GSC Haber Okan Buruk: "Taraftarımızın içi rahat olsun. Görüştüğümüz ve bitmeye yakın oyuncular var"

Yahu sizde adam ne dese bir kulp buluyorsunuz.
Yüzünde ve konuşmasının içinde kaçış ifadeleri var. Ama kadromuzda iyi oyuncular var muhabbeti başladığı amda her transfer dönemi istisnasız sıçış olduğunu yaşadık.

Bayağı taraftarı oyalama hareketleri bunlar.

Allah korusun oyuncu ve oyuncuya bağlı puan kaybı yaşadığında çıkıp kem küm etmeyecek o halde.

Benim için rahat değil, yaptığınız her transfer nerdeyse yanlış

ya abi başakşehir türkiye kupası maçındaki mesajımı bulmak isteyen açıp bakabilir. ilk 11'den tek oyuncu çıkartmayın o maça diye burda yazdım. sıradan bir taraftar bu riski görüyor ama nasıl profesyoneller göremiyor. en ufak bir sakatlıkta rüzgar tersine döner diye açık açık taraftarlarımızın %90ı görüyordu bunu. yemişim türkiye kupasında başakşehir maçını. ne olacaktı sara mertens falan girmeseydi sanki ? allah askına şöyle amatörlükler yapmayalım artık ya. transfer kadar önemli sara'nın sağlıklı dönmesi ve sene sonuna kadar maç kaçırmaması....

İnanmıyorum, inanmıyorum, inanmıyorum.
Ne görüşüyoruz sorması ayıp.

Manita ayartmaya çalışsan 10 güne evlenmeye ikna ederdin, ev almaya kalksan 10 günde adamın inadını kırardın.

Neyin görüşmesi
10 günde manitayı ayarlayıp bir de evleniyosun ha, helal olsun.

okan hocam okan hocam

Okan Hocamız ve Ligin en iyi sol beki İsmail Jakobs müthiş keyifli bir Basın Toplantısı izletti. Yolun sonunda alınacak bir kupa var ve gerekli hamlelerle yapacağımıza inanıyorum. Yarın mutlaka kazanmamız lazım. 0 çekse dahi Dinamo Kiev her zaman aynıdır. Haydi Avrupa Fatihi
InCollage_20250120_161930257.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hocam. Elinde kaliteli ama çok dar bir kadro var. Buna rağmen her kulvarda Namağlup devam ediyorsun. Gerçekten başkası olsa asla başaramazdı bunu. Yalnız San Mames finali için mutlaka transfer istemen gerekiyor. Güveniyoruz ilk gün gibi
InCollage_20250120_131406299.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüzünde ve konuşmasının içinde kaçış ifadeleri var. Ama kadromuzda iyi oyuncular var muhabbeti başladığı amda her transfer dönemi istisnasız sıçış olduğunu yaşadık.

Bayağı taraftarı oyalama hareketleri bunlar.

Allah korusun oyuncu ve oyuncuya bağlı puan kaybı yaşadığında çıkıp kem küm etmeyecek o halde.

ya zaten gol yeme konusunda direk oyuncuları işaret etti. Bireysel hatalar da oluyor falan filan. Savunma organizasyonunu - çizgisini dizayn edecek antrenörlük bilgisi bende mevcut değil diyecek hali yok tabi ya neyse.

ya zaten gol yeme konusunda direk oyuncuları işaret etti. Bireysel hatalar da oluyor falan filan. Savunma organizasyonunu - çizgisini dizayn edecek antrenörlük bilgisi bende mevcut değil diyecek hali yok tabi ya neyse.
birazda duran top muran top osimhen gazlaması balına ilerliyorduk da o bal da bitti gibi Egman'im

Biri Emerson imiş. Duyumcu hocam.

Son gun gelir yine

Bitmeye yakın oyuncu bitmeye okadar yakın değildir yine emin ol okan hoca. Bizim yönetimi tanıyorsun

kapsamlı expertiz raporlu okan hoca eleştirisi ne zaman gelir Ata'm
Okan hocayı seviyorum ya üstad, belli başlı eksikleri olsa ki her TD'de olur Galatasaray'a uygun bir oyun oynatıyor. Puan kayıpları sonrası gelen gerginlikle eleştiriyoruz ki eleştiri kültürü güzeldir ama haddimi aştığım yerlerde olmuyor değil üzülüyorum sonra, hocaya saygım büyük değerli üstadım:hat::love:

Geri
Üst Alt