolayı iyi diyorsanız o zaman yıldız oyuncular şamp yazdırmış oluyor.adı üstünde kötü oyna ama kazan eeeee nasıl okan hoca yazdırmış oluyor,dünya yıldızı sahaya attı diye mi? neyse herkesin kendi fikri iyi oyun istiyoruz hayırlısı olsun Gsmiz için

kötü oynatıyorsa hoca nasıl şampiyon yazdırmış oluyor hahahaha yıldız oyuncuları savunalım o zaman

ayrıca evet jesunun kadrosu bizden kötüydü, adam gustavo henriqie, arao , rossi, luan peres samet falan vardı, takımın yıldızı valenciaydı

iyi oyun izlemek senin de benim de hepimizin hakkı, kötü futbolla mı devam edicez yıllarca yahu,her zaman futbola bakarım, iyi oyun+sonuç olay bu olmalı
Sezon sonu vedalasalim zaten. Okani savunuyormusum gibi görunuyor da bende istemiyorum artik okani

Ama sonucta hanesine 2 sampiyonluk yazdirmis o yuzden bana göre ligde basarili, basariliysa da iyi oluyor otomatikman

Icardi iyi futbolcu. Okan vasat hoca.

vizyon avrupa ise Okan hoca vasat kalıyor. Belki kendini geliştirip öyle gelmeli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AZ maçından buruk döneminde bi sürü oynadık. Hepsi copy/paste. Iyi hoca bunlara çoktan önlem alır, gerekirse ona göre oyuncu alırdı. Her maç sonu ders çıkarcaz deyip, aynı maçtan x tane oynamaz. Oyuncularla ilişkide çok iyi, o kadar egoyu idare etmek kolay değil

Geri
Üst Alt