Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Altı üstü bir beraberlik aldı, takım henüz hazır değil 500 tane yorum yapılmış. Şampiyon olduğu gün tebrik için bu kadar yorum gelmemişti mesela. Bu tamamen toksik eleştiri kültüründen ileri geliyor. İnsanlar yapmaktan değil yıkmaktan keyif alıyor, üretmeyi değil tüketmeyi seviyor. Fenere benzemeye başladık diyordum düzeltiyorum feneri çoktan geçtik pesimistlik ve olumsuzluk anlamında.

Altı üstü bir beraberlik aldı, takım henüz hazır değil 500 tane yorum yapılmış. Şampiyon olduğu gün tebrik için bu kadar yorum gelmemişti mesela. Bu tamamen toksik eleştiri kültüründen ileri geliyor. İnsanlar yapmaktan değil yıkmaktan keyif alıyor, üretmeyi değil tüketmeyi seviyor. Fenere benzemeye başladık diyordum düzeltiyorum feneri çoktan geçtik pesimistlik ve olumsuzluk anlamında.

Tartismasiz dogru bir yorum

İşte onun için renktaş

Yapman gereken orta sahayı sayı olarak kalabalık tutup

hem topun sende kalma süresini arttıracaksın hem de oyunun oynandığı alanını kısaltıp rakibi baskı altına alacaksın

Ama Okan bunun yerine sorun forvetteymiş gibi forvet çıkarıp forvet dahil etti oyuna

Hele sonraki Barış Halil değişikliği ise tüy dikmektir tabiri caizse

Ben eleştirimde devam ediyorum kim ne derse desin

Okan Buruk'un oyunu okuma noktasında zaafları var

Umarım geliştirir kendisini diyeceğim ama ışık göremiyorum açıkça
Kesinlikle.. Lucas 10-15 dakika oynayamayacaksa neden yedek kulübesinde? Hadi diyelim oynayamayacak Kaan niye oynamaz?

Halil değişikliğinde isyan ettim. Biz maçı 5 yerli ile bitirdik yahu. Halil girdi Apo’yu da ileri attı, top ileri gitmedi ki gol atalım

Burada milletin kızmasının ana sebebi Fenerbahçe'nin kadrosunun bu sene daha iyi olması. olur da adamlar ilk 10 haftayı kayıpsız geçer Biz de 4-5 maç takılırsak onları yakalamak kolay olmayabilir.

Her eleştiriyi de millet "kovulsun bu" diye anlamasın.

Benim eleştirim kendisine neden geçen sezon bıraktığımız yerde değiliz? Neden sil baştan başlamak zorundayız? Ciddi bir dezavantajimiz olacak böyle. Bazılarının dediği gibi toparlarsak toparlayana kadar geriye düşmüş olmayacağız mı? Peki toparlayacagimizin garantisi var mı?

Çünkü yapılan yatırım sürekli kazanmamız üzerine kurulu. CL'ye gitmek mecburiyetindeyiz.

Kayseri'ye takılan takım CL play-off'da takılırsa ne olacak? Bir kaç haftaya toparlarız demek şu durumda kurtarmıyor.

Bu sezon başlangıcı için söylüyorum. Net başarısız oldu!

Birde Dubois'nın şişe fırlatması, Kerem'in Halleri falan. Takım içinde olaylara hakim olduğundan şüpheliyim.

fenerlilerin pesimist olması da normal. Neredeyse 25 senedir görmedikleri dram kalmadı. Tam mutlu oluyor gibi oluyorlar yine başlarına iş geliyor da. Bizim taraftarın ki aşırı saçma… Grçen sezon her puan kaybından sonra şampiyonluk gitti diye ağlama seansları vardı

jenerasyon ile alakalı ben artık eminim

beğeni için başkalarının kendilerini popüler kılması için her şey mübah

eskiden popülerlik iyi şeyler yaparak olunan bir şeydi

şimdi ise anonim olunduğu için rezil bile olsan popüler olmayı tercih ediyor insanlar

mesela dün de yazdığım gibi bazı mesajlar sırf diğer takım taraftarları alıntı yapsın diye yazılmış o kadar belli ki

Oyuncu değişiklikleri takımı yine baltaladı. Bu adamın ortası yok. Devre arası hayatta oyuncu değiştirmez ama 70’de tüm takımı değiştirir. İlk defa oynayan adamları bir anda kilit maçın sonunda almak akıl karı değil. Sadece Zaha’yı daha erken alıp biraz gidişata bakması gerekirdi.

takım 50 metrede top oynuyor, orta saha bağlantıları yaratamadığı için. oyun sistemi, plan, program , rakibin tarzına göre reaksiyon hak getire
Bu kullanilan uzun topar genelde hep bize atak olarak geri dönüyor, gecen sezon basida israrla 3-4 mac uzun top oynatmaya calisti bakti olmuyor vazgect simdi tekrar basladik uzun topa.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam 3 milyon kiralık doğruysa ne güzel yedin zaniyi ama afiyet bal şeker olsun...

Eleştiri olacak ki yanlışlar ortaya çıksın.
Hocam lig başında Tff ye kadroları verirken sistemi de mi veriyorsun ki hep aynı taktik ile çıkıyoruz rakip fark etmeksizin .
Dün kayseri de doğru düzgün adam yok orta sahayı ele geçirsek maçı alacağız sürekli uzun top oynuyoruz ya maça 3 lu orta saha ile çıksak ne olurdu 4 3 3 gibi
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim kazimcan
Mitso oliviera torrera
Yunus bakambu zaha
Gibi oyuncular farklı olabilir ama neden her takıma 4 2 3 1 gibi oynuyoruz zaten o ikili kötü oynuyor oyun kuramıyoruz top çıkaramıyoruz .
Neden aynı taktik ?
Neden oyuncu değişikliği için dk 60 65 Neden?
Abdülkerim forvete attın?
Halil Neden girdi ?

Eleştiri olacak ki yanlışlar ortaya çıksın.
Hocam lig başında Tff ye kadroları verirken sistemi de mi veriyorsun ki hep aynı taktik ile çıkıyoruz rakip fark etmeksizin .
Dün kayseri de doğru düzgün adam yok orta sahayı ele geçirsek maçı alacağız sürekli uzun top oynuyoruz ya maça 3 lu orta saha ile çıksak ne olurdu 4 3 3 gibi
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim kazimcan
Mitso oliviera torrera
Yunus bakambu zaha
Gibi oyuncular farklı olabilir ama neden her takıma 4 2 3 1 gibi oynuyoruz zaten o ikili kötü oynuyor oyun kuramıyoruz top çıkaramıyoruz .
Neden aynı taktik ?
Neden oyuncu değişikliği için dk 60 65 Neden?
Abdülkerim forvete attın?
Halil Neden girdi ?
Hocanin bir ana kurgusu var onu her takima karsi kullaniyor, yarasin yaramasin fark etmiyor. Haydi kendi görmüyor bazi seyleri ,yanindaki yardimcilar ne ise yariyor? Onun icin bu ekipe saglam bir analizci sart.

Hocanin bir ana kurgusu var onu her takima karsi kullaniyor, yarasin yaramasin fark etmiyor. Haydi kendi görmüyor bazi seyleri ,yanindaki yardimcilar ne ise yariyor? Onun icin bu ekipe saglam bir analizci sart.

Herkese ana kurgu olmaz ki yarin real madrid gelince de ayni kadro mu oynayacak. Yada Abdülkerim dakika 85 de forvete geçecek?
Çok kızdım dün akşam bu kadar kötü en son ne zaman oynadık hatırlamıyorum

Geri
Üst Alt