Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hangi ayda iyi oyun ve zayif rakipleri ezerek bir futbol izlettireceksin merak ediyorum.
Diken üstünde maç izliyoruz resmen. İcardiyi nasıl çıkartmaz yav sinirlendim.

Şunu gördüm icardi Muslera istemedigi sürece yedek kalamazlar oyundan da cikamazLar

13 resmi maç geride kaldı. Bence artık bazı şeyleri konuşmanın zamanı geldi. Artık henüz hazır değiliz tarzında mazaretleri bir kenera bırakalım. Rüya bir kadro kuruldu. Hoca bu kadroya ne katabiliyor? Eleştirileri ciddiye alıyor mu? Çözüm üretebiliyor mu?

rüya kadronun yarısının yürümeye mecali yok hoca gelen senekilerle yürüyır

Diken üstünde maç izliyoruz resmen. İcardiyi nasıl çıkartmaz yav sinirlendim.

Şunu gördüm icardi Muslera istemedigi sürece yedek kalamazlar oyundan da cikamazLar
Icardi hic bir mac cikmaz oyundan cunku bunun icin dakika 65'de 3-0 falan olmali skor. Onu da yapamadigimiz icin mecbur oynayacak sonuna kadar.

Her maç yazacağım artık bunu

Takımdan ve oynanan oyundan çok rahatsızım

Okan efendi ne zaman oynayacak bu takım

Ve laubali hareketler ne zaman bitecek

Galiba ligin en zayif takimiyla oynadik. Adamlar sadece ilk yarida yavas oynadilar. Oyle full otobus de cekmediler, sert de oynamadilar. Bu takima da fark atmayacaksak kime atacagiz?

Ligde ve Avrupa'da yola namağlup devam eden hocamı tebrik ederim. Ne bekliyorsunuz, bu sene geçen sene ki Trabzon gibi olmamızı bekliyordunuz. Daha çok beklersiniz.

yeni gelenlerin kötü olmasını kabullendik de geçen seneden devam eden adamlar bile fiziksel olarak gerilemiş gibi

niye böyle hocam

sadece boey aynı seviyede

Şu maçın hiç bir anı için iyiydik denemez en fazla kötü çok kötü karşılaştırması olur oysa gün geçtikçe daha iyi olmamız gerekiyor.

İyi oyun yine yoktu malesef. Fazla rotasyon dinlendirmek ve şans vermek adına iyi ama oyunu çok kötü etkiliyor.

Geri
Üst Alt