Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yaptığı ilk 2 değişiklik çok yersizdi. Önce orta sahayı parselleyecek isimleri almalıydı, sonra o hamleler yapılabilirdi. İlk 11 için birşey diyemem, bence anormal bir durum yok ama değişiklik sıralamasında hata yaptı. Takım hiç ritm bulamadı, bir B planı da yoktu, hep ezbere hücumlar geldi. Mevcut rotasyonu nasıl idare edebilecek, açıkçası bu maç beni biraz meraklandırdı. Şayet işler iyi gitmezse bu kadro yapısıyla içerisi çok rahat karışır. Yerli kuralı, yabancı kontenjanı, hazır olmayanlar derken hocayı zor bir sezon başlangıcı bekliyor, buradan bir şekilde sıyrılması lazım. Bir de mümkün mertebe oyuncu satışı yapmalıyız, şişkin rotasyon antrenörün üzerinde her zaman yüktür.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam sana sonuna kadar güveniyorum başarını devam ettireceğine şüphem yok ama zalgiris iki maç Kayseri maçı kapalı oynayan takımlara pozisyona giremiyoruz. Yani set oyunumuzu neredeyse hiç yok. Artık anlaşıldı ki takımların en az %70'i bize kapanıp kontra kovalayacak. Yardımcı antrenör mü değişir yeni bir isim mi gelir set için bilmiyorum ama acilen set hücumunu geliştirmelisin.

Elinde Kane var oynatmıyorsun bir de Leipzig gibi takımdan finalde 3 yiyorsun. Onca yıldız var elinde ayıp ayıp. Tuchel istifa.

Geri
Üst Alt