Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Son 37 maçta 101 puan alan,
Tarihimizde ilk kez elemelerden clye takımı getiren ilk Türk olan,
CL grubunda deplasmandaki manuyu da yenerek 2. Olan ve taraftarı Bayerni yenemedik diye tribe sokan,
Üst üste en fazla ligde galibiyet alma serisinin rekortmeni olan

Ballı teknik direktörümüz.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
He bir de geçen senenin şampiyon ve derbi canavarı teknik direktör bozuntusu kendisi

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalan mı yaw? sanchez dışında hepsi defolu. zaha da düzeldi neyse ki
Ama bugün hafiften zaha kıpırdadı 2 gol attı herif, ziyechten de umutluyum, bi tutarsa canavar olur takım, ki şu halde Bayerni ıspartaspora çevirdik. Bence Erden Timur da ders aldı, bir dahaki dönemde genç, isimsiz potansiyelli adaylara da yönelir ki limit mevzusunu açıkladı yoksa daha iyi isimler alabilirdi. Kesinlikle iyi niyetle yaptı bu transferleri şüphem yok. Yani en son eleştireceğim adam Erden olur.

Suna net eminim artik. Forumda en az bizim sayimiz kadar fenerli, bjkli var. Lan sizin boktan yorumlariniza mi itibar edecegiz? Keyfimiz yerinde, nefesimiz ensenizde.

Suna net eminim artik. Forumda en az bizim sayimiz kadar fenerli, bjkli var. Lan sizin boktan yorumlariniza mi itibar edecegiz? Keyfimiz yerinde, nefesimiz ensenizde.
ve yarısı gs efendisi

seni tenzih ediyorum

bu rütbeleri verenlerde yargılanacaktır inş @Alper Altun

Ama bugün hafiften zaha kıpırdadı 2 gol attı herif, ziyechten de umutluyum, bi tutarsa canavar olur takım, ki şu halde Bayerni ıspartaspora çevirdik. Bence Erden Timur da ders aldı, bir dahaki dönemde genç, isimsiz potansiyelli adaylara da yönelir ki limit mevzusunu açıkladı yoksa daha iyi isimler alabilirdi. Kesinlikle iyi niyetle yaptı bu transferleri şüphem yok. Yani en son eleştireceğim adam Erden olur.
Ben beğenmedim bu seneki hamleleri. Katılmıyorum

Hocam Abdulkerim geçici olarak 20 dk sol bek oynayabilir de bu sürekli olmaz. Hem defansın dengesi de bozuluyor.
Aynen dakika 80 olur defans yaparız sol bekte olur. İlk baştan sol bek oynayacak temposu yok adamın. Sanchez de solda oynayınca sasirabiliyor birdaha görmek istemiyorum

Geri
Üst Alt