Okan Buruk: "Sonlandırmalarda sorun yaşadık yine"

'Penaltı hakkında'

Batuhan Karadeniz: "Ne anlatıyorsunuz ya, futbol bunlarla güzel kardeşim. Messi, Suarez'e pas verdiğinde bunu mu diyordun? Futbol seyirciyi eğlendirmek içindir. Icardi ile Kerem'i de buradan kutluyorum."

[Sky Spor]

Sezon basindan beri iyi top oynadigimiz tek mac hull city macinin ilk yarisi terim babana benzemek istemiyorsan top oynat elindeki kadro hic bir hocaya kismet olmadi degerini bil

Hicte öyle 100 de 100 lük pozisyonlar cok yok demirbayin uzaktan caktigi sut var. Birde abdülkerimin pozisyonu. Abdülkerimin pozisyonu gibi cok daha fazla pozisyon olmasi lazim. Otobüsü ceken takimlara karsi zorlaniyoruz. Üretken olmak lazim ortadan daha az gidebiliyoruz.

Takımın fizik kalitesi yok. Olmayınca yanlış tercihler, kötü son vuruşlar kaçınılmaz oluyor. Sayısız fırsat buluyoruz. Büyük bir kalite farkı koyuyoruz sahaya. Ama kaliteli oyun koymuyoruz.

Geriden olgun ve sakin atak yapmaya çalışan bir takımın hücum hattının bu kadar amatörce pas hataları ve pozisyon hataları yapmasını antrenmandaki taktik çalışmalardaki noksanlıklarda buluyorum artık. Çok acayip çakışmalar var.

Bizim sorunumuz sonlardirma değil kötü oyun.kacta tane pozisyona girdikki şu maçta.
Adam iyi oynadığımız ama pozisyonları gole ceviremedigimizi düsunuyor çok enteresan.

Allah rızası için sadece şunu ögrenmek istiyorum öne geçtikten sonra karman çorrman en önde baskı yapmak yerine uçlu orta sahayla top rakipteyken orta alanin biraz önünde sahaya doğru yayılarak oynamayı neden denemiyoruz.

acaba yasayacakmı ? cunku gecen seneye göre henuz oyun oturtamadık formda oyuncumuz 2-3
Geçen sezon da 10. Haftada yani ekim sonunda ancak oturtmuştuk. Bu sezon geçen sezon başına göre daha derli topluyuz ama kadro çok değişmeden oyun olarak geçen sezon kapanışının gerisinde oluşumuz üzücü

Penaltı benimde hoşuma gitmedi ama Hoca sorun yok diyorsa benim içinde sorun yok zaten kazandık. İcardi yapacak bu aksiyonları belliydi zaten, başarılı olması için dua edeceğiz artık.

Süper Kupa tarihi?

Okan Buruk: "Biz o tarihte tatil yapmayı düşünüyorduk ama? (Gülerek). Doğru bir tarih olduğunu düşünmüyorum."

Hocam ipleri oyuncuların eline vermişsin haberin olsun, bu gidiş iyi değil.

'Penaltı hakkında'

Batuhan Karadeniz: "Ne anlatıyorsunuz ya, futbol bunlarla güzel kardeşim. Messi, Suarez'e pas verdiğinde bunu mu diyordun? Futbol seyirciyi eğlendirmek içindir. Icardi ile Kerem'i de buradan kutluyorum."

[Sky Spor]

Doğru yorum
Gidip bunu bjk fb maçında yapamazsın tabi de İstanbul maçında denenmesinde bir kusur yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocam bu oyunla patlamadan buraya gelmiş olmamız bile şaşırtıcı
daha koca bir sezon var önümüzde.
oyunumuz düzelmeli artık

Takımın fizik kalitesi yok. Olmayınca yanlış tercihler, kötü son vuruşlar kaçınılmaz oluyor. Sayısız fırsat buluyoruz. Büyük bir kalite farkı koyuyoruz sahaya. Ama kaliteli oyun koymuyoruz.
Biz oyuncularin bireysel olarak ağır ve temposuz oluslarini uzerine takım boyunun çok uzun oluşunu antreman çalışma kondisyon vss gibi argümanlarla açıklamaya çalışmaktan vazgecmeliyiz.

Bu takımın sorunu çalışmayla kondüsyon falan değil.
Kerem,merten,oli,nelson,apo.angelinho,icardi bu adamlar temposuz adamlar.birde üzerine takım savunmasını takım boyunu doğru yapamayınca bu adamların eksikleri daha çok göze batıyor.
Boey ve torreria neden hep iyi oluyorlar.adamlar hızlı cabuk adamlar.bu tesadüfmü..

Bizim sorunumuz sonlardirma değil kötü oyun.kacta tane pozisyona girdikki şu maçta.
Adam iyi oynadığımız ama pozisyonları gole ceviremedigimizi düsunuyor çok enteresan.

Allah rızası için sadece şunu ögrenmek istiyorum öne geçtikten sonra karman çorrman en önde baskı yapmak yerine uçlu orta sahayla top rakipteyken orta alanin biraz önünde sahaya doğru yayılarak oynamayı neden denemiyoruz.
Bence epey pozisyona girdik. Yürüye yürüye de ceza sahasına girdik. 41 kere ceza sahasına girmişiz. Newcastle geçen hafta 8 gol atarken 45 kere ceza sahasına girmişti. Bayern Bochum’a 7 atarken 52 kez ceza sahasına girmişti. Leverkusen Darmstadt’a 5 gol atarken 40 kez ceza sahasına girmiş.

Sen 41 kez ceza sahasına girmiş ve sadece 1 gol atmış hatta bir çoğunda net pozisyon yaratamamışsan. Ya son pası ya da son vuruşu yapamamışsındır

Geri
Üst Alt