Okan Buruk: "Şu an Galatasaray dışında teknik direktörlüğe dönmeyi asla düşünmüyorum"

Nuri Şahin icin bence çok erken büyük takım baskısını kaldırmak kolay değil pişmesi şart fenerde misal eagle kalsa eğer Max Kasım ayında sepetlenirdi bize kesinlikle yerli ama biraz tecrübeli hoca lazım
Yabancı hoca getirenlere ise şimdiden geçmiş olsun maddi manevi girecek
Nuri bu şekil devam ederse almanya yapar

Okan Buruk’un 2000-2001 sezonunda Ankaragücü maçında şampiyonluğa 2 maç kala 33. dakikada kırmızı kart görüp, maçı kaybetmemize ve şampiyonluğu Fenerbahçe’ye vermemize neden olup sonra koştura koştura Inter’e gittiğini unutmayalım. Bunun için bir özür dilediğini ben hatırlamıyorum.

Bu açıklamanın zamanlaması, Dursun Özbek ile basket maçına gelmesi filan şans eseri değil. Akıllı adammış Fatih Terim sonrası Galatasaray ın teknik direktörü olmaya 1. aday olacağını biliyordu

Dursun Özbek seçilirse hocamız Okan Buruk olur net şekilde

Menajeri kim bir hatırlamak lazım. İtalya’ya kim götürmüş falan. Şaşırmıyorum PR’sine.

Okan buruk da kordugum Sey kendini hic gelistirmek istememesi… öyle mi bilmiyorum ama bana öyle geliyor.
Ömer erdogan , farioli nuri sahin bana daha modern futbol a yatkin geliyor

non etic
sanırsın emekli olmuş td de , normalde çalısmam ama gs ye yardim ederim ayarında 1 açıklama

Josef heynckes misin gardas ¿

non etic
sanırsın emekli olmuş td de , normalde çalısmam ama gs ye yardim ederim ayarında 1 açıklama

Josef heynckes misin gardas ¿
Çocuğu hasta ve yurtdışında tedavi görüyor bu yüzden milli takımı bile kabul etmedi ki bizden önce pek çok takım istedi 8jk.dahil yani aciklamasinin sebebi bu.

Çocuğu hasta ve yurtdışında tedavi görüyor bu yüzden milli takımı bile kabul etmedi ki bizden önce pek çok takım istedi 8jk.dahil yani aciklamasinin sebebi bu.
sağlık onemli
ama bana yinede saçma geliyor , sadece bize he diyecek olması , eğer hastalık bir sebebse , her takim icin geçerli olmalı

bu süreçte yerli hoca getirmek şart. adaylar arasında okan, nuri, palut ve ömer erdoğan var dersek, tecrübe ve başarı anlamında ön plana çıkan isim okan, bu nedenle okan en mantıklı tercih gibi duruyor.

bu süreçte yerli hoca getirmek şart. adaylar arasında okan, nuri, palut ve ömer erdoğan var dersek, tecrübe ve başarı anlamında ön plana çıkan isim okan, bu nedenle okan en mantıklı tercih gibi duruyor.
nuri lisans çıkartana kadar gelsin, torrentle takilsin
o arada da prof lisansini alsın

Torrent bir zahmet SG. Nuriye belki 800-900 bin maas verip, yardimcisina 1,5 milyon € mu verecegiz? Bu nerde görülmüs?
torrent hiç 1. adam olamamış bu yaşına kadar , bir iki staj dan baska
ortada 1. adam mantıki gudulmesine gerek kalmadan isleri yoluna koyabilirler
ziyadesiyle 2,5 vermektense ikisine 2,5 vermek daha mantıklı olur

bu tarz bir is icinde yonetici becerisi gerekir tabi

Geri
Üst Alt