Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Şampiyon olacaksak bu tip maçları daha rahat kazanmalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diken üstünde maç izliyoruz resmen. İcardiyi nasıl çıkartmaz yav sinirlendim.Hangi ayda iyi oyun ve zayif rakipleri ezerek bir futbol izlettireceksin merak ediyorum.
13 resmi maç geride kaldı. Bence artık bazı şeyleri konuşmanın zamanı geldi. Artık henüz hazır değiliz tarzında mazaretleri bir kenera bırakalım. Rüya bir kadro kuruldu. Hoca bu kadroya ne katabiliyor? Eleştirileri ciddiye alıyor mu? Çözüm üretebiliyor mu?
Icardi hic bir mac cikmaz oyundan cunku bunun icin dakika 65'de 3-0 falan olmali skor. Onu da yapamadigimiz icin mecbur oynayacak sonuna kadar.Diken üstünde maç izliyoruz resmen. İcardiyi nasıl çıkartmaz yav sinirlendim.
Şunu gördüm icardi Muslera istemedigi sürece yedek kalamazlar oyundan da cikamazLar
Şu durumunu görünce oynamasın. Ha fiziken iyi olur ozaman tamam. Bu halde hemen alırım oyundanIcardi hic bir mac cikmaz oyundan cunku bunun icin dakika 65'de 3-0 falan olmali skor. Onu da yapamadigimiz icin mecbur oynayacak sonuna kadar.
Geçen senekilerin yürümeye mecali var mı sanki? Hadi Mertens yaşlandı, Oliviera, Kerem geçen sene bu kadar kötü müydü? Sadece geçen senekiler oynuyorsa durum daha vahimrüya kadronun yarısının yürümeye mecali yok hoca gelen senekilerle yürüyır
yeni gelenlerin kötü olmasını kabullendik de geçen seneden devam eden adamlar bile fiziksel olarak gerilemiş gibi
niye böyle hocam
sadece boey aynı seviyede