Okan Buruk: "Takımın orta sahadaki gücünü arttıracak, istediğimiz bir oyuncu olursa alacağız"

vay canına biz vazgectik diyorduk ama herifler gercekten çalım atmış bravo,tabi oyuncu sonuna kadar haklı yolu acık olsun

Rashica konusunda hocanın bir suçu yok bence de. Ama Zaniolo konusunda hatalı bence.

Niye böyle oldu bilmiyorum ama sezona camia olarak çok modumuz düşük giriyoruz. Hayrolur inşallah...

Orta saha transferi?

Okan Buruk: "Takımın orta sahadaki gücünü arttıracak, istediğimiz bir oyuncu olursa alacağız. Kriterimiz, geldiğinde büyük katkı yapacak bir orta saha oyuncusu."

Olursa alacağız, alma ihtimali kadar almama da var yani 🤔 sezonu Berkanla götürme ihtimali var yani. Kanata zaha Tete koy, forvete icardi, oyunu berkanla kuralım. Müthiş fikir.

Ya ayaklar yere bassın üst düzey diye diye kafayı yedik. Adam akıllı uçmadan sağlam bir 8 bu kadar zor olmamalı.

yazı olarak rashica kısmı göndermeli gibi duruyor ama bir de videolu izlemek lazım.

Hala olursa diyor ya. Olmazsa elek olacağız. Ne anlatıyor bu.

Oraya bende ayar oldum. Olsa da korum olmasa da hesabi, yahu alacaksin abi. Bir cit alti kalite olur ama alacaksin elinde 1 Torreira, 1'de Kerem D.-Oliviera var ki ikisi de suan 50:50. Baska da yok, olursa Kaan derim. Midtsjo gidecek diye saymiyorum digerleri zaten ya genc ya da yeteneksiz.

Son düzenleme:
Umarım torreira eksikliği yüzünden turdan olmayız.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- Sergio Ramos transferi gündemde mi?

Okan Buruk: "Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."

Yahu bırakın ramosu falan orta saha alın, takım rezil futbol oynuyor.

- Sergio Ramos transferi gündemde mi?

Okan Buruk: "Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."
Alper adminim küfür edelim mi istiyor acaba Okan hocam bu açıklamalarıyla? Niye ceza aldırmaya çalışıyor bize?

Geri
Üst Alt