GSC Anket Okan Buruk Şanslı mı Yoksa İyi Hoca mı?

Okan Buruk Şanslı mı yoksa Iyi Hoca mı?

• Kullanılan toplam oy
    187
iyi bir hoca lakin maç içinde özellikle skor aleyhimize olduğunda panik yapıyor ve saçmalıyor.
Ki bunu ilk sezon yapmıyordu. Son sezon kritik maclarda çokça yaptı bunu. Kopenhag deplasmanında oradaydım. Ikinci yari degisiklik yok, gol geliyorum diyor. Illa gol yendiğinde mi değiştireceksin hoca diye düsündüm kendi icimde. Aynen de öyle oldu. Ara ara pasif kalıyor. Koy gitsin yahu sahaya yeni bir adami. Bir farklılık yap, sasirt, ona göre rakip 10-15 dakika adapte olmaya calissin yaptigin hamleye.

net iyi hoca, şansı da yönetimde erden timurla çalışmasıydı. bu sene sadece iyi hocalığı kaldı elde ne kadar bjk maçında göremesek de, formsuz zamanları herkesin olur. toparlanma kenetlenme zamanı sezon başı önce lige iyi başlayıp sonra cl ine kalmamız lazım. sonrası bi şekilde hallolur.

Son 2 yılda Galatasaray'ı, son 5 yılın 3'ünde yönettiği takımları ligde şampiyon yapmış hoca için Galatasaray forumunda her 3 kişiden 1'i iyi olmaktan çok şanslı hoca diyor.

Artık bu forumda hocayla ilgili yapılan ağır eleştirileri dikkate almamak lazım. Ben de en son açıklamalarından sonra bu işi toparlaması çok zor ve galiba ayrılması gerekecek dedim ama iyi hoca değil şanslı hoca demek bambaşka bir seviye. Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bazılarına.

Bu tablodan sonra umarım oyuncuları konsolide eder ve cuma günüyle başlayan bir seri gelir de utanır o bir kısım.

Elindeki kadro ve erden timura denk geldiği için şanslı denilebilir ancak başarıları şansla değil elindeki yıldızların formuyla gelmiştir büyük oranda. İnsani ilişkileri ve sempatikliği de takıma yansıdığı için kendisinin de bu yönde başarıya katkısı vardır. Anadolu takımları için iyi, ancak bizim için yetersiz bir hoca. B planı olmayan ve kritik maçların yüzde 80ini kaybetmiş biri için Galatasarayda iyi hoca demek namümkün görünmektedir.

Şampiyonlar liginde daha az riskli oynamamız lazım. Ligi kırıyor zaten kadro. Yapılacak şey iyi oyuncu idare etmek. Bu da Zahalarla falan zor açıkçası. Göreceğiz bakalım et mi tavuk mu balık mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Net İyi hoca kazanma alışkanlığı yakalamış bir hoca benim en anlayamadığım yönü takım bjk maçı hariç savunma anlamında iyi fakat hucum anlamında farklı varyasyonlar denememesi genel taktik sadece ön alan baskısı yani bekler bizim takımda daha çok içe kat ederek oynuyor hucumcular az sıfıra iniyor takımda nerdeyse orta olayı olmuyor neden buna bir kaç daha varyasyon eklemiyor anlamadım

Pacalarindan bal akiyor, son iki sezon bilmen kac maci sansla kazandik onun disindan maclarin büyük orani bireysel yetenekler sayesinde maclari kopardik, okanin dokunusu ile cok az mac aldimizi düsünüyorum

Pacalarindan bal akiyor, son iki sezon bilmen kac maci sansla kazandik onun disindan maclarin büyük orani bireysel yetenekler sayesinde maclari kopardik, okanin dokunusu ile cok az mac aldimizi düsünüyorum
O zaman siz de galibiyet rekorları kirabilirsiniz egitim emek rekorlar falan bos isler

İyi hoca.
Eksikleri olan bir hoca.
Zaman zaman şansı yaver giden bir hoca.

Ama her iyi hocada biraz da bal olur, normal.

O zaman siz de galibiyet rekorları kirabilirsiniz egitim emek rekorlar falan bos isler
Ya birak allah askina Galatasarayin hocasi her hali ile sampyionluga oynar rezil bir kadrosu yoksa, zamaninda cevat güler bu ligde sampiyon oldu, cok büyütmeyin gözünüzde bu dandik ligi. Bu ligde heralde rekorlar kirarsin rekabet diye birsey varmi? Son iki yilda Fener disinda takim mi vardi? Bu yezon daha farkli olacak.

Ya birak allah askina Galatasarayin hocasi her hali ile sampyionluga oynar rezil bir kadrosu yoksa, zamaninda cevat güler bu ligde sampiyon oldu, cok büyütmeyin gözünüzde bu dandik ligi. Bu ligde heralde rekorlar kirarsin rekabet diye birsey varmi? Son iki yilda Fener disinda takim mi vardi? Bu yezon daha farkli olacak.
cevat güler bütün sezonu mu yönetti allahım yarabbim sabır ver

iyi bir hoca, liderlik özelliği yok. takım maç içinde biraz savrulduğunda takımdan daha büyük panik yapıyor. bazen oyuncu değiştirmede geç kalıyor, bazen de ortasahayı boşaltıp hücumcu alma saçmalığına başvuruyor

İyi hoca ancak sistemsel olarak takıntılı ve esnek değil. Belli kalıpları var ve onun dışına hiç çıkmıyor. Ama bence bundan daha da önemlisi adaletli bir ekip lideri olmaktan uzak bir görüntü veriyor uzun zamandır. Kişisel ilişkisi iyi olan isimlere sınırsız toleransı var ve her fırsatta formayı onlara veriyor. Saha dışına bakarsak da demeçleri oldukça kötü. Saçma sapan bir naifliği var. Rakipleri gereksiz şekilde devamlı bir güzelleme çabası... Yetenekli bir antrenör olmak kadar saha dışındaki hal tavırlar, psikolojik savaşı verebilmek de bir o kadar önemli. Arkasında o savaşı veren bir Erden Timur olmadan bu mevcut hal tavrı ile işi baya zor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini neden sampiyon olamadi

Prandelli,riekerink,tudor,fatih hoca’nin son 2 sezonu,rijkaard vs diye uzar bu liste

Kolay lig falan gecin bunlari bence

Hic bir basariyi hafife almayin,harcanan bir emek var
bu konunun açılması, hala açık tutulması komedi ya

bu eleştiri falan değil saygısızlık

utanmasalar gs kollandı o yüzden şampiyon oldu diyecek tipler var hocaya sallamak için

bu konunun açılması, hala açık tutulması komedi ya

bu eleştiri falan değil saygısızlık

utanmasalar gs kollandı o yüzden şampiyon oldu diyecek tipler var hocaya sallamak için
Hayatı baştan aşağıya toz pembe masallar içinde görüp Okan hoca gidip yerine Guardiola bile gelse anında başarılı olcakmış gibi düşünen hayal perest taraftarlar olduktan sonra bu böyle devam edecek.

2 senedir yaşadığımız hakem skandallarının ardı arkası kesilmedi fenere verilen penaltılar çıkmayan kartlar bizim maçlarda verilmeyen penaltılar rakiplere çıkmayan kartlar geçen sene Icardi'ye penaltı mobingi uygulandı adamın en az 5 tane net penaltısı verilmedi.

Öyle 2 sene geçirdik ki halen saygı duymayan hayal dünyasında kalmaya devam etsin.

Eleştirmek ayrı eleştiri olacak eleştiri olmayan yerde biat başlar ama hoca değil diyen toz pembe dünyasında kalsın.

Sevinirsin

Geri
Üst Alt