GSC Haber Okan Buruk: "Şiddetli baskılar yapmamız gerekecek"

Eyvahlar olsun halen pres baskı diyor yaa

Lan bırak topu adamlara ileride Barış ve Osimhen gibi adamların var kontra kovala diyeceğim ama nafile

Yani dünya üzerinde Liverpol'a bu tarz oyunu hangi takım oynayabilir ki

Kaldı ki liverpol'a sorsan bu tarz bir oyun ile karşılaşmak ister

Hiç mi düşünmüyorsun arkadaş ne olacağını

Hadi düşünmüyorsun o zaman ben sana anlatayım

Şimdi deli gibi pres yaptıracaksın takıma

Pres yapıp arka alanda açılacağız

Bu alanları dünyada en iyi kullanan takımlardan biri liverpoll

Bulduğu fırsatları değerlendirecektir

60'a kadar zaten 2-3 fark yeriz

60'tan sonra da takım bittiği için bir o kadar daha yeriz

Tabi liverpol atmak istemezse onu bilemem (İspanya maçı gibi)

Sonra bu yorgunluk ve mental çöküş ile bjk karşısına çıkarız

İlk yarı dilimiz dışarıda maçı tamamlamaya çalışırız

Büyük ihtimalle o maçta da puan kaybederiz

Ganyancı özel çalışacaktır bizim maça çünkü

Bu senaryo yaşanabilecek en olası senaryo

Ama başımızda bunları düşünemeyen bir td var

Bir an evvel gider umarım

Son düzenleme:
Hahahahahhha herif baska birsey bilmiyor ki, baski da baski :)

Onu da yilda 1-2 macta becerebiliyor gerisi fos

Futbolu bilmiyor bu adam yapacak birsey yok

Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.Bak liverpolda pozisyon vermiş son maçta.Olabilirmiş böyle şeyler.Adam bir eksik görmüyyor oyunda.Zaman zaman olabilecek hatalar olarak görüyor.Bunun döneminde şampiyon olmamıza rağmen 20 tane iyi oynadığımız maç sayamam.Yani taraftar ne olursa olsun üç puan olsun der evet bu takım kazansın.Arkadaş bu taraftar o kadar para veriyor.hiçmi güzel oyun seyretmeye hakkı yok.Zevk alarak naç izlemeye hiçmi hakkı yok.Daha buna gelemedik.

Liverpol maçı ne olursa olsun.Genel anlmada bizim oynumuz bu adam başımızda olduğu sürece düzelmez.Bireysel yeteneklerin ön planda oldu oyunlarla kazanmaya devam ederiz.Şampiyon olsakda bu değişmeyecek.
Buna iş bilmez başkan ve yöneticileride katıyorum.

Sezon sonunda kadar destek olalım.Yapacak birşey yok aleştirininde bağırmanında bu saatten sonra faydası yok diyorum ama adamlar öyle açıklamalar yapıyor ki çıldırmamak elde değil.

İnanılmaz bir dokunulmazlık fanusu yaratmış kendisi için kafasında. Her eleştiriye bir şekilde cevap veresi geliyor. Yanlışlıkla 1 maç kazansa CL'de basın toplantısında taraftara neler diyecek kim bilir

Bence şiddetli baskıyı sen yaşayacaksın arenada Okan Buruk

Olası ağır bir senaryoda ki yüksek bir ihtimal

taraftar seni yerin dibine sokmazsa o statta

bende bir şey bilmiyorum

yetti artık amatörlüğün

Hocanın bu açıklamalarına göre başlangıçta Barış ve Sallai gibi az yetenekli ama fiziksel olarak iyi oyuncularla başlayıp ilerleyen süreçte Yunus, Sane ve İlkay gibi teknik oyuncularla maça devam etmesinin uygun olacağını düşünüyorum

Eren yerine jakobs olmali
Jakobs bence Eren'in çok gerisinde hem ayaksız hem de yerini çok kaybediyor savunurken.

Konya maçında kaçırdığı adama Apo taç çizgisinde yakalayıp baskıya gidiyor bu andaval Apo'nun yerine doğru geçeceğine aynı adamın üstüne bu da gidiyor.

Ceza sahasının ortasında kocaman bir boşluk adamlar yetenekli olmadığından gol olmuyor yoksa Konya o maçı 3-3 bile bitirebilirdi.

O pozisyon hatalarını her maç en az 2-3 defa yapıyor. Eren ona göre çok daha rahat alanını parselliyor.

siddetli baskilar dedigi makati kasma yoluyla girisleri engelleme yontemi olsa gerek

Jakobs bence Eren'in çok gerisinde hem ayaksız hem de yerini çok kaybediyor savunurken.

Konya maçında kaçırdığı adama Apo taç çizgisinde yakalayıp baskıya gidiyor bu andaval Apo'nun yerine doğru geçeceğine aynı adamın üstüne bu da gidiyor.

Ceza sahasının ortasında kocaman bir boşluk adamlar yetenekli olmadığından gol olmuyor yoksa Konya o maçı 3-3 bile bitirebilirdi.

O pozisyon hatalarını her maç en az 2-3 defa yapıyor. Eren ona göre çok daha rahat alanını parselliyor.
Eren rakibe uzak oynuyor. Defansif olarak jakobs daha iyi oyuncu. Abdulkerimle 2 si çok büyük zaaf oluyor geniş alanda yakalandigimizda.

Eren rakibe uzak oynuyor. Defansif olarak jakobs daha iyi oyuncu. Abdulkerimle 2 si çok büyük zaaf oluyor geniş alanda yakalandigimizda.
Ben öyle düşünmüyorum valla... Apo'nun zaten ekstra bir zafiyet oluşturmadığı Frankfurt maçında açıkça belli oldu.

Ha tutar derlerse açık alanda Salah veya Ekitike'yi yakalayamıyor ona bir şey diyemem. :crushed:

Tüm stoperler hızlı bile olsa 5 yiyebilirsin bence mesele stoperde hız değil ama şimdi o uzun konu yazmaya üşendim valla.

Ilk yari 45 dakika baski yapip, 0-1 devreye geride gireriz. Sonra takim dili disarida gezerek bir 3 tane daha yiyerek maci 0-4 maglup olarak tamamlar.

Jakobs mu erenin gerisinde defansif olarak?

Ovvv

Alanya macinda apokerim eren tarafını gördün mü ilkyari

Biz yaldır yaldır üstlerine koşarken adamlar tek pas ile 3 oyuncuyu geçicekler.

Bence şiddetli baskıyı sen yaşayacaksın arenada Okan Buruk

Olası ağır bir senaryoda ki yüksek bir ihtimal

taraftar seni yerin dibine sokmazsa o statta

bende bir şey bilmiyorum

yetti artık amatörlüğün
Giderse kloop veya Marc rose gelsin bari

Zira @Cafer Güney @Hasan Bekir gibi üyelerimiz rahatsız olmasın başka bi efsanenin adının geçmesinden

Çok pardon efsane dedim.Mustafa Denizliydi kastettiğim ama o da efsane sayılır.aman raporlamayin

Maçın anahtarı bu. Kolay top kayıpları yaparsak özellikle Frankfurt maçında 35 dakikadan sonraki gibi yine benzer senaryoyu yaşarız. Orta sahayı güçlü tutmak zorundayız. Orta saha çıkarıp forvet almak gibi bir hata yaparsak sonucu daha da ağır olur.

Top kaybı istemiyorsak sane oynamamalı

Ben öyle düşünmüyorum valla... Apo'nun zaten ekstra bir zafiyet oluşturmadığı Frankfurt maçında açıkça belli oldu.

Ha tutar derlerse açık alanda Salah veya Ekitike'yi yakalayamıyor ona bir şey diyemem. :crushed:

Tüm stoperler hızlı bile olsa 5 yiyebilirsin bence mesele stoperde hız değil ama şimdi o uzun konu yazmaya üşendim valla.
Ben zaten tek sorun Abdülkerim demiyom. Hatta bukadar geniş alan verdiğiniz için bu adam olduğundan kötü gorunuyor ama erenin rakibe uzak oynadığını hep goruyyorum. Alanya maçında ugurcanin dokunduğu sonra direkten dönen topta deli oldum artık gir diye.

Neyse umarım puan aliriiz

Geri
Üst Alt