Okan Buruk: "Son 2 maçtaki en büyük sıkıntımız, kaptırdığımız toplar"

Ciddi mi bu rakam?
İstatistik olaylarından çok anlamam am öyleyse baya yüksek geldi bana
Maç başı oyuncu başına 12-13 kayıp oluyor

Öne geçtiğimizde Mertens çıkarıp Oliveira’yla ortayı 3’lemek çözüm olur mu acaba

via taner karaman

inanılmaz bir rakam

çok laubalilik var buna dur denmeli

yoksa ligde pragda ki gibi bir felaket yaşayabiliriz

Okan Buruk: "Köhn orjinal bir sol bek. Sezon başında Angelino'dan beklediğimiz buydu. Bindirmeler önemli, ortalar önemli, Köhn'de bunu gördük. Çok çabuk alıştı gerçekten çok sıcak birisi. Oyun olarak da alıştı, bu oyun ona çok uyuyor.

Oha taner karaman paylaşmış hatta 708miş. Rezalet bir tablo, okan hocam artık farklı şeyler mi denesen?

Okan Buruk: "Hedefim Galatasaray'da 5. yıldızı takmak."

Okan Buruk: "Zaha'yla alakalı beklentimiz tabii ki daha yüksek. Oynamak istiyor, onu da anlıyorum İlk 11 başlayınca daha iyi olacağını düşünüyor ama oyunun devamında onu kullandığımızda beklentilerimizi tam karşılamadı. Burada bir yarış var ve o da yarışacak, formayı almayı için bundan daha iyisini yapacak ve daha iyisini yaptığında da formayı alacak."

Okan Buruk: "Planlamamız Aurier’in Beşiktaş maçında olması yönünde. Ziyech önümüzdeki hafta yavaş yavaş takıma katılacak. Ndombele yarın başlayacak. 1 hafta sonra hiç sakatımız olmamasını istiyoruz. Aurier'i Beşiktaş maçına yetiştirmeyi planlıyoruz."

Her takıma iç saha deplasman fark etmeden önde basıyoruz, rakip pasla kurtulduğu an orta sahamız papazın çayırına dönüyor haliyle.

Okan Buruk: "Köhn orjinal bir sol bek. Sezon başında Angelino'dan beklediğimiz buydu. Bindirmeler önemli, ortalar önemli, Köhn'de bunu gördük. Çok çabuk alıştı gerçekten çok sıcak birisi. Oyun olarak da alıştı, bu oyun ona çok uyuyor.
bu alıntıda tivitterda hep "keşke AVL'ye yetişseydi" diye cümle yazmışlar - dedi mi öyle yoksa çakma ittirme demeç mi ?

ben sorunu söyleyeyim iki maçtır kerem demirbayı takip ediyorum ve kaçak oynuyor genelde. boş alanlara kaçmıyor top almıyor oyun kurmuyor oyun kurulurken ileriye doğru hamle yapıyor. belki taktik budur ilerde daha çok oyuncu olmak ama bu seferde geriden çıkamıyorsun. çözüm çok basit aklı başında ayaklarına hakim 6 numara olarak kaan oynasın toreira 8 numaraya geçsin kerem demirbay 10 numara olsun. mertens ve berkan sonradan girip oyunu bitirebilecek adamlar.

ve son olarak takım artık bitik durumda 3 günde 1 maç ve bazı oyuncuların verimsizliği/sakatlığı ile birleşince takım gerçekten ilerleyemiyor. o yüzden daha dengeli bir oyun anlayışı gerekiyor. enerjiyi bitirmemek lazım.

Açıklamalarında haklı Okan Hocam.

Dünyanın hiç bir yerinde maça 7 saat kala takımın en önemli oyuncusuna apar topar ceza verilmez, kamuoyunu da ikilemde bırakacak şekilde eyyam da yaparak üstelik.

O kararı verenlerin çok net amaçları:

1. İcardi'nin yokluğunda takımı sinirlendirip dengesini bozarak sürpriz bir puan kaybı yaşatır mıyız Antalya maçında.

2. Görüntü montaj değil algısı üzerinden Beşiktaş maçı öncesi hakemleri bizi doğraması adına daha da baskılayacak ortamı kurmak.

Bunları desteklemek adına da dünkü maçta maçı Galatasaray hakemle kazandı algısını kasmak.

Açık söylüyorum. Ülkenin futbol iklimini terörize ediyorlar. Bunun figüranı da kurbanı da biziz maalesef.

Erden Timur dışında yönetimde kelebek kıvamında konuşanlar varken de üzerimize çok basmaya çalışırlar.

Hakemlerin ve medyanın bu cıvıtık ve hadsiz gidişini durduracak hamle en tepeden yapılmak zorunda. Bu şekilde bu lig sahiden bitmez.

Sene başından beri bir takım en az 10 puanı haksız almış. Diğer takımın ise farkı daha da açabileceği golleri iptal edilmiş ve penaltıları ıska geçilmiş. Ona rağmen de lider olmuş.

Şubat sonu itibari ile

27 Süper Lig
14 Avrupa Kupası
2 Türkiye Kupası

maçı olmak üzere 43 maça çıkmış takım ve nitelikli rotasyonunu kaybettiği halde bunları yapıyor.

Herkes saygı duymak zorunda. Hakemi de medyası da sosyal medyası da bu emeği hiçe sayamaz.

Her takıma iç saha deplasman fark etmeden önde basıyoruz, rakip pasla kurtulduğu an orta sahamız papazın çayırına dönüyor haliyle.
önde basmak problem değil bu baskıya herkesin katılmaması mesele. bu sefer dediğin gibi 3 4 kişiyle basınca orayı çok rahat geçip şut pozisyonuna kadar gidiyorlar. takımda bu oyun düştü malesef. yorgunluklarla alakalı olabilir. silkelenip kendimize gelmeliyiz. tek bildiğimiz oyun bu ligde de bunu oynamak şart gibi bir şey zaten. haftalık periyotlara girince kendimize geliriz diye düşünüyorum takım çok fazla maç yaptı. bunu geçtiğimiz haftalarda da yaşadık araya 1 hafta dinlenme girince iyi dönmüştük. bjk maçıyla birlikte yükselişe geçmeliyiz.

Yorgunluğa bağlıyorum hocam. İyi bir rotasyon ile Beşiktaş'a dipçik gibi çıkmalıyız.

Son 2 maçtır en büyük sıkıntı senin gereksiz ısrarların ve vazgeçilmezlerin hoca.

Hoca 1 numaralı sıkıntıyı söylemiş.
Bende 2 numaralı sıkıntıyı söyleyeyim: Eskisi kadar hızlı top kazanamıyoruz. Sebeplerinden biri Boey'in yokluğu.

Takim fisik olarak asiri yorgun gozuktu dun. kupa macinda muhakak rotasyon yapmazsi lazim.

Kerem ile oynuyor isen top kaybı zaten çok olacak belli hoca da ısrar ediyor o zaman ilerde baskı oyununu denemek takimi yoruyor hem ileride bas hem de sürekli top kaptir takım sürekli ileri geri koşuyor gücü yetmiyor takimin .
Dün Antalya orta sahayı rahatça geçti Kerem demirbay illa oynayacak ise Berkan torrera Kerem demirbay yapıp demirbay i 10 numaraya atacağız.
Mertens i sol açık olarak da değerlendirebiliriz gerekirse .

Geri
Üst Alt