Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

öyle de söyleniyor zaten maçın biteli 1 saat olmuş, siniri stresi yavaş yavaş atılıyor, bu süreçte de insanlar zaten sinirli gidip fenerlisin bilmemnesin demeye gerek var mı
Estağfurullah fenerlisin demedimhaddim de degil jesus ucuyorcular a diyorum . Ama hoca değil denilmez hoca kendisi oyuncu değil denilmez oyuncu da lisanslı oyuncu . Yetenekli değil denilir o denilir bu denilir eski taraftar bakisi mi iyiydi şimdi medyadan mi böyle bilemiyorum . Dedim ya jardel anadolu oyuncusuydu şimdi

tanrı aşkına bayı sağ kanada koyma artık

Büyük haksizlik yapiliyor gercekten

Ya bu adam gecen sezon rekorlar kirdi derbilerde rakipleri paramparca etti ve sampiyon oldu

Her mac adeta diken üstündeydi o sekilde gecti sezon ve sonunda sampiyon oldu hem de 11-12 sezonundan bu yana hic bir sekilde olmayan bir üstünlük kurdu rakiplerine karsi

Simdi ligin ilk macindan sonra öyle bir görüntü var ki adamin kredisi sifir

Bu sekilde baski yaparak hem hoca’ya hem kulube zarar vereceksiniz aklinizda bulunsun belki fener taraftarina benzemekten vaz gecersiniz

Hocanın üst seviye takımlar için yetenekleri kısıtlı kalıyor, bunu kabul edelim. Kabul ediyorsanız eleştirmenin bir anlamı yok.. kendini geliştirir mi bilmiyorum.. Eğer yönetim Okan Hoca ile devam edecekse bize Hagi gibi saha içini yönetecek biri lazım. Geçen sene Toreira+ İcardi az çok bunu yaptı şampiyonluğu getirdi ama bu sene federasyon + siyaset + hakem + yatacak malum takımların desteği ile kadro olarak güçlenmiş feneri geçmek için yeterli değil. 5 tane sol açık 5 tane sağ açığın olup orta sahasız lige başlamak acayip birşey.. Kadro yapılanması acayip.. Hedefe ulaştıracak saha içi veya dışı bir futbol aklı yok şu an bizde..

Takımın başına yeni gelirsin, sıfır takım kurarsın sezonu yeni açarsın olur böyle şerler.

Be kardeşim geçen senenin şampiyon kadrosu korunup ekleme yapılmış, sen 1 yıldır bu takımın başındasın sezonuda avrupa maçlarıyla erken açmışsın.

İnşallah erken toparlarsın, bu fixtür senin erken havlu atman için yapıldığını görür aklını başına alırsın.

Kerem, barış kamp gördüde ne oldu dağa taşa vurup durdular yanına önüne iki top atamadı takım, kenarda premeier ligin yıldızı Kerem ve Bay gibi adamların arkasında dakika 70 de oyuna alıyorsun
Sanki mcity sin , rakibin barça vs.

Sen bu oyuncuları ve takımı yönetemezsen onlar seni yönetir merak etme.

İyi de hocam karşındaki takım transfer yapmadı.Üstüne en iyi oyuncularını kaybetti. Kayseri’yi yenmek için Torreira’ya ihtiyacımız olmamalı.
Bu mantıkla bakarsak kadro kalitesi olarak ligdeki bütün maçları kazanmamız lazım ama öyle olmuyor işte. Toreira nın yanına ve yedeğine oyuncu almadık. Puan kaybı şaşirtmadı.

Hocanın üst seviye takımlar için yetenekleri kısıtlı kalıyor, bunu kabul edelim. Kabul ediyorsanız eleştirmenin bir anlamı yok.. kendini geliştirir mi bilmiyorum.. Eğer yönetim Okan Hoca ile devam edecekse bize Hagi gibi saha içini yönetecek biri lazım. Geçen sene Toreira+ İcardi az çok bunu yaptı şampiyonluğu getirdi ama bu sene federasyon + siyaset + hakem + yatacak malum takımların desteği ile kadro olarak güçlenmiş feneri geçmek için yeterli değil. 5 tane sol açık 5 tane sağ açığın olup orta sahasız lige başlamak acayip birşey.. Kadro yapılanması acayip.. Hedefe ulaştıracak saha içi veya dışı bir futbol aklı yok şu an bizde..

✍️

Hoca, Zaniolo gibi topçulardan korkma

Zaha gibi topçulara ışıldayacakları ortamı sağla

Tarihin en iyi yönetimi var arkanda

Bu fırsat bir daha kimseye gelmez

Sezonu bitireceğini düşünmüyorum, bunun sebebi de takımın kötü oynaması falan değil, oyuncuları sürekli medya önüne atmasından dolayı, geçen sene gomis krizinde aceleci davrandi, belli ki halledilecek bir işti ve halledildi, bu sene nelssonu attı, şimdi de bu maç " oyuncular oynamazsa giderler " dedi, Okan hoca epey iyi bir hoca ama başakşehirde de aynı işleri yapıp topculari medya önüne atmış ve eninde sonunda topçular da kendisini yemiş, burada da benzer sonu yaşayacak

Ligde iceri veya deplasman olsun en az 20 tane bu sekilde mac oyniyacagiz, yani defans yapan takimlara. Gecen sezon ilk golü atane dek akla karayi zor seciyorduk. Biryesel yeteneklerin ayaklarina bakar olduk bu tür maclarda, onlarda birsey yapamayinca puan kayiplari yasadik.

Sorun surda, yüzde 50 den fazla böyle maclar oynamamiz kesinken buna neden bir cözüm bulunamaz? Benim gördügüm ceza sahasina girmeye calisiyoruz bu olmasa kanatlardan durmadan orta kesiyoruz. Peki ceza sahasinda kac oyuncumuz var? Genelde 2 bazen 3 rakip ise 5 veya 6 kisi ile karsiliyor bu hava toplarini.

O vakit bunu mac boyu denemek kime ne fayda sagliyor? Neden bu kiliti acacak bir oyun kurgumuz yok? Neden duran toplar icin hala ciddi anlamda bir calismamiz yok? Bu takimlari hic bir sekilde acacak bir yönetim.yoksa duran topla bu isi bitirmen gerek.

Malesef gecen sezon dan beri asiri defans yapan takimlara karsi bir cözüm bulamadik. Belki bunun icin zaha ve tete alindi ama bu oyuncular ilk 11 de yoksa bir b planin olmasi gerekmiyormu?

Bu takimin basina cok iyi bir analizci gerek. Rakip takimi nasil cözeriz , üzerine bir oyun sekli verecek ve hocaya karsi takimin eksilerini artilarini anlatip bir cözüm bulmasina yol acacak bir adam sart teknik ekibe, suan öyle biri varsa net bu isinde yetersiz kaliyor.

Bu kilitleri acacak bir yöntem bulamazsak ve sansa erken gol atamazsak cok puanlar kaybederiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt