Video Haber Okan Buruk: "Sen bana orada hakaret edersen, ben de sana Crying One derim"

Ya iyide o zamanda bizzat tanık olduk mu bu olaya ki doğru sayıyoruz. Her gün internette orda burda tv de bir sürü ünlü için yalan yanlış haberler çıkıyo. Bundan 40 sene sonra biri bu saçma yalan haberlerden birini bulup paylaşsa doğru mu sayılacak o kişi için. Bu gazetenin spor müdürü yada artık her kimse Terim ile sorunu olmadığını biliyomuyuz. Günümüzde bile gözümüzün önünde sponsorluklarla nasıl medya yı köle ediyo zengin bazı insanlar görüyoruz. Ne malum birisi ortalığı karıştırmak istemedi? Belkide Gazete yalan haber ile kendine menfaat sağladı. Sürekli bu görseli görüp duruyorum da ondan itiraz ettim. Ne olduğu belirsiz bir görseli hocaya mal etmemek

Hocaaaaam şopara saplamış. Düşmanlarına enlemesine gireyim.

hersey iyi güzelde

Okan Buruk: "5. yıldızın keyfine varalım. Güzel bir yaz geçirelim. Transferde de bize güvensinler. Abdullah Kavukcu, İbrahim bey, Maruf bey, yine çaba sarf edecekler. Galatasaray için en iyi kadroyu kuracağız, taraftarımızdan orada sakin olmalarını bekliyoruz." (Ekol)

Bu isimleri okudum yine cinlerim tepeme geldi

hersey iyi güzelde

Okan Buruk: "5. yıldızın keyfine varalım. Güzel bir yaz geçirelim. Transferde de bize güvensinler. Abdullah Kavukcu, İbrahim bey, Maruf bey, yine çaba sarf edecekler. Galatasaray için en iyi kadroyu kuracağız, taraftarımızdan orada sakin olmalarını bekliyoruz." (Ekol)

Bu isimleri okudum yine cinlerim tepeme geldi
Tabii boyle diyecek, 4.5 m euro ua maasi cikariyorlardi en son?
Gecen senenin kopyasi bir yaz baslangici

Geri
Üst Alt