GSC Haber Okan Buruk: "Şiddetli baskılar yapmamız gerekecek"

5 yersek iyi geçti derim açık ve net yarın ki sonuca göre kovulması gerekiyor.

ama yine dagilmadik o takimla bile sonra durum 3 2 ye geldi 3 3 bile olabilirdi. Okanin takimi olsa o mac 8 olmustu
Saha içi psikolojisini çok kötü yönetiyor gerçekten Okan. Mertens ve Muslera varken onlar hallediyordu bu işi, şimdi yardım edecek insan da yok.

Mourinhoya kendini antrenorlukte gelistirememis diyor Güler misin ağlar misin

-------------uğurcan--------------
singo-davinson-abdulkerim-eren

yunus---torreira---lemina---sallai

----------osimhen-barış----------

4-4-2 yapıp rakip beklerin arasına uzun vurup sekenleri toplayıp Yunus'a verebilirsek 1-2 pozisyon çıkarırız.

Umarım forvetteki arkadaşlar o topları gole çevirir.

anadolu fatihimiz yine eyüp ile oynayacağımızı sanıyor.

sen savunma yaptiramiyorsun takima okan hoca, en az 2 gol yiyecegiz ona gore yap planini en az 2 gol atacak sekilde

haddimizi bilerek oynamazsak yine fark yeriz, ki aciklamalara bakarsak öyle olacagi görünüyor

rakibimiz fatih karagümrük veya rizespor degil. %60-70 topla oynayip baski yapamayacaksin.
işimize gelir topun rakipte olması. top bizdeyken problem.

top livde kalacak biz baskı yapacağız gibi bekliyorum
Liv mi, bu livse topu eve götürebilir 👇

liv tyler film GIF

yav frankfurt'un amatör sayılabilecek hocası bizim ortadaki boşluğu yarım saatte gördü, kalan 1 saat oraya çalıştık dedi herif. maçın geri kalanının skoru 5-0. okan buruk taraftarın baskısı olmasa bedava lemina'yı bile aldırmıyodu geçen sene, neden bahsediyonuz. çıkıp gene tek bildiği topu oynatacak işte, olursa olur suyu olmazsa hamur suyu. ligde kendisi gibi ezberciliği yüzünden maymun ettiği mourinho bile avrupa'da elindeki kadroyla doğru oyunu bildiği için onun kadar rezil olmuyor. her avrupa maçından önce hayal satıp sonra rezil olunca kafasını kuma gömüyor. icardi'yla galatasaraylı olan bebeler galatasaray markasının avrupa'daki ağırlığını bilmiyor nasıl olsa salla dur, tamam agam inandık.

Kazanmak istiyorsak öyle bir ihtimal varsa bunu 90 dakika defans yaparak olduramazsın zaten. Newcastle macinda da önde şiddetli baskıda zor anlar yaşadılar ilk 30 dk bir forvet olsa hatta 2-0 falan geride olurlardı. Palace maçının ozetini ve son 5-10 dk sını izledim 90 dk izlemedim ama onlarda basmıştır muhtemelen önde.

Kazanmak istiyorsak öyle bir ihtimal varsa bunu 90 dakika defans yaparak olduramazsın zaten. Newcastle macinda da önde şiddetli baskıda zor anlar yaşadılar ilk 30 dk bir forvet olsa hatta 2-0 falan geride olurlardı. Palace maçının ozetini ve son 5-10 dk sını izledim 90 dk izlemedim ama onlarda basmıştır muhtemelen önde.
Topun rakipte olmasi ya da bizde olmasi onemli degil topu iyi kullanmak ve kontralara iyi cikmak gerekiyor.Macin 15 dakikasi Liverpool atmosferden etkilenmis olur o ara dengeli baski kurup sonrasinda topun arkasina gecip Baris Osimhen Sane Singo gibi oyuncularla kontra kovalamaliyiz.Liverpoola alan birakmayan bir oyun anlayisimiz olmali.

Salah kanadını komple kapatacaksın. Barışa defansif sorumluk yükleyeceksin. Jakops-Barış sol tarafı tıkar.

Apokerim-Sanchez İsakı tutacak. Apokerim İsakı adam adama alacak. Eğer kaçırırsa Sanchez arkayı süpürecek.

Singo Wirtze üstünlük kurar. O yüzden de Wirtz en iyi yaptığı şeyi yapacak, arkaya gelip oyun kuruluma yardım edecek.

Szoboszlai-Gravenberch orta sahası uzun boylu, güçlü ikili. Bunları karşılayacak oyuncuları iyi seçmek maçın kaderini belirleyecek.

Mac Allister oyun kurulurken sol stopere geçer, ona baskı yapmaya gerek yok.

Gelelim beklere, adamların beklerini tutacak kanat oyuncularına ihtiyacımız var, Yunus-Sane ile bu iş olmaz. Sallai-Barış yapabilir bu işi.

Konate ve van Dijk ın uzun topları için iyi pres yapacak biri lazım. İcardi yerine Osimhenin oynaması daha mantıklı bence.

Okan Buruk, Liverpool maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Galatasaray gibi oynayacağız, Galatasaray gibi düşüneceğiz. Kendi sahamızda şiddetli baskılar yapmamız gerekecek. Bu baskıyı hissettirmemiz gerekecek. Bunu taraftarımızla birlikte yarın başaracağımızı düşünüyorum."

Okan Buruk: "Liverpool'un Palace performansına bakarsak, belki de ilk yarıyı 5-0 geride bırakması gerekirdi. Ama gerçekte öyle bir takım değil. Oyuncular kötü oynayabilir, kötü planlar olabilir."

Okan Buruk: "Liverpool, benim dönemimde oynadığımız en sert maçlardan biri olacak. Bayern maçlarını sayabilirim. Çok başarılı bir takım ve hoca."

Soru: "Sosyal medyada son maçlardaki performans ve Liverpool'un adından ötürü negatif bir hava var. Sizin düşünceniz nedir?"

Okan Buruk: "Gayet normal. İlk maçta hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık. O maç orada kaldı. Yeni bir maç bizi bekliyor. İnancımızı birlikteliğimizi gösterdiğimizde, her maçta olduğu gibi bu maçta da tek isteğimiz kazanmak olacak. Negatif havanın oluşması da gayet normal."

Okan Buruk: "Geçen senenin kazananı, son maçlarda 24'e kalan bir takım. PSG. City, son anda ilk 24'e kaldı. O yüzden bu formatta kötü başlayıp iyi bitirme şansınız var. Nasıl başladıysak aynı hedefle devam edeceğiz."

Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.Bak liverpolda pozisyon vermiş son maçta.Olabilirmiş böyle şeyler.Adam bir eksik görmüyyor oyunda.Zaman zaman olabilecek hatalar olarak görüyor.Bunun döneminde şampiyon olmamıza rağmen 20 tane iyi oynadığımız maç sayamam.Yani taraftar ne olursa olsun üç puan olsun der evet bu takım kazansın.Arkadaş bu taraftar o kadar para veriyor.hiçmi güzel oyun seyretmeye hakkı yok.Zevk alarak naç izlemeye hiçmi hakkı yok.Daha buna gelemedik.

Liverpol maçı ne olursa olsun.Genel anlmada bizim oynumuz bu adam başımızda olduğu sürece düzelmez.Bireysel yeteneklerin ön planda oldu oyunlarla kazanmaya devam ederiz.Şampiyon olsakda bu değişmeyecek.
Buna iş bilmez başkan ve yöneticileride katıyorum.

Sezon sonunda kadar destek olalım.Yapacak birşey yok aleştirininde bağırmanında bu saatten sonra faydası yok diyorum ama adamlar öyle açıklamalar yapıyor ki çıldırmamak elde değil.

-------------uğurcan--------------
singo-davinson-abdulkerim-eren

yunus---torreira---lemina---sallai

----------osimhen-barış----------

4-4-2 yapıp rakip beklerin arasına uzun vurup sekenleri toplayıp Yunus'a verebilirsek 1-2 pozisyon çıkarırız.

Umarım forvetteki arkadaşlar o topları gole çevirir.
Eren yerine jakobs olmali

Konuşmasının alt metninde "Bakın Liverpool da kötü oynadı kaybetti, biz de kötü oynayabiliriz" var. Bilinçaltında sürekli bir şeyleri aklama peşinde. Bu sağlıklı bir düşünce yapısı değil.
Liverın o maçta oynadığı oyun vasat oyun.
Bizim alanya maçında yaptıklarımız kötü bile değil.Amatör takımlar yapmaz o hataları.O yerleşimi ve değişiklikleri.
Ama adam sadece dönemsel geçici bir oyun olarak görüyor bu rezaleti.Sanki daha önceki maçlarda muhteşemdik.Alanya maçı istisna oldu.

Bizim oynadığımız pres futbolu falan değil.
Dünyada sürekli böyle oynayanda oynayacak takımda yok.
Yapılan presinde bir mantığı var.Palaceda zaman zaman önde pres yaptı.Ama o presin başarılı olmadığı zamanlarda rakibe kabak gibi boşluk ve pozisyonlar vermedi.

Geri
Üst Alt