- 5 Eylül 2014
- 84.685
- 70.539
- 4.513
İlk geldiğinde dediklerini ortaya çıkartma cocksfi54 maç 42 galibiyet yine ne icat ettin hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk geldiğinde dediklerini ortaya çıkartma cocksfi54 maç 42 galibiyet yine ne icat ettin hocam
Umutunkiler dışında geçmişe bir sünger çekelim derim ustatİlk geldiğinde dediklerini ortaya çıkartma cocksfi
25 maçdeplasman istatistiği nedir kral
54 maç 42 galibiyet yine ne icat ettin hocam
Bizim takımın bir dönem deplasman fobisi vardı deplasman maçlarını görünce herkese bi daralma geliyordu küme düşme potasında olsa bile bir korku oluyordu.25 maç
18 galibiyet
4 beraberlik
3 mağlubiyet (kayseri, konya, bjk)

Okan bey diyeceksiniz Turkish stylasir ünvanını hak etmiştir
![]()
@Vasfi Vural Sami ile arkadaşlığını kesmeni sana tavsiye ederim, hayin bir insan çünkü
Bayern'e saplar mıyız?Deplasmanda Manu yeniyorsun dünden beri her konuda birilerine bok atan bir güruh var.
Sanarsınki maça sevinmemişler hiç.
Komik bir kafa yapısı zira şu galibiyete sevinmeyi bilmiyorlar.
Maç planını cüretkar buldum, idealizmini takdir etsem de biraz da pragmatik olmalıyız. Şansımız vardı da yenilmedik. Oyun olarak doğruları yaptığımızı düşünmüyorum fakat tarihe geçecek bir galibiyet aldığını kabul etmek durumundayım. Bayern'e bile böyle çıkacağız orası kesin de Bayern umarım çok da şeyapmaz
Kesinlikle inanılmaz bir emek var, Kerem Kaan Boey Icardi inanılmaz çalıştı. Herkes ortalama seviyesinin üstündeydi Oliveira haricinde. Herkes çok motiveydi ve sakindi plandan şaşmadılar bunların hepsinde elbette hocanın da payı var.Katilmiyorum
Xg’miz manchester dan fazla
Deplasman da 3 gol attik
Kacirdigimiz penalti var
Oyun olarak dogrulari yapmadik demek kesinlikle yanlis
Ortada bir emek var,sans degil yani
Sansimiz olsa evet sanchez’in ayagi kaymazdi yedigimiz gol de