GSC Haber Okan Buruk: "Slavko Vincic, Türk hakemlerinden daha kötü"

Mou 5 dakikadır övüyor hakemi

Kamuoyu da beğendi ts bile açıklama yapmış

Psikolojik hamle yapıyor mantıklı, vincic'i bir daha göremeyeceğiz, göreceğimiz adamlar türkler ondan huylarına gidiyo, ama türk hakemi yer mi bunu onu bilemem

Hala maç eksiği var diyor Leminaya gidip elini öpmen lazım teşekkür et

Hakem bencede abartılacak kadar iyi değildi ama bu maçı asla hakem üzerinden okuyamayız. Okan hoca bu maçı hakeme bağlayıp iyi oynadığımızı falan düşünmemiştir umarım bu takımın çok acilen kendine çeki düzen vermesi lazım çünkü bu formsuzlukla gidemeyiz sezon sonuna kadar.

Eli ayagi mi titredi ne anlatiyon okan buruk efendi? Hakemde sana sen nasil hocasin bu kadar degerli takim neden böyle kötü oynuyor derse?

Bos konuşuyorsun, yapma bunları ya
Hakem kötü niyetli değildi, benim için önemli olan buydu eyyam da yapmadi

Yerli hakem olsaydı, attıkları golü yerli hakem verirdi vermeseydide bu kahpe çocukları golümüzü vermedi diye aglarlardi

Okan Buruk: "Hakemin performansından çok mutsuzum. Yüksek para verip yabancı hakem getiriyorsunuz. Sanki maç 0-0 bitsin de bana da bir şey olmasın gibiydi.

burda dogru

ne şiş yansın ne kebap

cüneyt cakır gibi yaptı
Katılıyorum buna. Maçın basindaki faullerde 2 tane kartlik iş vardı maçı germemek adina kartları çok geç çıkarması bile hinlikce yapilan bir hareketti

Bence de hakem iyi değildi ama en kötü yabancı hakem bizim hakemlerden iyidir.

Bu hakeme kötü derken yerli hakemleri övmenin hiç gereği yoktu.

Mourinho da hakemi yalıyor. Ama bahane tabi

Sene başından beri çok söyledik şunu. Sene başında bu tarz oyuncu aldırsa Mertens’in pili bitmemiş olacaktı. Tükettin adamları boşuna ilk yarıdan. 12 adam ile mi oynayacağız(gülerek)

Okan Buruk: "Tek maç oynadığımızda daha çok ve daha iyi hazırlanma şansı bulacağız. Şu an hiçbir şey kazanmadık, avantajımız var. Yine şampiyon olmak istiyoruz. Hedefim önümüzdeki 9 maç, kazandığımız zaman şampiyon oluyoruz.”

bura yeterli bana. güzel bi hedef koymuş takıma ve kendine. bu takım 9 maç üst üste kazanabilir. kaldı ki fenerin puan kaybına 7-8 maç sonra da şampiyonluk gelebilir.

Geri
Üst Alt