Okan Buruk: "Savunmayı tamir edeceğiz"

Topçularına çok fazla sallıyor ya hiç hoş değil

Bence topçuların çoğu da bunu çok sevmiyor zaten, saha içindeki hareketleri öyle en azından

her kötü sonuç sonrası hakemle ilgili bir şeyler demesi ve daha önce de rakibi önemsememekle ilgili konuştuğunu hatırlıyorum. rakibi önemsemedik yoksa vurur geçerdik mi diyor. as kadro çıkmışsın daha neyi önemseyeceksin. young boysa deplasmanda yenildikten sonra da mı önemsemedin. saçma sapan mazeretler takımı hazırla diye varsın.

Bence sadece savunmayi degil, oyun planini da tamir et. Sezon basindan beri ne oynadigimiz belli degil.

Komple oyun anlayışını tamir etmen lazım, hocam.

Sen zorla kendine hakaret istiyorsun
Git belanı başkasından bul

Yoo,defol fln gerek yok…

Gerekçesini yazıp istifaya davet edebilirsin.2 yıl şampiyon yapan,içeride dışarıda mücadele veren adama biraz saygı diyorum sadece…

Bir rakibe bak birde sunun konustugu lafa bak osimhen olsaymis falan filan

Sunu demeye insan utanir sikilir

Iyi o zaman osimhen oynamazsa maclara cikmayalim

Ne rotasyon bilirsin ne degisiklik yaparsin. Ne akan oyunu okuyabiliyorsun ne ne de mudahale edeboloyorsun. Mertens askin dillere destan. Osimhen geldi de Kadikoy'de kicini kurtardi. Yok hocam, senin misyonun coktan bitmis. Galatasaray tarihinin en kotu, en art niyetli yonetiminin onume nasil gecebildin hayret vallahi.

Haydi hocam, istifa.

İğrenç bok inadın yüzünden kargalardan 5 yedik,kendi liginde sonuncu adama elendik,bombok bir takıma hayatının ilk Avrupa kupası puanını kazandırdık.Bi şekilde iyi giderken göze gelmiyor defolar ama biz kuş tayfasından değiliz.Salak değiliz görüyoruz herşeyi.

Çok kişinin anlamadığı şey biz 6 no’suz oynuyoruz, Toreira’yı 8 oynatıyor
Yapması gereken bir 6 no koymak
En azından ciddi rakiplere karşı ve skor korurken

Toreira olmaz, boy çok aşırı kısa
Kaan, Berkan, Eyüp, Efe, Demirbay adaylar
Efe çelimsiz, Berkan top dağıtamıyor, Eyüp bilmiyoruz, Demirbay ya da Kaan olabilir
Keseceği adam Mertens
Tabi bunu yapınca atak organizasyon çalıştırması lazım, yapamıyor

Yoo,defol fln gerek yok…

Gerekçesini yazıp istifaya davet edebilirsin.2 yıl şampiyon yapan,içeride dışarıda mücadele veren adama biraz saygı diyorum sadece…

Burada tanımadığın birisine adam gibi eleştirin diyerek adamlık dersi vermeye kalkmasan iyi edersin.

Tarzımı beğenmiyorsan sen de beni adam gibi eleştirebilirsin.

Defol ifadesi hakaret değil bu arada, biz eleştirimizi hakaret etmeden haftalardır yapıyoruz.

Ceza yememek için foruma yazmıyorum. Düşünün neler geçirdiğimi aklımdan

Geri
Üst Alt