Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yorumlar inanilir gibi degil

Sakin beyler

hocaya tek 1 eleştirim var

geçen sene de tek eleştirim buydu

orta sahaya bu kadar inanmayışı beni çok şaşırtıyor

inanamıyorum gerçekten

rakipler orayı delik deşik etseler bile 3. orta sahayı 1 kere bile düşünmüyor

orta sahaya hücum kalitesi olarak da inanmıyor

çok şaşırıyorum bu duruma

Bence hocayı eleştirecek kayıp değil. Alınan oyuncular sakat ve hazır değil. Asıl gereken bölgelere transfer yapılmadığı gibi Torerira da sakat. En önemlisi hazır durumda forvetimiz yok.

Kadro her transfer döneminde olduğu gibi geç kuruldu. Hazır olanlarla oynuyor çıkarttığı 11'e bir şey demiyorum ama işlerin ilk yarıda yolunda gitmediği belliyken devrede hemen hamleleri yapması lazımdı. Sergio, Barış falan aşırı sırıtıyordu.

inanamıyorum gerçekten

Okan hoca esnek bir adam değil, aşırı muhafazakâr

Siz hic bir oyun plani görebiliyirmusunuz ? Resmen rastgele futbol oynuyoruz. Hele rakip kapaniyorsa biri illaki sapkadan tavsan cikarmazsa hicbir halt yiyemiyoruz. Gecen sezon da böyleydi simdide aynisi. Bu sefer kendini kurtaran bir gomis cikmadi.

Biz fenere gülüyoruz , adamlarin aldigi oyuncuya bak ama takimin basindaki hoca kim diye, sanki bizim cok daha iyi bir hocamiz var.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam bu oyun modelinde, kerem ve Baris pozisyonları inanılmaz kritik bir rol oynuyor. Bugun ikisi de o kadar kotu kararlar verdi ki, takimin ritmini bozdu. Bir de 8 numara Sergio bugun çok temposuz oynadi. dolayisiyla da oyun Boyle gorunuyor.

inanamıyorum gerçekten

şaşkınlık içinde izledim. İlk hamlesi orta saha olması lazımdı. Toreyra Kerem ne varsa sokacaktı direkt. Berkan topu ayağına aldıkça çıldırdım. Top bizdeyken bilirsiniz Berkan tamamen safi eziyettir.

İşin sıkıntısı şu Okan hocayla yönetim sözleşme yenilemedi.Demek ki başka 1 hoca arayışındalar.Zaten geldikleri ilk sezonda da öncelik yabancı 1 hocaydı şimdi de yabancı hoca arıyolar bence.Gallardo olabilir bu isim.Şampiyon olmuş hocanın sözleşmesini yenilemezsen hocanın kafası da şu maçta olmaz..

Nelsson ve abdule allah ne verdiyse defans arkasına atın diye mi çalışıyosunuz hafta boyunca ?

Takım ciddi anlamda pas özürlüsü bunu neden göremiyosun,barış alper,sergio,mertens bu kadar fazla niye sahada kaldı.

Mertens-Bakambu
Oliveira-Kerem
Barış-İcardi yapıp Bakambuyu sağa atsan maçı çözerdik

@Okan Özkan Bize takıma üniversite okutacak yıldızlarla anlaşabilen ve büyük takım oyunu oynatabilecek Ancelotti gibi hoca lazım ama Terim değil bu isim. Mümkünse üst düzey yabancı.

En kötü kararı torreira oldu , dayıcım 15dk oynat bari TS maçında 11 süreceksin şimdi böyle planlama mı olur ?

kerem'i direkt alsın dedim ama o da girdikten sonra sadece pas hatası yaptı

bir şey diyemedim

değişiklikleri erken yapsa da bir tesiri olmayacaktı bugün sanki.

Bence hocayı eleştirecek kayıp değil. Alınan oyuncular sakat ve hazır değil. Asıl gereken bölgelere transfer yapılmadığı gibi Torerira da sakat. En önemlisi hazır durumda forvetimiz yok.
İyi de hocam karşındaki takım transfer yapmadı.Üstüne en iyi oyuncularını kaybetti. Kayseri’yi yenmek için Torreira’ya ihtiyacımız olmamalı.

Geri
Üst Alt