GSC Haber Okan Buruk: "Slavko Vincic, Türk hakemlerinden daha kötü"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1740426280810.webp

Golsüz beraberlik ile sonuçlanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk:

"Mücadele gücü iki takım için de çok yüksekti. Fenerbahçe'nin topu bize vereceğini biliyorduk. Duran top dışında rakibe net pozisyon vermedik. Biz daha çok üretebilirdik, üretme konusunda beklentimizin çok altında kaldık."

"Biraz daha hareketli olabilirdik. Mario Lemine ve Gabriel Sara'yı iki 8 numara gibi başlattım. İstediklerimi zaman zaman yapabildiler. İlk yarı Osimhen'in kafası var, ikinci yarı dönen toplar. Maçın stresi çok farklı. Kalite, beklentiler derbilerde yüksek olur ama olmadı."

"Vincic gerçekten çok kötü fauller verdi. Çok kötü durdurdu. Mert voleybol oynadı, dördüncü hakem 'El' diyor, onu da dinlemiyor. Dördüncü hakem Türk olduğu için dinlemiyor. Saygısızlık!"

"Şampiyonlar Ligi finali yönetmiş hakemin, ne kadar kötü performans gösterdiğini gördük. Maç sonu Hakem Vincic'e Türk hakemlerinden daha kötü performans gösterdiğini söyledim. Eli ayağı titredi. Maç önü eli ayağı kasıldı! Türk hakemlerine yapılmış bir hakarettir bu."

"Hakemin performansından çok mutsuzum. Yüksek para verip yabancı hakem getiriyorsunuz. Sanki maç 0-0 bitsin de bana da bir şey olmasın gibiydi."

"Tam takım olunca çok daha güçlü olacağız. Morata gibi, Jakobs gibi, Yunus'u bugün ilk kez oynatma şansımız oldu. Üç yeni oyuncumuz bugün birbiriyle ilk kez birlikte oynadı. Birlikte daha çok çalışma şansı bulacağız. Şu an hiçbir şey kazanmadık."

"Tek maç oynadığımızda daha çok ve daha iyi hazırlanma şansı bulacağız. Şu an hiçbir şey kazanmadık, avantajımız var. Yine şampiyon olmak istiyoruz. Hedefim önümüzdeki 9 maç, kazandığımız zaman şampiyon oluyoruz.”

"Lemina fiziksel olarak takıma önemli katkı sağladı. O kadar duelloları kazanan bir oyuncumuz yoktu. O bizim için çok önemli oldu. Maç eksiği olduğu için sonlara doğru yoruldu. Ama ilk maçı olmasına rağmen çok iyi bir performans sergiledi."

1740476154535.webp

Basın toplantısında konuşan Okan Buruk'tan Jose Mourinho için sert sözler geldi.

Okan Buruk: "Mourinho'nun ağlaması biraz uzun sürdü! The Crying One... Ağlamasıyla meşhur. Hakemin odasına da girip ağladı!"

Okan Buruk: "Yabancı hakem konusunda biz karar veremiyoruz, onlar karar veriyor. Onlar ne karar veriyorsa da oluyor. Onlar gerekli başvuruları yapsınlar!

- Lemina'yı isteyip istemediği hakkında

Okan Buruk: "Ben hep istediğim oyuncuları aldım. Biraz hazırladık, 30 dakika oynattık, devamında 11 başlattık. Telefonda da konuşmuştuk gelmeden önce. Bu kadroyu isteyerek kurdum. Çok büyük başarılar birlikte kazanacağız."

Okan Buruk: "Lemina ilk geldiğinde direkt ondan gelen bir şeydi zaten 'Ben üç dört gün hazırlanacağım' demişti. O maçta kullansaydık belki de onu sakatlayabilirdik. Ona hazırlanma süresi verdik, sonra oyuna sokalım dedik. Şu anki haliyle o zaman olsaydı listeye direkt onu yazardım. Onun için ve takım için en doğrusu oydu."

Vincic?

Okan Buruk: "Bu kadar kötü performans gösteren derbi hakemi hatırlamıyorum. Galatasaray aleyhine özellikle. Verdiği fauller, vermediği eller. Her şeyi aleyhimize verdi Vincic."

Okan Buruk: "Mourinho'nun hoşuna tabii ki gidecektir çünkü Vincic tüm haklarını kendilerinden yana kullandı."

Okan Buruk: "Türk hakemlerinin hakkını yiyormuşuz, oyunu yavaşlatmada daha kötüleri de varmış."

Okan Buruk: "Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak için çok fazla çaba var. Galatasaraylılar da yapabiliyor, Galatasaraylı olmayanlar da yapabiliyor. Bizim birlik olmamız zamanı. Bir tane Galatasaray var. Rakibin neler yaptığını net biliyoruz. Galatasaray taraftarı takımı sahiplenmeli ve 5. yıldıza odaklanmalı!"

Senin rezil performansı ne yapacağız hoca? Sürekli bahaneler üretme peşindesin. Leş top oynattığının farkına varıp gereğini ne zaman yapacaksın?

Eli ayagı bosaldı bayıldı

Abartma yav. Bazi ikili pozisyonlarda yanlis caldi ama oyuna fazla etki etmedi. Bir puan macin hakkiydi maalesef.

Küçük enişte gibi röportajları var Okan hocanın. O kadar gömülecek bir hakem performansı yoktu. Aslında hakemlik bir maç bile yoktu belki de o yüzden. Biraz kıpırdansa iki takım acur kankasına yaranmak isterdi ama.

bu macta hakem konuşma mümkünse hocam,göt korkusundan 1 puan icin neden ileri cıkmadı takımın onu anlat

Geri
Üst Alt