Okan Buruk: "Takımın orta sahadaki gücünü arttıracak, istediğimiz bir oyuncu olursa alacağız"

Eğer diğer futbolculara ayıp olmasın diye politik konuşuyorsa ok, ama gerçekten bu orta sahanın iş yapacağını filan düşünüyorsan direkt kovulmalı. Sıkıldık artık Berkan, Barış bilmem ne.

Okan Buruk'un Hamza Hamzaoğlu'yla GS ile şampiyonluk kazanması haricinde hiçbir ortak noktası yok. Bu zorlama analojiye bir son vermesek mi artık?

Henuz erken renkdas olmaz boyle. Hamza ile sartlar ayni degil yalniz. Hem Okan'in bizdeki gecmisi hemde gelmeden once basarilar kazanmis olmasi her ne kadar ben siyasi destekli oldugunu dusunsemde.

Benim sahsi gorusum, kendisinin hic getirilmemesiydi bunu ben kendisi gelmeden ve ilk geldigi gunlerde yazdim baskalari gibi forumda yazip yazip sonra 180' donmedim. Ancak, alindi, sampiyon da yapti. Bu sezona kendisiyle baslamamiz oldukca normal ve dogru bir durum. Sorun, planlama ve zamanlamada. Bir de hoca biraz da "helikopter bakisi" ile bakmali sahaya ve takima. Terim'in son donemine benziyor aciklamalari bir de cok cabuk oyunculari hedef tahtasina oturtuyor.

- Orta saha transferinde geç kaldığınızı düşünüyor musunuz?

Okan Buruk: "Kerem Demirbay gibi önemli bir oyuncu aldık. Orada 5 oyuncumuz daha var. Birini daha almak istiyoruz."
5 tane adamın hepsi Torreira etmiyor. Maalesef Okan bu kafayla devreyi zor görecek. Galatasaray Başakşehire benzemez.

Komik senaryolar kurmayalim

Eyvallah geçen sene iyiyidi ama bu sene hoca da formsuz baya ve rehavete kapılmış duruyor ama çok sıkıntı yok boşta oldukça iyi hocalar var burası Galatasaray burdan Fatih hoca bile gönderildi

Henuz erken renkdas olmaz boyle. Hamza ile sartlar ayni degil yalniz. Hem Okan'in bizdeki gecmisi hemde gelmeden once basarilar kazanmis olmasi her ne kadar ben siyasi destekli oldugunu dusunsemde.

Benim sahsi gorusum, kendisinin hic getirilmemesiydi bunu ben kendisi gelmeden ve ilk geldigi gunlerde yazdim baskalari gibi forumda yazip yazip sonra 180' donmedim. Ancak, alindi, sampiyon da yapti. Bu sezona kendisiyle baslamamiz oldukca normal ve dogru bir durum. Sorun, planlama ve zamanlamada. Bir de hoca biraz da "helikopter bakisi" ile bakmali sahaya ve takima. Terim'in son donemine benziyor aciklamalari bir de cok cabuk oyunculari hedef tahtasina oturtuyor.
Bence taraftara rahat batıyor.

yine 1-0 2-1 skorlarını çok göreceğiz kadroya rağmen ıkına ıkına maç kazanacağız arada şans gülüyo işte derbilerde

Basin toplantisini bastan sona dinledim

Gayet net ve seffaf aciklamalar yapti ama bir kere damga vurdunuz artik geri dönüsü yok sosyal medya da etkilesim pesinde kosan bebeler gibi bir halti begenmiyorsunuz

Orta saha calismiyorsa, pas hatalariydi top kaptirmasiydi vs.. Yani otomatikmen diger mevkilerede sicriyor, morelmen cöküs oluyor, bu da tüm sahadaki oyunculara yansiyor. Oyuncular sakin kalamiyor, bu kez panik havasi olusuyor. 2 metre yanindaki adamada pas atamiyor duruma geliyorsun.

Hocanın açıklamalarından anladığım Midstjö falan gidince orta saha gelecek yine Ramos transferi Nelsson'un ayrılmasına bağlı ve bir tane kanat alınacak.

Alınmasada içimizde hallederiz demiş heralde ,fırsat transferi çıkarsa bakıcaz belli

Takım rezil futbol oynuyor,

saha patates tarlası gibi,

futbol oynamaya çalışan birkaç futbolcunun gayretlerini sabote eden bertan, kerem, barış gibi adamları sahada tutan bir teknik direktör var.

yönetim transfer konusunda inanılmaz derecede başarısız, bize gelmek isteyen futbolcuları bile rakip takımlara kaptırıyorlar.

bu akşam sahada biraz eli ayağı düzgün bir takım olsa 5 atardı, gerçi bu sahada futbol oynamak bile başarı

Geri
Üst Alt