- 19 Mart 2014
- 29.705
- 31.100
- 2.718
5 yersek iyi geçti derim açık ve net yarın ki sonuca göre kovulması gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha içi psikolojisini çok kötü yönetiyor gerçekten Okan. Mertens ve Muslera varken onlar hallediyordu bu işi, şimdi yardım edecek insan da yok.ama yine dagilmadik o takimla bile sonra durum 3 2 ye geldi 3 3 bile olabilirdi. Okanin takimi olsa o mac 8 olmustu
Mourinhoya kendini antrenorlukte gelistirememis diyor Güler misin ağlar misin
top livde kalacak biz baskı yapacağız gibi bekliyorumhaddimizi bilerek oynamazsak yine fark yeriz, ki aciklamalara bakarsak öyle olacagi görünüyor
rakibimiz fatih karagümrük veya rizespor degil. %60-70 topla oynayip baski yapamayacaksin.
işimize gelir topun rakipte olması. top bizdeyken problem.haddimizi bilerek oynamazsak yine fark yeriz, ki aciklamalara bakarsak öyle olacagi görünüyor
rakibimiz fatih karagümrük veya rizespor degil. %60-70 topla oynayip baski yapamayacaksin.
Liv mi, bu livse topu eve götürebilirtop livde kalacak biz baskı yapacağız gibi bekliyorum
Topun rakipte olmasi ya da bizde olmasi onemli degil topu iyi kullanmak ve kontralara iyi cikmak gerekiyor.Macin 15 dakikasi Liverpool atmosferden etkilenmis olur o ara dengeli baski kurup sonrasinda topun arkasina gecip Baris Osimhen Sane Singo gibi oyuncularla kontra kovalamaliyiz.Liverpoola alan birakmayan bir oyun anlayisimiz olmali.Kazanmak istiyorsak öyle bir ihtimal varsa bunu 90 dakika defans yaparak olduramazsın zaten. Newcastle macinda da önde şiddetli baskıda zor anlar yaşadılar ilk 30 dk bir forvet olsa hatta 2-0 falan geride olurlardı. Palace maçının ozetini ve son 5-10 dk sını izledim 90 dk izlemedim ama onlarda basmıştır muhtemelen önde.
Okan Buruk, Liverpool maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Okan Buruk: "Galatasaray gibi oynayacağız, Galatasaray gibi düşüneceğiz. Kendi sahamızda şiddetli baskılar yapmamız gerekecek. Bu baskıyı hissettirmemiz gerekecek. Bunu taraftarımızla birlikte yarın başaracağımızı düşünüyorum."
Okan Buruk: "Liverpool'un Palace performansına bakarsak, belki de ilk yarıyı 5-0 geride bırakması gerekirdi. Ama gerçekte öyle bir takım değil. Oyuncular kötü oynayabilir, kötü planlar olabilir."
Okan Buruk: "Liverpool, benim dönemimde oynadığımız en sert maçlardan biri olacak. Bayern maçlarını sayabilirim. Çok başarılı bir takım ve hoca."
Soru: "Sosyal medyada son maçlardaki performans ve Liverpool'un adından ötürü negatif bir hava var. Sizin düşünceniz nedir?"
Okan Buruk: "Gayet normal. İlk maçta hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık. O maç orada kaldı. Yeni bir maç bizi bekliyor. İnancımızı birlikteliğimizi gösterdiğimizde, her maçta olduğu gibi bu maçta da tek isteğimiz kazanmak olacak. Negatif havanın oluşması da gayet normal."
Okan Buruk: "Geçen senenin kazananı, son maçlarda 24'e kalan bir takım. PSG. City, son anda ilk 24'e kaldı. O yüzden bu formatta kötü başlayıp iyi bitirme şansınız var. Nasıl başladıysak aynı hedefle devam edeceğiz."
Eren yerine jakobs olmali-------------uğurcan--------------
singo-davinson-abdulkerim-eren
yunus---torreira---lemina---sallai
----------osimhen-barış----------
4-4-2 yapıp rakip beklerin arasına uzun vurup sekenleri toplayıp Yunus'a verebilirsek 1-2 pozisyon çıkarırız.
Umarım forvetteki arkadaşlar o topları gole çevirir.
Liverın o maçta oynadığı oyun vasat oyun.Konuşmasının alt metninde "Bakın Liverpool da kötü oynadı kaybetti, biz de kötü oynayabiliriz" var. Bilinçaltında sürekli bir şeyleri aklama peşinde. Bu sağlıklı bir düşünce yapısı değil.