TD kariyerine başladığı ve küme düştüğü Elazığspor dahil, çalıştığı her takıma kalibresinin ötesinde futbol oynatmış ve sonuç almış birinin iyi hoca olmadığını söylemek için ön yargılı olmak gerekir.
Evet, ligi 13. sırada tamamlamış ve omurgayı önemli ölçüde yenilemek zorunda kalmış GS takımında da net olarak beklentilerin üzerinde performans göstermiştir.
Zaman zaman şansın yardım ettiği maçlar da olmuştur ki futbolda ucu ucuna devam eden bir yarışta doğaldır. FB nin şansla puanlar aldığı maçların sayısı daha fazladır, hakem faktörünü konuşmaya gerek bile yok.
Pek tahmin edemeyeceğim defolara sahip olduğunu da gördüm bizde geçirdiği süreçte. Kadro planlamasını beğenmiyorum; üçüncü senedir aynı mevkiler için birbirine en zıt yapıda oyuncuların peşinde koşulması, oynatmak istediği oyuna uygun olmayan adamları aldırması/alınmasına engel olmaması, oyun anlayışında sabit fikirliliği nedeniyle neredeyse hiç esneklik göstermemesi, oyuncu değişiklikleri konusunda 'giren oyuncunun daha iyi oynayacağının garantisi yok' a kadar giden saçmalıkları...Hedeflere ulaştıkça bunlar görmezden gelinir ama işler tersine döndüğü zaman hepsi sorgulanır. ''Kazanan haklıdır'' şimdilik ve umarım bu durum uzun süre devam eder...
Hocayı seviyorum, desteklemeye de devam ediyorum ama belirtmem gerekir ki iki yıl önce göreve geldiği zaman duyduğum mutlak güven, iki şampiyonluğa rağmen artmak yerine azalmış, yerini kısmen endişeye bırakmış durumdadır.