- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.121
- 5.338
kavga cıkacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavga cıkacak gibi
He bir de geçen senenin şampiyon ve derbi canavarı teknik direktör bozuntusu kendisiSon 37 maçta 101 puan alan,
Tarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
CL grubunda deplasmandaki manuyu da yenerek 2. Olan ve taraftarı Bayerni yenemedik diye tribe sokan,
Üst üste en fazla ligde galibiyet alma serisinin rekortmeni olan
Ballı teknik direktörümüz.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kavgası ya kahkaha atın geçinkavga cıkacak gibi
baslıktan atılmıs
bu kısım doğru mu cidden ustadTarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
Ama bugün hafiften zaha kıpırdadı 2 gol attı herif, ziyechten de umutluyum, bi tutarsa canavar olur takım, ki şu halde Bayerni ıspartaspora çevirdik. Bence Erden Timur da ders aldı, bir dahaki dönemde genç, isimsiz potansiyelli adaylara da yönelir ki limit mevzusunu açıkladı yoksa daha iyi isimler alabilirdi. Kesinlikle iyi niyetle yaptı bu transferleri şüphem yok. Yani en son eleştireceğim adam Erden olur.yalan mı yaw? sanchez dışında hepsi defolu. zaha da düzeldi neyse ki
Kim onlar Tayyarim. İsim ver haklayalimSuna net eminim artik. Forumda en az bizim sayimiz kadar fenerli, bjkli var. Lan sizin boktan yorumlariniza mi itibar edecegiz? Keyfimiz yerinde, nefesimiz ensenizde.
ve yarısı gs efendisiSuna net eminim artik. Forumda en az bizim sayimiz kadar fenerli, bjkli var. Lan sizin boktan yorumlariniza mi itibar edecegiz? Keyfimiz yerinde, nefesimiz ensenizde.
Ben beğenmedim bu seneki hamleleri. KatılmıyorumAma bugün hafiften zaha kıpırdadı 2 gol attı herif, ziyechten de umutluyum, bi tutarsa canavar olur takım, ki şu halde Bayerni ıspartaspora çevirdik. Bence Erden Timur da ders aldı, bir dahaki dönemde genç, isimsiz potansiyelli adaylara da yönelir ki limit mevzusunu açıkladı yoksa daha iyi isimler alabilirdi. Kesinlikle iyi niyetle yaptı bu transferleri şüphem yok. Yani en son eleştireceğim adam Erden olur.
İnşallah ironidir ligdaşTarihimizin en kötü hocası tarihimizin en iyi kadrosuna denk geldi.
Teraziye ilk ben cikarim
efsane demedım efendı dedımTeraziye ilk ben cikarim
değil,
Tarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen dakika 80 olur defans yaparız sol bekte olur. İlk baştan sol bek oynayacak temposu yok adamın. Sanchez de solda oynayınca sasirabiliyor birdaha görmek istemiyorumHocam Abdulkerim geçici olarak 20 dk sol bek oynayabilir de bu sürekli olmaz. Hem defansın dengesi de bozuluyor.