GSC Anket Okan Buruk Şanslı mı Yoksa İyi Hoca mı?

Okan Buruk Şanslı mı yoksa Iyi Hoca mı?

• Kullanılan toplam oy
    187
Sansizligi kanatlarda ziyech, zaha, gibi mucadele etmeyen oyuncularin olmasi… zaten mertens de var, ve orta sahada mucadele etmeyen kerem demirbay, takim mucadele gucu dusuyor. Zaha ve ziyech de yuksek maas aldiklarindan dolayi vazgecemiyor bunlardan..yedek biraksan bu ikiliyi tepki veriyorlar.

Erden Timura denk gelip eline iyi kadro verilmesi buyuk sans
Elindeki kadrods icardi mertens toreria muslera gibi karakterli oyuncularin olmasi daha buyuk sans
Oynattigi oyun setleri ve oyun plani yok denecek kadar az

Sonuc Fatih Terim gibi Sansli azicik kotu kadro ver 13. olacak hoca capinda

Tedbiri elden bırakmadığı maçlarda gayet iyi hocadır.
Risk alacağım deyip futbolun evrensel gerçeklerinden koptuğu maçlarda kötü hocaya dönüşüyor maalesef.

Büyük hocalar ölüm kalim maçlarinda kendisini gösterir.Rakip kadro kalitesi kötü olup veya kendinden iyi kondisyona sahip takim gelince o maclari cok pozisyonla veriyorsa daha kendini geliştirmesi lazim.Yerli hocalar zaten iyi değil.Yerli hocalar arasinda iyi diyebilirim ama avrupa için yetersiz. 40 50 dk akin akin gol geliyorum derken izlediği bircok maç var.Degisiklik yapiyor daha kötü oluyor.

İyi hoca, ama şunu anlaması lazım; bazı şeyler olmayınca olmuyor. Başımıza ne geldiyse inadından geldi. En büyüğü de bu değişiklik mevzusu. Orta sahayı boşaltma huyu. Bazı oyunculara olumlu veya olumsuz olarak takması (örneğin Icardi'nin hiçbir zaman oyundan çıkmaması, Zaha'yı kulübeden çıkarmaması, geçen sene bir türlü olmamasına rağmen 10 numarada Kerem'i denemesi, yıllarını Bundesliga'da geçirmiş Angelino varken Bayern maçına Kazımcanla başlaması ki kendisi maçı veren isimdi vs. bu böyle devam eder)
Süper kupadan sonra kredisi hala var, ligin en sonundayken gelip takımı ayağa kaldırıp iki sene şampiyon yapan isim de kendisiydi, ama final maçlarında takım çok başarısız. Geçen sezonun sonundaki Fener maçı da böyleydi keza. Geçenki Beşiktaş malum, Avrupa'da da durum böyle Kopenhag, Prag.. Hiçbir finali bitiremedik.

Elin avrupa takimi yıllardır ayni hoca ile calistiginda hepimiz özeniyoruz. Örnek olarak Simeone veya Klopp. Özendigimiz halde bir hocaya iki sezondan fazla tahammül edemiyoruz. Nasıl olacak o zaman o özendigimiz isler?

Okan Buruk şanslı hocadır.
Fatih Terim de sadece motivasyon bilir.
Uefa Kupası final taktiği sadece "BAM BAM BAM"dır o da maçtan 30 saniye önce verilmiştir.
Klopp'a da iyi jenerasyon denk gelmiştir.
Ferguson'un da adam gibi rakibi yoktu o da şanslıdır.

potensiyalli ama zamansız ve saçma değişiklikleri şüpheye düşürüyor. kritik maçların "hiçbirini" de alamadı

takımda sağ /sol bek olmadığı için şu an fazla da bişey diyemiyoruz ama net 11'i yerleştirse ii olacak. ilk haftadan itibaren defansta nelson-sançez yerine bardakcıyı oynatırsa ii hoca fln diyemem kendisine

Icardi muslera ile super ligde ben de şampiyon yaparım takımı. Avrupada ne yaptı ona bakmak lazim?

Cl elemeleri kabus gibi geçti ama.kadro kalitesiyle turları atladık.
Gurup maçlarında ise hakkını yemek istemem idare etti ama buyuk strateji hataları oldu. Bayern gibi bir takıma karşı galibiyet için çıkıyorsan ona göre planlama yapman lazım. 60-70 dakika mehteranla saldıramazsin.

Ben hocanın sinsi bir planı olduğuna kanaat getirdim artık. Bu sıradisi taktik ve futbolla isim yapıp pazara çıkmak istiyor büyük liglerde. Başka izahati var mi bilemem. Ancak burası Galatasaray senin borcun Galatasaraya ve bu camiaya. O halde velhasıl kelam aklını başına ya alsın ya da çok sevdiği inter e veya bjk sine gitsin.

TD kariyerine başladığı ve küme düştüğü Elazığspor dahil, çalıştığı her takıma kalibresinin ötesinde futbol oynatmış ve sonuç almış birinin iyi hoca olmadığını söylemek için ön yargılı olmak gerekir.

Evet, ligi 13. sırada tamamlamış ve omurgayı önemli ölçüde yenilemek zorunda kalmış GS takımında da net olarak beklentilerin üzerinde performans göstermiştir.

Zaman zaman şansın yardım ettiği maçlar da olmuştur ki futbolda ucu ucuna devam eden bir yarışta doğaldır. FB nin şansla puanlar aldığı maçların sayısı daha fazladır, hakem faktörünü konuşmaya gerek bile yok.

Pek tahmin edemeyeceğim defolara sahip olduğunu da gördüm bizde geçirdiği süreçte. Kadro planlamasını beğenmiyorum; üçüncü senedir aynı mevkiler için birbirine en zıt yapıda oyuncuların peşinde koşulması, oynatmak istediği oyuna uygun olmayan adamları aldırması/alınmasına engel olmaması, oyun anlayışında sabit fikirliliği nedeniyle neredeyse hiç esneklik göstermemesi, oyuncu değişiklikleri konusunda 'giren oyuncunun daha iyi oynayacağının garantisi yok' a kadar giden saçmalıkları...Hedeflere ulaştıkça bunlar görmezden gelinir ama işler tersine döndüğü zaman hepsi sorgulanır. ''Kazanan haklıdır'' şimdilik ve umarım bu durum uzun süre devam eder...

Hocayı seviyorum, desteklemeye de devam ediyorum ama belirtmem gerekir ki iki yıl önce göreve geldiği zaman duyduğum mutlak güven, iki şampiyonluğa rağmen artmak yerine azalmış, yerini kısmen endişeye bırakmış durumdadır.

Geri
Üst Alt