GSC Anket Okan Buruk Şanslı mı Yoksa İyi Hoca mı?

Okan Buruk Şanslı mı yoksa Iyi Hoca mı?

• Kullanılan toplam oy
    187
Bu imkanlarla ve kadrolarla fatih hoca bile çalışmadı, o açıdan çok şanslı bir hoca ama yetersizliği anlamak için Avrupa maçlarına bakmak yeterli zaten. En iyi oynadığımız 2 maçımız var avrupa arenasından biri kendi evimizde bayern maçı ki 3-1 yenildik, diğeride 3-2 lik totenham maçı 5 dk daha maç uzasa o maçıda kaybederdik. İşte acı tablo bu. Dandirik, iki pas yapmaktan aciz ligimizde aciz ve cenabet fb yi hasbelkader geçince kendisini hoca zannetti, bu leş lig için 3-4 tane üst düzey adamın oldu mu zaten şampiyon oluyorsun, ne yazıkki takımın başında hoca falan yok herhangi bir beklentimde kalmadı kendisinden

Istatistiklere bakiyorum 2 sene 2 sampiyonluk. Konu kapanmistir dayi
İstatistik mini etek gibidir bazı şeyleri gösterir herşeyi göstermez. Ben bu kadroyla nerdeyse her maç tek farklı maç kazanıp elimde bağrında maç izliyorsam ligde bile iyi filan diyemem

Ligde iyi diyenlere gülmek dışında başka şey yapılmaz Galatasaray’ın forması zaten 70 puanı alır
Sadece GS değil tüm performansına bakıldığında iyi hoca olduğunu gayet ispatladı. Eksikleri olan iyi bir hoca. Akhisar ile Kupa, düşme potasında aldığı Rize'yi getirdiği yer, Başakşehir ile şampiyonluk.

Sadece GS değil tüm performansına bakıldığında iyi hoca olduğunu gayet ispatladı. Eksikleri olan iyi bir hoca. Akhisar ile Kupa, düşme potasında aldığı Rize'yi getirdiği yer, Başakşehir ile şampiyonluk.
Avrupa’da yaşanan hezimetler oyuncuların bireysel olarak aldığı maçlar ıkına ıkına maç sonunu beklemelerimiz sırf tff mhk bize karşı diye susuyoruz

Şu esnada geldiğimiz noktada şanslı diyebiliriz fakat ligde derby ve deplasmanlardaki çizelgesi de aslında iyi özellikler de barındırdığına işaret

derbi galibiyet ortalaması, 3 kere lig şampiyonluğu, inşallah bu sene 4 olacak şanslı deyip geçiştirmek kolaycılık olur. avrupa'da vitrin maçı olmadığı sürece kötü performans'a bakarsak kötü hoca. b.şehirde daha iyidi sanki avrupa'da? sergen yalçın'ın ş.ligi karnesi gibi. y. boys maçında eleyip o parayı kasaya koyması gerekiyordu. muslera'nın o maçta rezil performansı üstüne özür dilememesi, antrenman eksikliği derken takım içinde disiplin sahibi olamadığı hissediliyor maalesef. sahada istediği taktiğin, oyunun bu kadar az çalışmayla mümkün olmadığını en iyi kendisinin bilmesi lazım. kötü transferler oyuncu gözleminde de, kullanımında da sorunları gösteriyor.

Avrupa’da yaşanan hezimetler oyuncuların bireysel olarak aldığı maçlar ıkına ıkına maç sonunu beklemelerimiz sırf tff mhk bize karşı diye susuyoruz
Kazandığı şampiyonluklar ıkına ıkına aldığın maçtan çok sürüsüne pozisyona girdiğin atamadığın maçlarda var. Çok iyi oynadığın maçlarda var. Onun dışında eğer sırf hala buradan bakıyorsan anketi yanlış açmışsınız. Ankete baktığında ve hocanın başardıklarına baktığında kendisini GS harici takımlarda yaptıkları ile de iyi hoca olduğunu göstermiştir. İyi hoca demek mükemmel A+ hoca demek de değil ayrıca. Akhisar ile kupa kazanmak, düşecek denen Rize'yi aldıktan sonra getirdiği yer, Başakşehir ile şampiyonluk. Bizim takımla yaptıklarına girmeme gerek olmasa da sırf şansla ligde toplam 3 şampiyonluk ve Akhisar ile kupa kazanılmaz.

Son düzenleme:
Ligin ikinci yarılarında hep düşüş yaşıyoruz. Icardi başta olmak üzere özel oyuncular gaza basınca ite kaka şampiyon olduk. Okan hocanın şansı de dışında diğer takımların hiç bir hedefi yoktu.

Kazandığı şampiyonluklar ıkına ıkına aldığın maçtan çok sürüsüne pozisyona girdiğin atamadığın maçlarda var. Çok iyi oynadığın maçlarda var. Onun dışında eğer sırf hala buradan bakıyorsan anketi yanlış açmışsınız. Ankete baktığında ve hocanın başardıklarına baktığında kendisini GS harici takımlarda yaptıkları ile de iyi hoca olduğunu göstermiştir. İyi hoca demek mükemmel A+ hoca demek de değil ayrıca.
Biz neden pozisyonlari kaçırıyoruz saçma sapan oraya buraya koşmaktan dolayı. Golü atacak derman kalmıyor adamlarda

Biz neden pozisyonlari kaçırıyoruz saçma sapan oraya buraya koşmaktan dolayı. Golü atacak derman kalmıyor adamlarda
Okan Buruk hatasız diyen yok ki. Onları ayrıca tartışma konusu. Açılan anket mevcut bu sezonki performansını da sormuyor. ADamın yaptıklarına bakıyorsun ve hepsine şans diyorsanız bunun Uefa zaferine şans diyenle farkı ne? Aynı kafa yapısı.

Ipleri takimin papazlarina birakan birine hoca demem ben. Florya'dan kus degil kus surusunu ucuranlara goz yumana hoca demem ben. Ayni hatayi bin kere yapip farkli sonuc bekleyene yeterli zekaya sahip bile demem. Sonuc su ki cok sansli bir adam, cunku elinde muazzam bi kafro, karsisinda ahmak bir rakibi var.

Türkiye Ligi'nde bir takımı kümeden kurtarmak ile büyük hoca oluyosan sende hahaklısın. O Rize'nin forveti Muricti bu arada. Başakşehir tek başına rakipsiz şampiyon oldu. Büyüklerin en kötü olduğu sezon olabilir. Akhisarla kupa alma olayıda her bir kaç senede bir Anadolu kulüpleri o kupayı alıyo zaten. Hiçbirinin hocası da büyük hoca değil. Ki akhisar o sene ligde iyi bir kadroya sahipti. Galatasaray da da en pahalı kadroya ve Erden Timur a denk geldi. Bukadar sanş başka insanda görmedim ben. Sadece istatistiklere bakan hep yanılır içinide açıp detaylı bakmak gerekiyor. Bu senede umarım şansı yaver giderde şampiyonluğu vermeyiz

İyi hoca ama inatçı hoca ilk geldiği senede bu kadar inadı yoktu sonrasında sürekli inadı arttı kendi bildiğini okumaya çalışıp forma adaletini unuttu tekrardan bir resetlenmesi lazım şu son 1 aylık süre belki resetlenip şampiyonluğu kurtarır.

İyi hoca ama inatçı hoca ilk geldiği senede bu kadar inadı yoktu sonrasında sürekli inadı arttı kendi bildiğini okumaya çalışıp forma adaletini unuttu tekrardan bir resetlenmesi lazım şu son 1 aylık süre belki resetlenip şampiyonluğu kurtarır.
fatih terim ve şenol güneş'i düşününce bunlar maça göre, kadroya göre oyun oynamasını bilen skora yatmasını bilen hocalardı. oyun anlamında okan buruk'ta hiç esneklik yok gerçekten inat mı yoksa başka bir planı olmadığı için mi öyle bilemem. bu yüzden sanırım 6 şampiyonlukta alsa büyük hoca olarak anılmayacak.

Türkiye Ligi'nde bir takımı kümeden kurtarmak ile büyük hoca oluyosan sende hahaklısın. O Rize'nin forveti Muricti bu arada. Başakşehir tek başına rakipsiz şampiyon oldu. Büyüklerin en kötü olduğu sezon olabilir. Akhisarla kupa alma olayıda her bir kaç senede bir Anadolu kulüpleri o kupayı alıyo zaten. Hiçbirinin hocası da büyük hoca değil. Ki akhisar o sene ligde iyi bir kadroya sahipti. Galatasaray da da en pahalı kadroya ve Erden Timur a denk geldi. Bukadar sanş başka insanda görmedim ben. Sadece istatistiklere bakan hep yanılır içinide açıp detaylı bakmak gerekiyor. Bu senede umarım şansı yaver giderde şampiyonluğu vermeyiz
Anket büyük hoca mı diye? Vedat'ı Vedat yapan Okan hoca Vedat'ın Okan hocadan önceki performansları da ortada. Akhisar ligde iyi kadroya falanda pek sahip değildi Okan Buruk gittikten sonraki sezon küme düştüler. Başakşehir şampiyon olduğu yıl özellikle TS ile yarıştaydı. Senin mantığınla her başarı her TD için işi şansa yontabiliriz. Bir de tekrarlamak lazım anket büyük hoca anketi değil. Türk büyük hoca 1 tane var o da Fatih Terim Avrupa kupası da kazandığı için. Okan Buruk veya X bir Türk hoca ne zaman Avrupa kupası kazanır o zaman büyük hoca olur.

İstatistiklere göre Kiev den de 3 yemezdin zira Avrupa'da tek golü vardı bizle oynayıncaya. İstatistik diyosan rigas vardı mesela. Diye uzar liste. Lig'de o iki sene şampiyonluğun en büyük mimarı yüreğini ortaya koyan oyuncularımız. Bazıları hocaya rağmen. Bide fenerbahçe'ye teşekkür etmeliyiz oyuncularımızı gaza getirdikleri için. Eminim bunu yapmasalar salar ligi'de verirdik. Bu ligde 300m euroluk takım hocasız da şampiyon olur. Kalitesiz kötü bir lig. Avrupa'da herşey ortaya daha net çıkıyoda görene işte. Bence dua et bu sene ligde gitmesin
Benfica ligi hoplatan jesus niye sampiyon olamadi? Kötu hocami? Kadrosu kötumuydu? Yok demekki öyle kolay degilmis ligde sampiyon olmak

Ben istatistige bakarim, iyi oynatir kötu oynatir. Orasi baska bisey, sonucta oraya sampiyon yazdirmis buda lig icin okani iyi yapiyor

İstatistik mini etek gibidir bazı şeyleri gösterir herşeyi göstermez. Ben bu kadroyla nerdeyse her maç tek farklı maç kazanıp elimde bağrında maç izliyorsam ligde bile iyi filan diyemem
Senin görusun öyle benimki böyle dayi. Sana göre kötu bana göre iyi ligde

Geri
Üst Alt