Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Zaha kendi bu işi bildiği için bisey demiyorum. Yapiyo arada. Kerem Barış Tete. Bu üç adam hatta bekleride buna dahil edebiliriz. Kanatta topu getirip son çizgiden kaleye paralel pas atmaya calisiyolar. Oynadığımız tüm maçlarda böyleydi. O top ya orda bekleyen 5 tane rakip oyuncuya. Yada direkt kaleciye gidiyor. Bu oyuncularimiz ne hikmetse bir türlü son çizgiye inip hafif dışa doğru pas atmayı hiç denemedi. O bölgede bekleyen oyuncumuzda pek olmuyor zaten. Suna bile calisilmamis olması. En temel eksikliklerden birisi mesela. Bunu ben gorebiliyosam koca teknik heyet nasıl goremiyo. Nasıl calistirmiyo anlam veremiyorum ki böyle temel yapılması gerekip yapılmayan bir sürü şey var. İyi hoca ve ekibi bunlari görür. Bisey demek istemiyorum...

Zaha kendi bu işi bildiği için bisey demiyorum. Yapiyo arada. Kerem Barış Tete. Bu üç adam hatta bekleride buna dahil edebiliriz. Kanatta topu getirip son çizgiden kaleye paralel pas atmaya calisiyolar. Oynadığımız tüm maçlarda böyleydi. O top ya orda bekleyen 5 tane rakip oyuncuya. Yada direkt kaleciye gidiyor. Bu oyuncularimiz ne hikmetse bir türlü son çizgiye inip hafif dışa doğru pas atmayı hiç denemedi. O bölgede bekleyen oyuncumuzda pek olmuyor zaten. Suna bile calisilmamis olması. En temel eksikliklerden birisi mesela. Bunu ben gorebiliyosam koca teknik heyet nasıl goremiyo. Nasıl calistirmiyo anlam veremiyorum ki böyle temel yapılması gerekip yapılmayan bir sürü şey var. İyi hoca ve ekibi bunlari görür. Bisey demek istemiyorum...
hocam seçim var sen burada napıyorsun allasen

hocam iyi hoş oynatıyor skoru alana kadar ama skoru aldıktan sonra ki rolantiye alışımız fecaat durumda
keza kağıt üstünde iyi duran isimlerinde kendi sistemine uymadığı açık ne yazık ki
kerem 10 no ya ne kadar sürede adapte olacak belirsiz ki bu tabelaya direk yansıyor zaten , kerem en çok skor yapan topçularımızdan biriydi bizim sol kanatta
sağ kanatta keza rashica iyi tuttmuştu sisteme uygun pres oyununa yatkın bencil olmayan top tutan taşıyan asist özelliğide olan biriydi ziyech ve teteden hala aynı katkıyı aldığımız söylenemez ki aşırı istiktarsız 2side
orta alanda torreria tek başına debelenirken kaan ayhan-sergio-demirbay 3 ü bi torreria etmiyor ne yazık ki 3 üde statik pres oyunumuza katkı sunmayan isimler torreranın yanına gedson tarzı birini bulmak bu kadar zor olmamalıydı aslında hem top taşıyan hem de torreanın yükünü hafifleticek biri okan hocanın da bu tarz birini istediği çok açık bence oraya
ve fbye nazaran en büyük eksimiz aşırı bencil ve yavaş oynamamız biz rakip kaleye giderken hem sete dönüyoruz rakipte bizi sette oturmuş savunmayla karşılıyor kolay kolay da şans vermiyor haliyle üstüne ceza sahasına genelde bi tek icardiyi sokuyoruz sadece onun şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz fenerde ise bu durum tam tersi içeri dzeko szmanyski tadic irfanla beraber minimum 4-5 adam sokabiliyolar

Yönetim, hoca ve oyunculara olan bu nefret ve saygısızca söylemler son bulmazsa buna yönetimdekiler de dahil uzaya şutlayacağım, bu da herkese son uyarım. Her girdiğim konuda hakaret, aşağılama görmeye devam etmemem herkesin yararına olur.

Uzayın twitterda yapın böyle aptalca yorumları. Mabadınızdan varsayımlarla boş yapma yeri değil bu forum.

okan hoca ve ekibinin skorları geçtim onlar zaten orta da maçların yüzde 90'ına yansıyan taktik başarı ve gelişimini de zerbi yapınca hem bizim spor medyamız hem taraftarımız ağzının suyu akarak anlatıyor

sadece taraftarlara demiyorum tabi

mesela çok sevdiğim socrates dergi kanalının programlarına filan bakın

orada övülen premier lig hocalarının yaptıklarından eksiği yok hocanın yaptıkalrının ama aynı övgüyü almıyor

üstelik okan hoca daha sınırlı imkan ve daha büyük baskıyla yapıyor bunları

de zerbi kadar rahat bir takımda başarmıyor mesela bunu

Hem şampiyonlar liginde oynayıp yıpranıp hem de ligde 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik aldık bunlarıda öyle kolay takımlara karşıda yapmadık sezon başı fikstürü en iyimser olanlarımızın bile önünüze koysak kimse bu kadar iyimser bir tablo bile çizemezdi.

Beşiktaş, Trabzonspor, Başak dep, Antep dep, Antalya dep, Rize dep, Kayseri dep gibi takımlara karşı yaptığını düşünürsek bunu Okan hoca hariç kolay kolay kimse başaramazdı. Bayern'de 70 dakika taş gibi top oynuyorsun yoruluyorsun ama oradan dönüp İlhan Palut'un yönettiği Rizespor takımını deplamanda yeniyorsun.

Oynanan futbolda an itibarıyla bir sorun görmüyorum sonuç odaklıyız. Icardi sakat iğnelerle oynuyor, Zaha daha yeni hazır hale geldi, Ziyech fiziksel olarak daha tam hazır değil, an itibariyle orta sahada Ndombele, Kerem Demirbay, Oliveira 3'ünü toplasak 1 tane orta saha etmiyor bunlara rağmen bu noktada olmamız büyük başarıdır.

büyük hoca. yerine daha az galatasaraylı, daha idealist bi tip olaydı bu kadar zorlu fikstürde, bu kadar sürpriz yumurta topçuları yanına dizer en az 3 mağlubiyet yazardı şimdiye puan tablosunda.

zaten pusht fenerlilerin çektikleri fikstür 2 yıldır bu emellerle hazırlanıyor ama SOKAN hocam allah'ın izniyle altlı üstlü ilerliyor.

Hocayı eleştiriyoruz ama cl ağır maçlara rağmen lideriz üstelik bu namussuz hakemlere satılmış rakiplere rağmen derbiler ve zor maçlara rağmen sadece bir beraberlik

Adam harbi temiz kalpli dün dedi ki bu hafta lider olacağız hissediyorum sonra üzerine gidilince bu akşam yendik şu an lideriz diye lafı çevirdi ..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt