Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İstanbulspor maçı hem set hem geçiş denemeleri keyifliydi, sinyali gelmişti. Bu maç ise uçtuk gerçekten, istatistik olarak yakalanması çok zor bir istatistik elde ettik süperlig seviyesi için. Tebrikler hocam.

Bu mac tam derslik. Durdurup durdurup, geri sarip sarip izletmeli

Herhangi bir Avrupa liginden maç açın 3lu ortasaha oynuyor Okan hocada bu olayı çözdüğü ve anladığı gün bana göre level atlayacak tam ona uygun kadro var elinde

Mac 2-1'e gelince takimda mac bitti havasi olustu. Bunu da kendisinin cok rahat tavirlarindan cozmeye calismayacagini gorebiliyoruz.

Öncelikle bugünkü oynattığı oyunu tebrik etmek lazım eşine az rastlanır bir ezicilik sergiledik..Lakin hocanın hala acemilikleri devam ediyor..
Bir şekilde maçı cevirmisiz hala Davinson Sanchezin hayati müdahalelerine ihtiyaç duyuyoruz.. Hadi bunu geçtim rakip kapanmış ezim ezim eziyorsun oyuna aldığın BAY şöyle bir maçta Eyüp aydını alırdım BAYi yine almazdım hoca olsam.. Abdulu alıp kaanı orta sahaya atmak çok zor olmasa gerek ki kendisi de geç de olsa yaptı bu hamleyi..
Ayrıca şu savunma arkası paslar konusunda başta akturkoglu olmak üzere herkesin kulağı çekilmeli kaç kez 5 oyuncumuz oyundan düştü kontra yedik ..
Bizdeki kariyerinde ilk kez topu teslim edip kapanacağı bir maça çıkacak çok merak ediyorum nasil oynayacağımız Manuya karşı..

Barış Alper'de bizim göremediğimiz ne görüyor merak ediyorum. Kerem D - Barış Alper değişikliği çok anlamsızdı. Hala maç içinde bir etkisi yok gibi.

Maçı İzleyemedim ama yine bir araba gol kacirmisiz galiba .lan kırın artık şu şanssızlığınizi

Gene gereksiz panik yapip orta sahayi boşalttı lakin gol tam o ara gelince avuclamaktan kurtulduk. Tebrikler canım hocam benim :hat:

He tamam arkadaş Okan çok kötü hoca her şeyi bilen arkadaşlar...

Geri
Üst Alt