Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

sir ünvanını hak etmiştir

640x360

25 maç
18 galibiyet
4 beraberlik
3 mağlubiyet (kayseri, konya, bjk)
Bizim takımın bir dönem deplasman fobisi vardı deplasman maçlarını görünce herkese bi daralma geliyordu küme düşme potasında olsa bile bir korku oluyordu.

Hocamızın hiç öyle huyları yok çatır çatır oynatıyor Manchester bile fark etmiyor gene önde basıyor. :asd:

Valla hoca delirtti beni ikinci yarı oyuncular girene kadar sesi kaybettim, bu soğukkanlılığını biraz dengelemeli Allah korudu desek yeridir..

Maç planını cüretkar buldum, idealizmini takdir etsem de biraz da pragmatik olmalıyız. Şansımız vardı da yenilmedik. Oyun olarak doğruları yaptığımızı düşünmüyorum fakat tarihe geçecek bir galibiyet aldığını kabul etmek durumundayım. Bayern'e bile böyle çıkacağız orası kesin de Bayern umarım çok da şeyapmaz

Maç planını cüretkar buldum, idealizmini takdir etsem de biraz da pragmatik olmalıyız. Şansımız vardı da yenilmedik. Oyun olarak doğruları yaptığımızı düşünmüyorum fakat tarihe geçecek bir galibiyet aldığını kabul etmek durumundayım. Bayern'e bile böyle çıkacağız orası kesin de Bayern umarım çok da şeyapmaz

Katilmiyorum

Xg’miz manchester dan fazla

Deplasman da 3 gol attik

Kacirdigimiz penalti var

Oyun olarak dogrulari yapmadik demek kesinlikle yanlis

Ortada bir emek var,sans degil yani

Sansimiz olsa evet sanchez’in ayagi kaymazdi yedigimiz gol de

Katilmiyorum

Xg’miz manchester dan fazla

Deplasman da 3 gol attik

Kacirdigimiz penalti var

Oyun olarak dogrulari yapmadik demek kesinlikle yanlis

Ortada bir emek var,sans degil yani

Sansimiz olsa evet sanchez’in ayagi kaymazdi yedigimiz gol de
Kesinlikle inanılmaz bir emek var, Kerem Kaan Boey Icardi inanılmaz çalıştı. Herkes ortalama seviyesinin üstündeydi Oliveira haricinde. Herkes çok motiveydi ve sakindi plandan şaşmadılar bunların hepsinde elbette hocanın da payı var.

Fakat rakibe ceza sahasında bekleri bile öne yollayarak basmak, top bize geçince de uzun vurmak doğru oyun değildi. Hücumda tercih hataları ve savunmada skandal hatalar yapmasalar kazanamayacaktık. Sanchez'in pozisyonu şanssızlık değil Oliveira'nın eşşekliği.

United bulduğu tehlikeli geçişleri şutla bitiremedi diye xG'leri düşüktü. Yalnız şunu da kabul etmem lazım ki bizim press ben ne kadar yanlış bulsam da 70 sonrası seviye olarak düşmeyerek oyun sonunu bizim lehimize çevirdi. Biz de o xG'yi o bölümde kastık zaten. Fakat adamların oyun başında rahatlıkla presimizi kırdığı paslar ve özellikle ikinci devre Eriksen'in girmesiyle felç ettikleri uzun takım boylu yapımızdan goller çıkarsalardı bu maç böyle bitmeyecekti. Planı belki de bir şekilde 70'e gelmekti ama bu da doğru değil benim gözümde.

Ha kazandıysa haklıdır gibi bakanları da anlıyorum ancak ne presimiz her takıma korkusuzca uygulayabileceğimiz kadar kompakt ve kusursuz, ne de top bizdeyken yaptıklarımız heyecan uyandırıyor. Man Utd, Bayern, hatta genel olarak CL maçlarında top bize fazla kalmayacağı için orası önemsiz denebilir ama bu maçtaki oyun anlayışımız en iyi tabirle kumardı.

Oyuna müdahalede geç kalıyor hoca ama manchester united'ı deplasmanda yenerek her türlü övgüyü de hakkediyor. İçimizde hep ukde kalmıştı manchester'ı yenmek hatta büyük takımlara karşı deplasmanda maç kazanamamak. Bunu kırdı hoca lafta, hayallerde kalmayip Galatasaray'a yakışır bir sonuç aldı. Bu kadar yıldız oyuncuyu da idare etmek kolay iş değil adam yönetimi konusunda gayet iyi. Gol atamama korkusundan m.united deplasmanında galibiyete vardı takım. tabii o kadrolarla şimdi olan kadroyu kıyaslamak haksızlık olur ama Galatasaray'a sinmeye başlayan korkuyu bu maçla tam anlamıyla kaldırdı hoca.

UEFA'nın koşu mesafelerini yayınladığı tarihten (2012/13) bugüne tüm Galatasaray maçlarına baktım.

Galatasaray 2012/13'ten beri Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 44 maçta en fazla koştuğu maçı oynadı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi koşu rekorları:

• 23/24 Manchester United 2-3 Galatasaray | 117.5 km

• 13/14 Kopenhag 1-0 Galatasaray | 116.76 km

• 13/14 Juventus 2-2 Galatasaray | 115.49 km

• 12/13 Manchester United 1-0 Galatasaray | 115.09 km

12/13 & 13/14'ün ortak noktası gruptan çıkılması. Benzer mücadele seviyesi en son o dönemde yakalanmıştı.

semih durası/lig radyo

Gectigimiz sezon kadikoyde Torreira ve Icardi yedek baslatip Baris ve Berkan ile basladi herkes napiyor bu adam demisti 0-3 yendik , manchester macinda Kerem 10 ve Kaan Ayhan orta saha basladi herkes napiyor bu adam dedi 2-3 old trafford'da 2-3 yendik. Buyuk hocasin Sokan hocaammm

Geri
Üst Alt