Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Manu maçında da seri bozulmadan devam eder umarım.

avrupada alınacak sonuçlar lige hem olumlu hem olumsuz anlamda çok etki ediyor.

Taraftarimiz ne yazik ki sosyal medya cukurunun etkisiyle linclemek icin maclari sadece hata ve eksik arama gözüyle izliyor

Bu takimin her gecen gün daha iyiye gidecegini haftalardir yaziyoruz

Takim bana bu isigi trabzon ve antep macinda vermisti zaten

Takima ve hoca’ya güvenip destek olmak bu kadar zor olmamali

Cok iyi bir teknik direktör oldugunu daha nasil bir sekilde ispatlamasi gerekiyor bazi insanlara anlamis degilim

Saglik olsun diyelim

Orta sahayı bitiren değişiklik aşırı saçmaydı ama ilk 30 dakika ve geriye düştükten sonra orta sahayı boşladığımız dakikaya kadar oyun iyi şeyler vaat etti. Üstüne koyarak devam ediyoruz hala çok fazla eksiğimiz var yabancı sınırı da büyük sorun teşkil ediyor ama bu maçlık memnunum

Bu ne demek ya. İlla bir kaza mı çıkması gerekirdi

off ne alaka ya

madem saçma değildi 2. golden sonra devam etseydi öyle o zaman

hocanın arkasındayız da yanlışını da söylemeyelim mi
Öncelikle barış ı aldı Kerem i çıkardı, diğer Kerem ile teteyi ortaya yaklaştırdı. O hep söylediğiniz 8 10 oynayan iki oyuncu ile 4 3 3 e döndü. Sadece isimlere odaklanarak sistem belrliyorsunuz oyundaki yerlerine bilemdikkat etmemişsiniz. Skoru yakaladıktan sonra da eski sisteme geri döndü.
Buna yanlış demek de saçma. Maç içerisinde kazanmak için bir hamle yapıldı ve adam bunu başardı. Siz buna hata diyorsanız sizin görüşünüz tabi. Ama defans oyuncusunu forvete atıp sonuç alınca bir td nasıl dahi oluyorsa bu hamlenin karşılığında bir sonuç alındığında da şapkanızı çıkarın.

Eski bir orta saha olarak bu kadar orta sahasız bir oyun anlayışında ısrar etmesi ve işin ilginci özellikle bu sezon leş gibi oynamamıza rağmen başarılı olmamız gerçekten çok ilginç. Bizim göremediğimiz bazı şeyler olduğu açık.

bu nasıl bi bakış açısı yaw.
Bakış açısı mı oyunu talip etmek mi yukarıda yazdım. Sadece kağıt üstündeki isimlere odaklanıp yorum yapıyorsunuz. O değişiklikten sonra kim nereye geçti haberiniz bile yok.

Öncelikle barış ı aldı Kerem i çıkardı, diğer Kerem ile teteyi ortaya yaklaştırdı. O hep söylediğiniz 8 10 oynayan iki oyuncu ile 4 3 3 e döndü. Sadece isimlere odaklanarak sistem belrliyorsunuz oyundaki yerlerine bilemdikkat etmemişsiniz. Skoru yakaladıktan sonra da eski sisteme geri döndü.
Buna yanlış demek de saçma. Maç içerisinde kazanmak için bir hamle yapıldı ve adam bunu başardı. Siz buna hata diyorsanız sizin görüşünüz tabi. Ama defans oyuncusunu forvete atıp sonuç alınca bir td nasıl dahi oluyorsa bu hamlenin karşılığında bir sonuç alındığında da şapkanızı çıkarın.
sonuç bu yüzden falan gelmedi dk başı pozisyona giriyoduk zaten

keremle tete ortada oynayınca 4-3-3 oynuyor olmuyosun

107057.webp

:hat:

Mesajları okumaya üşendim. Bu maçın dönüm noktası olmasını umuyorum; oyuncuların iştahı hoşuma gitti. Maçın belli bölümünde değil, tamamında etkin bir takım gördüm ilk defa...

UCL maçları için orta saha hattını çözmesi gerekiyor; ya direkt üçlü orta sahaya dönmeli yahut Torreira' nın yanına (Aslında arkasına) Kaan' ı atmalı...

sonuç bu yüzden falan gelmedi zaten dk başı pozisyona giriyoduk zaten

keremle tete ortada oynayınca 4-3-3 oynuyor olmuyosun
Biraz geriye yaslayınca oluyorsun. Hücum ve defans oyunlarında sayıları değiştirebiliyorsun oyun içi direktiflerine. Hiçbir şey kağıt üzerindeki gibi değil.

Geri
Üst Alt