Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.802
- 2.334
- 1.253
Bu adam iyice Yılmaz Vural'a bağladı. Zorla takımın başına geçmek istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VARNuri Sahin'in daha lisansi yok, ustellik 5 sene sozlesmesi var Antalyada.
Eger istesek, Antalya baskani en az 3m euro bonservis isteyecek.
O luks yok bizde
Okan sadece Akhisar ve başakşehir performansıyla hatırlanıyor ancak diğer kulüplerdaki performanslarına başarısız oldu dönemlerdeki sebeplere de bakmak lazım
Bence bir teknik direktörün başarısı kulübün sarsıntılı olduğu ya da oyuncuların performans düşüklüğü yaşadığı dönemde nasıl kararlar aldığı ve zor dönemleri nasıl atlattıyla belli olur
Örneğin Başakşehir’in şampiyon olduğu dönemde zaten başakşehir en üst seviyesinde ve oldukça geniş ve kaliteli bir kadroyla mücadele ediyordu rakipleri de çok tökezlemiş durumdaydı
O şampiyonluk da abdullah Avcı’nın emeği de büyüktür , Okan aslında şanslı bir şampiyonluk kazandı diyebiliriz. Aynı biz de hamza Hamzaoğlu’nun kazandığı üç kupa gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Prandelli müthiş bir hoca olmayabilir ama o dönemde takımı sezona sağlam antremanlarla hazırlaması, oyunculara hafta içi 1-2 saat tesis de lay lam lom yapmak yerine bu dönemde ki gibi sabah akşam mesaisi maç kaestleri izlemesi falan, bunlardan canı sıkılan oyuncuları lay lay lom rahatlığı verip takımın sezona iyi hazırlanmasının kaymağını yedi. Ertesi sene sezona kendi hazırladğı takımı da gördük.Hamza Hamzaoğlu şans ile mi kazandı 3 kupayı yoksa sözde dünyaca ünlü hoca prandellinin içine ettiği ve abdurrahim albayaraka bu oyuncuların hepsini gönderelim dediği kadroyu adam edip mi kazandı?
Prandelli müthiş bir hoca olmayabilir ama o dönemde takımı sezona sağlam antremanlarla hazırlaması, oyunculara hafta içi 1-2 saat tesis de lay lam lom yapmak yerine bu dönemde ki gibi sabah akşam mesaisi maç kaestleri izlemesi falan, bunlardan canı sıkılan oyuncuları lay lay lom rahatlığı verip takımın sezona iyi hazırlanmasının kaymağını yedi. Ertesi sene sezona kendi hazırladğı takımı da gördük.
Hala bu kafa yapısından bir türlü kurtulamadık maalesef, bu kafa ile alınan 1 şampiyonluk takımın ileriye dönük en az 5 senesini sarsıyor ama siz hala sezonluk hoca kovalayın.
Ben Prandelli hocaydı demedim. Prandelli ile sezona hazırlanan takım ile, yerine gelen Hazma beyin ertesi sene yaptığı hazırlıklardan bahsettim.Prandelli hoca moca değil o sezonu açın izleyin prandelli var ya o sizin muhteşem hocanız maçlarda 4 ten aşağı yemiyorduk sayesinde 4 yemekten başımız dönmüştü sen gelmiş antremandan bahsediyon
Ben Prandelli hocaydı demedim. Prandelli ile sezona hazırlanan takım ile, yerine gelen Hazma beyin ertesi sene yaptığı hazırlıklardan bahsettim.
Bu bizden birisi olan Hamza bey zamanında Okan beye benzer şekilde para için Cem Uzan'ın İstanbulspor'una giden biriydi. Bunu artık bizden biri olarak mı yapmıştı yoksa profesyonellik gereği mi bilemedim.Avrupa maçlarınız baya kora kor geçmiştir ki o kadroyu görünce gözlerimiz kanıyordu millet transfer yapılmadı diye başkana sitem ederken arada olan hamza hocaya oldu
Objektif olmak zor değil hamza bizden birisi olabilir ama bu demek değil ki başarısını şansa bağlayacağız ezeceğiz falan ucuz işler bunlar