Okan Buruk: "Savunmayı tamir edeceğiz"

Futbolcunu sakınmayacaksin aman sakatlık olur falan diye dusunmeyeceksin sürekli temposu isteyeceksin essek gibi kosturacaksin.
Kosturamiyorsan sen hoca falan değilsin idarecisin sen oyuncunun idare edersen o da maçta idare eder işte eh işte oynar

yine söylüyorum apoda özellıkle sanchezde cok dengesiz adamlar

nelsson savunmaya dönmedıkce her mac gol yemeye devam edecez

tabi nelssonun düzenli oynama şartıyla.

Forum kültürünüz yoksa forumlarda takılmanıza da gerek yok. Biriyle birebir tartışma yaşamasan da modlar tarafından ceza yersin o üslupla.

Tamam, sen hemen söyle modlara. Defol dedik diye ceza kessinler.

Ama sadece bana kesmesinler, madem kuralları çok iyi biliyorsun. Listeyi de hazırlarsın onlar için.

Rfs'ye karşı savunma açıklaması bile komedi. amatör kümeden 2 tane stoper getirsem yine kazanman gerekiyordu şu maçı.

Tamam, sen hemen söyle modlara. Defol dedik diye ceza kessinler.

Ama sadece bana kesmesinler, madem kuralları çok iyi biliyorsun. Listeyi de hazırlarsın onlar için.
Eleştiri yaptığın sürece kimse de sana benim gibi alıntılar yapmaz. Hakaret bambaşka bir şey.

Screenshot Capture - 2024-10-04 - 00-01-38.webp

Toplum kuralları forumlarda pas geçilemez. Biz de sabaha kadar eleştiriyoruz ama kimseye hakaret etmiyoruz.

Kasımpaşa macindan sonra tamir etmeyi unutmus

Arkadaşlar, insanlar sinirli, diyeceksiniz sakinleşip yazın ama inanılmaz zor bu durum.

Hoca bizimle her maç sonu dalga geçerse yakında taraftar küfür etmeye baslar.

Arkadaşın defol yazmasını ben garipsemiyorum açıkçası. Hoca ne oyuncu değişikliği yapabiliyor ne de demeç verebiliyor.

Dursunun yerinde olsam ilk bunun analizcilerini kovar ardından da kondisyonu rakibini kovardım.
2 hafta arayla bunları yapsa şuan puan kaybetmeden iki tarafta da zirvedeydi takım.

Kaan bek oynayamıyor, barış boğuşmaktan ileride etkili olmuyor. Ne zaman etkili oluyor bakın boğuşmadığı pozşzsyona girmeye çalıştığında.

Sara kadife ayaklı herif ceza sahasına en yakın adamlardan birisi olmalı sürekli içeri girmeli ama ısrarla geriye çekiyoruz.
Mertens her duran topun başında.
Abdülkerim 2 maç absürt hareketler yapmadı defansta kaldı yerleşimimizi koruduk fark attık ne zaman bu herif orta sahayı geçse diğer tarafta da kaan geçtiğinden defansta baklava yapıyoruz. Torreiraya da saldır lets go taktiği verince sonuç böyle ucube sonuçlar çıkıyor.

Sorun defansta değil senin beyninde oluşturduğun futbolda

Maçtan önce bahanemiz yok maçtan sonra bahaneler ardı arkasına sırala. Yiyene afiyet olsun

Dursunun yerinde olsam ilk bunun analizcilerini kovar ardından da kondisyonu rakibini kovardım.
2 hafta arayla bunları yapsa şuan puan kaybetmeden iki tarafta da zirvedeydi takım.

Kaan bek oynayamıyor, barış boğuşmaktan ileride etkili olmuyor. Ne zaman etkili oluyor bakın boğuşmadığı pozşzsyona girmeye çalıştığında.

Sara kadife ayaklı herif ceza sahasına en yakın adamlardan birisi olmalı sürekli içeri girmeli ama ısrarla geriye çekiyoruz.
Mertens her duran topun başında.
Abdülkerim 2 maç absürt hareketler yapmadı defansta kaldı yerleşimimizi koruduk fark attık ne zaman bu herif orta sahayı geçse diğer tarafta da kaan geçtiğinden defansta baklava yapıyoruz. Torreiraya da saldır lets go taktiği verince sonuç böyle ucube sonuçlar çıkıyor.

Sorun defansta değil senin beyninde oluşturduğun futbolda
Okan buruk baska bisey oynatmayi bilmiyor ezberinin disina cikmamis hic denemeye de cesareti yok. Daha cok sayip sovulur bu sezon yani.

Hangi savunmayı

Tamir etmen için olması gerekiyor

yaw ne tamiri hoca istifa etsene

Geri
Üst Alt