Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.591
- 2.806
- 428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumlar inanilir gibi degil
Sakin beyler
hocaya tek 1 eleştirim var
geçen sene de tek eleştirim buydu
orta sahaya bu kadar inanmayışı beni çok şaşırtıyor
inanamıyorum gerçekten
rakipler orayı delik deşik etseler bile 3. orta sahayı 1 kere bile düşünmüyor
orta sahaya hücum kalitesi olarak da inanmıyor
çok şaşırıyorum bu duruma
hocam bu oyun modelinde, kerem ve Baris pozisyonları inanılmaz kritik bir rol oynuyor. Bugun ikisi de o kadar kotu kararlar verdi ki, takimin ritmini bozdu. Bir de 8 numara Sergio bugun çok temposuz oynadi. dolayisiyla da oyun Boyle gorunuyor.Siz hic bir oyun plani görebiliyirmusunuz ? Resmen rastgele futbol oynuyoruz. Hele rakip kapaniyorsa biri illaki sapkadan tavsan cikarmazsa hicbir halt yiyemiyoruz. Gecen sezon da böyleydi simdide aynisi. Bu sefer kendini kurtaran bir gomis cikmadi.
Biz fenere gülüyoruz , adamlarin aldigi oyuncuya bak ama takimin basindaki hoca kim diye, sanki bizim cok daha iyi bir hocamiz var.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şaşkınlık içinde izledim. İlk hamlesi orta saha olması lazımdı. Toreyra Kerem ne varsa sokacaktı direkt. Berkan topu ayağına aldıkça çıldırdım. Top bizdeyken bilirsiniz Berkan tamamen safi eziyettir.hocaya tek 1 eleştirim var
geçen sene de tek eleştirim buydu
orta sahaya bu kadar inanmayışı beni çok şaşırtıyor
inanamıyorum gerçekten
rakipler orayı delik deşik etseler bile 3. orta sahayı 1 kere bile düşünmüyor
orta sahaya hücum kalitesi olarak da inanmıyor
çok şaşırıyorum bu duruma
O vakit bu kilit oyuncular verimsizse o zaman farkli birsey denemesi gerek 90 dakika israrla olmiyani degil.hocam bu oyun modelinde, kerem ve Baris pozisyonları inanılmaz kritik bir rol oynuyor. Bugun ikisi de o kadar kotu kararlar verdi ki, takimin ritmini bozdu. Bir de 8 numara Sergio bugun çok temposuz oynadi. dolayisiyla da oyun Boyle gorunuyor.
kerem'i direkt alsın dedim ama o da girdikten sonra sadece pas hatası yaptı
bir şey diyemedim
değişiklikleri erken yapsa da bir tesiri olmayacaktı bugün sanki.
İyi de hocam karşındaki takım transfer yapmadı.Üstüne en iyi oyuncularını kaybetti. Kayseri’yi yenmek için Torreira’ya ihtiyacımız olmamalı.Bence hocayı eleştirecek kayıp değil. Alınan oyuncular sakat ve hazır değil. Asıl gereken bölgelere transfer yapılmadığı gibi Torerira da sakat. En önemlisi hazır durumda forvetimiz yok.