- 25 Kasım 2008
- 13.400
- 12.038
- 2.168
Eğer diğer futbolculara ayıp olmasın diye politik konuşuyorsa ok, ama gerçekten bu orta sahanın iş yapacağını filan düşünüyorsan direkt kovulmalı. Sıkıldık artık Berkan, Barış bilmem ne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk'un Hamza Hamzaoğlu'yla GS ile şampiyonluk kazanması haricinde hiçbir ortak noktası yok. Bu zorlama analojiye bir son vermesek mi artık?
5 tane adamın hepsi Torreira etmiyor. Maalesef Okan bu kafayla devreyi zor görecek. Galatasaray Başakşehire benzemez.- Orta saha transferinde geç kaldığınızı düşünüyor musunuz?
Okan Buruk: "Kerem Demirbay gibi önemli bir oyuncu aldık. Orada 5 oyuncumuz daha var. Birini daha almak istiyoruz."
Kazak takımıyla içeride berabere kaldık diye bayram etmiştik!Melo ayrıldı yeri doldurulmadı. Selçuk ve Bilal’le gelene geçene domaldık. Aynısı yaşanacak bu gidişle.
Bence taraftara rahat batıyor.Henuz erken renkdas olmaz boyle. Hamza ile sartlar ayni degil yalniz. Hem Okan'in bizdeki gecmisi hemde gelmeden once basarilar kazanmis olmasi her ne kadar ben siyasi destekli oldugunu dusunsemde.
Benim sahsi gorusum, kendisinin hic getirilmemesiydi bunu ben kendisi gelmeden ve ilk geldigi gunlerde yazdim baskalari gibi forumda yazip yazip sonra 180' donmedim. Ancak, alindi, sampiyon da yapti. Bu sezona kendisiyle baslamamiz oldukca normal ve dogru bir durum. Sorun, planlama ve zamanlamada. Bir de hoca biraz da "helikopter bakisi" ile bakmali sahaya ve takima. Terim'in son donemine benziyor aciklamalari bir de cok cabuk oyunculari hedef tahtasina oturtuyor.
Kazak takımıyla içeride berabere kaldık diye bayram etmiştik!
Yok ya uğraşıp alamadık diye hatırlıyorum hatta devre arası diagne almıştık sanırımYasakliydik renkdas sanki. Alma sansimiz yoktu diye hatirliyorum cunku Terim soylenmisti basin toplantisinda, UEFA'ya.
Yok ya uğraşıp alamadık diye hatırlıyorum hatta devre arası diagne almıştık sanırım
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fred hem adam kesen hemde calim atan tip . Melo dan sonra cok iyi giderdi neyse saglik olsun bizim Oliviera miz varFred’e de çok üzüldüm.
Tam ihtiyacımız olan oyuncu tipiydi gittik fenere verdik.
Vardı da bonservissiz veya kiralık alabiliyorduk hatta Alanla Modesteyle o dönem gorusmemis miydik başkan dursun ozbektiBence sattigin kadar harca olayi vardi kimseyi satamadigimiz icin acil yere alinan bir oyuncu vardi onun disinda transfer de yapamamistik ban yememek icin. Bence net bu yuzdendi o durum.
Vardı da bonservissiz veya kiralık alabiliyorduk hatta Alanla Modesteyle o dönem gorusmemis miydik başkan dursun ozbekti
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi