Okan Buruk: "Şu an Galatasaray dışında teknik direktörlüğe dönmeyi asla düşünmüyorum"

torrent hiç 1. adam olamamış bu yaşına kadar , bir iki staj dan baska
ortada 1. adam mantıki gudulmesine gerek kalmadan isleri yoluna koyabilirler
ziyadesiyle 2,5 vermektense ikisine 2,5 vermek daha mantıklı olur

bu tarz bir is icinde yonetici becerisi gerekir tabi

O adam yardimcilik yapmaz. Herif'de hayvan gibi ego ve inatcilik var. Görende birsey basarmista ondan öyle davraniyor sanacak. Ve son haftalard resmen bizimle tassak gecti. Gitsin ve kurtularim.

Ve as antrenör olarak gelen, ve birden kaldigi takimda yardimci hoca olmasi nerde görünmüstür? Terzic Dortmund'da sezonu tamamlamasi icin yardimciyken antrenörlüge gecmisti ve geri eski pozisyonuna dönmüstü Rose döndügü an. Simdi adam geri antrenörleri olacak gibi duruyor. O ayni sey degil ama

O adam yardimcilik yapmaz. Herif'de hayvan gibi ego ve inatcilik var. Görende birsey basarmista ondan öyle davraniyor sanacak. Ve son haftalard resmen bizimle tassak gecti. Gitsin ve kurtularim.

Ve as antrenör olarak gelen, ve birden kaldigi takimda yardimci hoca olmasi nerde görünmüstür? Terzic Dortmund'da sezonu tamamlamasi icin yardimciyken antrenörlüge gecmisti ve geri eski pozisyonuna dönmüstü Rose döndügü an. Simdi adam geri antrenörleri olacak gibi duruyor. O ayni sey degil ama
Basin gibi tartışmaya luzum yok kim birinci kim ikinci diye

adama verilecek tazminattansa , kullanmaya bakmak lazım

Öztürk zaten Okan'la görüşme yaptıydı, Okan gelecek bana kalırsa.

Onu bunu bilmem, 3 büyüklerden kim Nuri Şahin hamlesini yaparsa gelecek 5 senesini kurtarır. Okan, Terim v.s bunlarla bir ileri 2 geri oluruz. Süreğen şekilde kaotik döngüsel çizgi devam eder.

Nuri Şahin iyi mi bu kadar cidden?
Kişi de ki potansiyeli görmek her yiğidin harcı değildir! Zamanında Ankaragücü, Göztepe de ortalama geçen perflerine baksa Faruk Süren Terim'i getirmezdi. Büyük kulüpler bazen riskli ama mantıklı da olan tercihler yapar. Nuri futbolun ekip işi olduğunu bilecek kadar akıllı bir adam. Kendisine destek sağlayacak iyi bir ekiple gelecektir.

Kişi de ki potansiyeli görmek her yiğidin harcı değildir! Zamanında Ankaragücü, Göztepe de ortalama geçen perflerine baksa Faruk Süren Terim'i getirmezdi. Büyük kulüpler bazen riskli ama mantıklı da olan tercihler yapar. Nuri futbolun ekip işi olduğunu bilecek kadar akıllı bir adam. Kendisine destek sağlayacak iyi bir ekiple gelecektir.
fatih terimle ligde en yuksek puana erişti ankaragucu.1995 akdeniz olimpiyat sampiyonu yaptı umit milli takımı

yerli olacaksa nuri ya da okandan başkası olmasın konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum

ikisi arasında tam ayrım yapamıyorum

nuri daha potansiyelli gibi okan ise daha tecrübeli

ikisinin de galatasaraylı olması avantaj

okanın teknik ekibi kimlerden oluşuyor bilmiyorum ama nuri bu konuda sanki daha uluslararası standartlarda isimlerle çalışmayı sorun etmez gibi

ama nuri sanki 1 sene daha antalyada kalacak ve iyi giderse trde kalmaz gibi

Okan hocam Nuri'yi top diye oynar. Nuri'nin daha ilk sezonunu gördük. Okan hocam ise yıllardır gittiği yeri ihya ediyor. Şampiyonluk kazanması ve Avrupa kupalarında oynattığı oyun gelmesi için yeterli olan sebeplerdir.

Bize gelecek hocanın eğer çalışmıyorsa dünya futbolunu takip etmesini ve üzerine kafa patlatmasını tercih ederim. Okan ailesiyle ilgileniyor ve bir hazırlık yapmıyor diye görüyorum.
Nuri’nin oynattığı futbol beni etkilemedi, bir başarısı da yok. İkisine de gerek yok bence.

Nuri veya Okan ikisine de eyvallah

Ama benim tercihim Okan'dan yana olurdu

Hem lig hem de kupa şampiyonluğu var

Ayrıca başak ile Avrupa maçlarında oynattığı oyunda çok iyi idi

Nuri ise daha yolun başında

%200 nasıl oluyor arkadaş ya bunlar nasıl gazeticidir nasıl eğitim gördüler anlamıyorum.

Geri
Üst Alt