Ferdi Gümüşkaya
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.898
- 1.216
- 2.063
Hayaller hayatlar. 4 katiymis. Frankfurt ayniydi. 5 yedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki yarı final hedefliyormuşuz gibi gereksiz yere beklentiye sokuyor taraftarı.Hocamızın gözü hep yukarıda fakat önümüzdekini göremiyoruz bu seferde
Palace maçı tam tersini gösterdi oysa. Palace baskı yaptığında çok iyiydi ama geri yaslandığında ciddi pozisyon verdiler.basarsak bize basarlar hocam, anadolu takimi gibi oynamak gerekir savunma yapip kontra kovalamaliyiz
ayni tempoda degiliz maalesefPalace maçı tam tersini gösterdi oysa. Palace baskı yaptığında çok iyiydi ama geri yaslandığında ciddi pozisyon verdiler.
Şu tabirleri salın normalleştirmeyin artık ya. Ne meraklısınız insanları ocu bucu diye kategorize etmeye. Herkes aynı takımı tutmuyor mu anlamıyorum ben.Okanball savunucuları yerini alacaktır.
Pres yapmamız şart o zaman dozajını ona göre ayarlamamız gerekecek mesela kale önünden değil ama 2. bölgeden yapmaya başlama gibi. Zira Okan hoca yerleşik defans işinde çok kötü ki defans oyuncularımızda yerleşik defans işinde hata yapmaya meyilli oyuncular ve farklarını baskıda gösterebiliyorlar.ayni tempoda degiliz maalesef
Avrupada hiçbir takımı yenemiyoruz, bunu normalleştiren arkadaşlara sor bence.Şu tabirleri salın normalleştirmeyin artık ya. Ne meraklısınız insanları ocu bucu diye kategorize etmeye. Herkes aynı takımı tutmuyor mu anlamıyorum ben.